Přejít na obsah

Archimede x Steinhart

Onyx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

:thumbsup_anim:celou diskuzi se zájmen sleduju už delší dobu a přestože mne letecké hodinky nikdy moc nebraly (tak často nelítám a když tak bez rukavic) tak jsem už několikrát zabrousil na chronoshop a čím dál víc mne lákají Steinhart. Začínám intenzivně cítit, že by mi měly patřit, protože jsou ty pravé. Jsem normální, když mám pocit, že větší jsou lepší? A hezčí????????????? Tak proč víc doporučujete Archimede (včetně Kubsona) a matete mi hlavu? :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může být fakt, že čím větší tím víc přitahují pozornost :) . Ale vážně. Podle mě jde i o vyjádření sebe jako osobnosti. Třeba malé plastové swatchky na dvoumetrovém zálesákovi vypadají blbě.

Z těchto dvou doporučuji kupodivu :) Steinhart hlavně kvůli velikosti. Osobně mám rád od jakživa masívní hodinky. Ale jestli máš zápěstí pod dvacet mohli by se ti nosit hůř.

Odkaz ke komentáři

teď jsem zmatený ještě víc :withstupid: ne vážně, zápěstí mám rovných 20, řemínky používám prodloužené a je fakt, že je mi sympatičtější eta, než unitas ..i když nikomu neberu, že vypadá nádherně. steinhart se mi líbí víc, asi je to tou mimostředovou vteřinovkou a velikostí, ale ten neautomat, no nevím. budu si je muset vyzkoušet oboje a dám na pocit. jedno vím jistě, jedny z nich budu opravdu chtít. nevte kde v Brně a okolí mi předvedou oboje?

Odkaz ke komentáři

tak jsem se poradil sám se sebou, mrkl jsem se na stránky výrobce, přeměřil zápěstí, zkontroloval stav účtu a rozhodl se bez ohledu na váhu a každodenní tahévání pro Steinhart Nav B-Uhr stainless steel .. promiň drummere .. budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz :whistling:

Odkaz ke komentáři

tak jsem se poradil sám se sebou, mrkl jsem se na stránky výrobce, přeměřil zápěstí, zkontroloval stav účtu a rozhodl se bez ohledu na váhu a každodenní tahévání pro Steinhart Nav B-Uhr stainless steel .. promiň drummere .. budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz :whistling:

samozřejmě natahování .. už blbnu, nebo můj noťas

Odkaz ke komentáři

Nemusíš se omlouvat. Jistě sis všiml, že jsem tě na NavB v podstatě přemluvil já. :)

jasně :smile_anim: i ta skvělá srovnávací fota a příznivé hodnocení, jakož i stejná velikost zápěstí. Nebudeš-li si někdy vědět rady, taky rád pomohu..

Odkaz ke komentáři

budu ale potřebovat prodloužený řemínek a proto se obracím na kubsona není-li to problém. Prosím o mail ať nemusím přes chronoshop vše dotahovat ohledně řemínku. Díky ... mimochodem, víc takových delších diskuzí na téma,co je lepší, a budu za chvíli bez peněz :whistling:

problém to není, prodloužený řemen se objedná, stačí si vybrat, jaký chceš typ - mrkni ke steinhartům - na chronoshop dám příslušenství k s. tento týden. Objednávku doporučuju poslat přes chronoshop, umožňuje mi to mít v tom trochu pořádek a nestane se, že bych Tvou objednávku "zazdil", díky z pochopení (typ řemenu napiš do poznámky).

Odkaz ke komentáři

problém to není, prodloužený řemen se objedná, stačí si vybrat, jaký chceš typ - mrkni ke steinhartům - na chronoshop dám příslušenství k s. tento týden. Objednávku doporučuju poslat přes chronoshop, umožňuje mi to mít v tom trochu pořádek a nestane se, že bych Tvou objednávku "zazdil", díky z pochopení (typ řemenu napiš do poznámky).

díky, už jdu na to, dřív jsem se nedostal

Odkaz ke komentáři

Měl jsem strach z velikosti hodinek, ale i na mém 18cm zápěstí jsou do "pohody" :D

To by mne potěšilo. Mám 19 cm a po těch Steinharteh toužím. Akorát fakt nevím, jestli jít do těhle, nebo do toho, co mají vydat v dubnu - mají vypadat podobně, jen průměr o něco menší (43), malinko změněný ciferník vteřinovky a jinou korunku ("cibulka na stopce"). Fakt nevím...

Odkaz ke komentáři

objednávku jsem včera poslal přes chronoshop, zatím mi nedošlo potvrzení, ale vím, že je to jen otázka času. do poznámky jsem zapsal i délku zápěstí a velikost řemínku. normální standard, jen prodloužený 90/150 či tak. už se nemůžu dočkat. díky za diskuzi. mimochodem mne překvapilo, vlastně nepřekvapilo, kolik členů fóra je jejich šťastným vlastníkem. a neustále jich přibývá :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...