ossi Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 V nové práci zatím výhradně tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Kožka jim taky sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva57 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Ahoj.vsichni. Já mám na ruce Tissot Touch Solar. Za mě super hodinky.Velky, krásný a super funkce. Občas musím přeinstalovat připojení Bluetooth ale jinak šlapou na jedničku. Perfektní luminiscence svítí celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LitronicBR Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Ahojte. Ja nosím Tissot Seastar Powermatic 80. Sú to moje prvé hodinky Tissot a automaty vôbec. Som s nimi veľmi spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva57 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Taky je mám v té zelené jsou to moc krásný a odolný hodinky. Teď ale nosím převážně Tisot Touch Solar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Dvacetileté fešandy Upraveno 30. května 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Maji 27 let a stále titanovky vypadají super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Za mě jedině PRX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Tyhle jen občas na slušno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Dneska Tissoty ale jen na pár chvilek a fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Lisabonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Mé oblíbené outdoor, no, taky už si užili své a stále perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LitronicBR Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 (upraveno) Keď máme s Drahou rovnaký vkus, alebo vinárska turistika s Tissotkami... Upraveno 30. července 2023 uživatelem LitronicBR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 PRX na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Za mne jeden z nejpovedenějších návratů Tissotu do minulosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas.st7 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 PRS 200 první hodinky, které jsem viděl ve svém životě poprvé cca v 6 letech (jsou od mého Táty) dal mi je nosí už jiné (např: Omegy). Chtěl bych je dát do pěkného stavu asi odešel strojek. Víte o nějakém servisu v Ostravě. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Moje otevřené srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punda-Watch Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se