Qvido Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Je fakt že krátkej řemen je na Steinhartech to jediné mínus, jinak absolutní paráda !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) Ještě edit: Dnes jsem si měřil zápěstí krejčovským metrem a naměřil jsem 21cm. Takže bych se asi přikláněl k této hodnotě . Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 :thumbsup_anim:celou diskuzi se zájmen sleduju už delší dobu a přestože mne letecké hodinky nikdy moc nebraly (tak často nelítám a když tak bez rukavic) tak jsem už několikrát zabrousil na chronoshop a čím dál víc mne lákají Steinhart. Začínám intenzivně cítit, že by mi měly patřit, protože jsou ty pravé. Jsem normální, když mám pocit, že větší jsou lepší? A hezčí????????????? Tak proč víc doporučujete Archimede (včetně Kubsona) a matete mi hlavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Může být fakt, že čím větší tím víc přitahují pozornost . Ale vážně. Podle mě jde i o vyjádření sebe jako osobnosti. Třeba malé plastové swatchky na dvoumetrovém zálesákovi vypadají blbě. Z těchto dvou doporučuji kupodivu Steinhart hlavně kvůli velikosti. Osobně mám rád od jakživa masívní hodinky. Ale jestli máš zápěstí pod dvacet mohli by se ti nosit hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Tak proč víc doporučujete Archimede (včetně Kubsona) a matete mi hlavu? na každodenní/celodenní nošení mi osobně víc sedí pilotky od archimede (velikost, váha, automat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 teď jsem zmatený ještě víc ne vážně, zápěstí mám rovných 20, řemínky používám prodloužené a je fakt, že je mi sympatičtější eta, než unitas ..i když nikomu neberu, že vypadá nádherně. steinhart se mi líbí víc, asi je to tou mimostředovou vteřinovkou a velikostí, ale ten neautomat, no nevím. budu si je muset vyzkoušet oboje a dám na pocit. jedno vím jistě, jedny z nich budu opravdu chtít. nevte kde v Brně a okolí mi předvedou oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Abys pak nedopadl jako já. Koupil jsem Archimede a velikost mi pořád vrtala v hlavě. Pak se objevili S. a bylo vymalováno. Ty máš jednoduší, že můžeš vybírat ze dvou hodinek v bezkonkurenčním poměru výkon - cena. Kdyby něco moje Archimede jsou na prodej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 tak jsem se poradil sám se sebou, mrkl jsem se na stránky výrobce, přeměřil zápěstí, zkontroloval stav účtu a rozhodl se bez ohledu na váhu a každodenní tahévání pro Steinhart Nav B-Uhr stainless steel .. promiň drummere .. budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 tak jsem se poradil sám se sebou, mrkl jsem se na stránky výrobce, přeměřil zápěstí, zkontroloval stav účtu a rozhodl se bez ohledu na váhu a každodenní tahévání pro Steinhart Nav B-Uhr stainless steel .. promiň drummere .. budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz samozřejmě natahování .. už blbnu, nebo můj noťas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) Nemusíš se omlouvat. Jistě sis všiml, že jsem tě na NavB v podstatě přemluvil já. Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Nemusíš se omlouvat. Jistě sis všiml, že jsem tě na NavB v podstatě přemluvil já. jasně i ta skvělá srovnávací fota a příznivé hodnocení, jakož i stejná velikost zápěstí. Nebudeš-li si někdy vědět rady, taky rád pomohu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz problém to není, prodloužený řemen se objedná, stačí si vybrat, jaký chceš typ - mrkni ke steinhartům - na chronoshop dám příslušenství k s. tento týden. Objednávku doporučuju poslat přes chronoshop, umožňuje mi to mít v tom trochu pořádek a nestane se, že bych Tvou objednávku "zazdil", díky z pochopení (typ řemenu napiš do poznámky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 problém to není, prodloužený řemen se objedná, stačí si vybrat, jaký chceš typ - mrkni ke steinhartům - na chronoshop dám příslušenství k s. tento týden. Objednávku doporučuju poslat přes chronoshop, umožňuje mi to mít v tom trochu pořádek a nestane se, že bych Tvou objednávku "zazdil", díky z pochopení (typ řemenu napiš do poznámky). díky, už jdu na to, dřív jsem se nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 a sakra pánové jak to tady čtu tak začínám silně pociťovat potřebu mít na ruce ty Steinharty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 U nás naděloval Ježíšek Steinhart i Archimede Pilot. Oboje dobrý poměr kvalita/cena a spokojenost, ale ruční nátah, mimostředná vteřinovka a tikání Unitasu jsou pro mě důležité plusové body, takže s malým náskokem vítězí pilotky Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Tak tak, to tikání Unitasu je v absolutním tichu něco fascinujícího. Měl jsem strach z velikosti hodinek, ale i na mém 18cm zápěstí jsou do "pohody" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Měl jsem strach z velikosti hodinek, ale i na mém 18cm zápěstí jsou do "pohody" To by mne potěšilo. Mám 19 cm a po těch Steinharteh toužím. Akorát fakt nevím, jestli jít do těhle, nebo do toho, co mají vydat v dubnu - mají vypadat podobně, jen průměr o něco menší (43), malinko změněný ciferník vteřinovky a jinou korunku ("cibulka na stopce"). Fakt nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Sakryš Kubsone, jaká je odměna za reklamu? a sakra pánové jak to tady čtu tak začínám silně pociťovat potřebu mít na ruce ty Steinharty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 Sakryš Kubsone, jaká je odměna za reklamu? guerilla marketing je dycky zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 problém to není, prodloužený řemen se objedná, stačí si vybrat, jaký chceš typ - mrkni ke steinhartům - na chronoshop dám příslušenství k s. tento týden. Objednávku doporučuju poslat přes chronoshop, umožňuje mi to mít v tom trochu pořádek a nestane se, že bych Tvou objednávku "zazdil", díky z pochopení (typ řemenu napiš do poznámky). objednávku jsem včera poslal přes chronoshop, zatím mi nedošlo potvrzení, ale vím, že je to jen otázka času. do poznámky jsem zapsal i délku zápěstí a velikost řemínku. normální standard, jen prodloužený 90/150 či tak. už se nemůžu dočkat. díky za diskuzi. mimochodem mne překvapilo, vlastně nepřekvapilo, kolik členů fóra je jejich šťastným vlastníkem. a neustále jich přibývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se