nivarox Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Panové prosím o radu. Jak dát korunku nazpět u strojku Prim 68. Vyjmul jsem ji stlačením toho čudlíku, ale nazpět se mi tam ta hřídelka korunky nechce uchytit. Mám opět ten čudlík zmáčknout? A pokud ano, tak kdy? Myslím v jaké poloze při vkládání? Předem děkuji.
Jeronimo Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Ano, čudlík zmáčkni a pak zasuň. Lehce s citem, netlač. Půjde to samo.
nivarox Odesláno 13. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2016 No, i když čudlík zmáčknu, tak mi tam hřídelka neleze. Asi budou muset k doktorovi
bohus76 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 No, i když čudlík zmáčknu, tak mi tam hřídelka neleze. Asi budou muset k doktorovi Zdar,PS2 ?
nivarox Odesláno 13. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Jo, jo PS2. Chtěl jsem si je vylepšit, že dám do korunky kapku silikonového těsnění. Viděl jsem to na youtube. No a tak jsem dopadl. Bohušu stále na tebe myslím s těma pivama. Neboj, domluvíme se. Jeronimo možná pojedu kolem...... Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti.
Jeronimo Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Kdyby něco, tak se můžeš ozvat. Někdy zůstává tlačítko stavěcí páky zaseklé, i to lze řešit.
Návštěvník Mitak Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti.Prosím tě neblbni, tady nedokážou ani vyměnit baterku, ani by něco nedodrbali.
Honza.manta Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Bývá zaseklé to přepákování nad soudkem, co přehazuje mezi natahováním a nařizováním. To je na sundání ciferníku a porovnání. I když se mi už stalo, že to přepákování bylo prasklé. Není to nijak složitá oprava.
zekon7302 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Pokud jsi ten čudlík zmáčknul při vitažené korunce, bude se to muset rozebrat komplet a ten mechanismus dát na své místo. Jak píše Honza.
malda Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti.Kde v Hradišti? To by mě zajímalo. Možná na Zelném Trhu. Ale i tam si nejem jistý, jestli tak složitou operaci zvládnou...
Efehij Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Někdy se mi to taky povede až napotřetí... Zkus ji zasouvat pomalu a ta pojistka musí být stlačená. Stalo se mi že ten čudlik zůstal dole, tak jsem hridelku malinko povytáh, nepatrně pootočil a znovu pomalu zasunul.
Robero79 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 jestli mas treba jen pootoceny spojkovy pastorek, takze tam neleze ten 4hran natahovaci hridelky, nebo zapadle spojkove kolo, tak mi nekdy pomuze hodinky otocit o cifrem vzhuru, napichnout na pinzetu oprenou o stul o ten cep, a jemnym viklanim a otacenim tu hridelku tam dat. Jinak jak pisou chlapi vyse - rozebrat pouzdro, cifr a preskladat spravne natahovaci mechanismus tak jak ma byt, prace max 30 min, pokud nebude neco praskle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se