Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panové prosím o radu. Jak dát korunku nazpět u strojku Prim 68. Vyjmul jsem ji stlačením toho čudlíku, ale nazpět se mi tam ta hřídelka korunky nechce uchytit. Mám opět ten čudlík zmáčknout? A pokud ano, tak kdy? Myslím v jaké poloze při vkládání? Předem děkuji. 

Odesláno

Jo, jo PS2. Chtěl jsem si je vylepšit, že dám do korunky kapku silikonového těsnění. Viděl jsem to na youtube. No a tak jsem dopadl. 

Bohušu stále na tebe myslím s těma pivama. Neboj, domluvíme se. 

Jeronimo možná pojedu kolem...... Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti. 

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti.

Prosím tě neblbni, tady nedokážou ani vyměnit baterku, ani by něco nedodrbali.

Odesláno

Bývá zaseklé to přepákování nad soudkem, co přehazuje mezi natahováním a nařizováním. To je na sundání ciferníku a porovnání. I když se mi už stalo, že to přepákování bylo prasklé. Není to nijak složitá oprava.

Odesláno

Pokud jsi ten čudlík zmáčknul při vitažené korunce, bude se to muset rozebrat komplet a ten mechanismus dát na své místo. Jak píše Honza. :smile_anim:

Odesláno

Ale tu korunku si nechám opravit v Hradišti.

Kde v Hradišti? To by mě zajímalo. Možná na Zelném Trhu. Ale i tam si nejem jistý, jestli tak složitou operaci zvládnou...
Odesláno

Někdy se mi to taky povede až napotřetí... Zkus ji zasouvat pomalu a ta pojistka musí být stlačená. Stalo se mi že ten čudlik zůstal dole, tak jsem hridelku malinko povytáh, nepatrně pootočil a znovu pomalu zasunul.

Odesláno

jestli mas treba jen pootoceny spojkovy pastorek, takze tam neleze ten 4hran natahovaci hridelky, nebo zapadle spojkove kolo, tak mi nekdy pomuze hodinky otocit o cifrem vzhuru, napichnout na pinzetu oprenou o stul o ten cep, a jemnym viklanim a otacenim tu hridelku tam dat. Jinak jak pisou chlapi vyse - rozebrat pouzdro, cifr a preskladat spravne natahovaci mechanismus tak jak ma byt, prace max 30 min, pokud nebude neco praskle...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...