Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
možná by to chtělo něco většího, Jaguška asi nepojme takový masy :)

A co U Rozvařilů - je to kousek od Metra Florenc - směrem k centru

Odesláno (upraveno)

Beograd by byl fajn, |Jagušku neznám, kupodivu to je snad jediná hospoda kde jsem v životě nebyl, proto tam bude asi jednou pamětní deska viz - Tři muži ve člunu.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Vim, ze nebude bran zretel na jedince :sad01_anim:

ale rovnou annoncuji nepritomnost v CR ve terminu 2-17.12.

Pokud to bude po tomto datu, tak jsem pro jakoukoliv spatnost :angel:

Odesláno (upraveno)
CHlapi nedovolil by jsem si vam radit,ale co by jste říkali ''JAGUŠCE''

Vicemene to splnuje vse co chce vetsina z vas:

jde to tam zarezervovat

Chromag tam jiz mel tri vyjezdni zasedani

je to neprilis drahe,spise levnejsi a presto hezke a utulne

je to primo vedle stanice metra Palmovka

vyborne pivecko a dobre vari

zdarec LONG :thumbsup_anim:

Lidi, Jaguška je hrůza ... Tam přes ten kouř z cigaret na sebe ani nikdo neuvidí, natož na hodinky ... Byl jsem tam jednou a doufam, že naposled, i když ta hospoda má tradici ... :thumbsdown_anim: Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Opravdu, to by stalo za risk! A treba by se slo domluvit s majitelem, kdo prijde s leteckymi hodinkami na pracce, dostane pivko zdarma :lol:

Kazdopadne jsem pro, obetovat nejakou tu petku na jidle mi tady nebude vadit. Dostupnost take vyborna - 11tka tramvaj mi stavi primo pred domem :D

Odesláno (upraveno)

Hlavne uz reknete kdy a kde, na demokracii neni cas.

jo a urcite byla povinnost na zapesti nejake ty pilotky!!! Bylo by to znacne stylove,mozna by jsme se dostali i do rubriky (byli u nas) hahahahahaha

LONGines (Lindberg)

Upraveno uživatelem long
Návštěvník YPO
Odesláno

den je asi jedno ... kolik bude lidí ? ..... salonek je oddělený a je pro cca 10-12 lidí jinak se bude muset sedět u dvou a více stolů

Odesláno
Hlavne uz reknete kdy a kde, na demokracii neni cas.

jo a urcite byla povinnost na zapesti nejake ty pilotky!!! Bylo by to znacne stylove,mozna by jsme se dostali i do rubriky (byli u nas) hahahahahaha

LONGines (Lindberg)

Stylový by to bylo, leč bych se asi pak nemoh zúčastnit, pač pilotky nevlastnim a asi ani nikdy vlastnit nebudu, pač mě neberou ...

Návštěvník YPO
Odesláno
Ypo, ale asi by to chtělo zamluvit rovnou celý :)

jasně a pak tam budu sedět sám jako minule - Kamil chrápal - Safi workoval ( pak teda přišel :D ) - a Viktor byl jediný statečný :) ........

Odesláno
rorda, já ti na ten večer jedny půjčím ;)
Jo, díky za nabídku, koukam, že někoho berou až moc, že jich má doma nepočítaně ... :)

Odesláno

to YPO Je to pomerne jednoduche, misto mame, cas urcis dnes a kdo bude chtit prijit to napise do konce tohoto tydne sem.

Hlasim se ted zavazne jako prvni ( klidne mi s sebou muzete vzit nejake vanocni darecky)

LONG :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...