rorda Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Repete?Dobrej nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dny Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 infekční mononukleoza je už pryč, tak že bych k cyklistickým vymetání hospod přibral chronomagické noci .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Taky jsem pro, je bych termin rad znal alespon tyden predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Já bych byl taky pro, minule to bylo povedený. Takže já bych taky k tomu pobíhání po hospodách s cyklistama přidal i ten chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 takže kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Tak jo. Ja bych navrhoval... Jagusku? Maji tam dobry pivo a tatarak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Jagušku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 (upraveno) Ano, ano. Nejdrive se pojdme shodnout na miste Co zkusit onu leteckou restauraci, jak navrhoval YPO? www.wingsclub.cz Upraveno 8. února 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Ano, ano. Nejdrive se pojdme shodnout na miste Co zkusit onu leteckou restauraci, jak navrhoval YPO? www.wingsclub.cz Wings club je super, ale muselo by nas byt bud malo na ten salonek nebocotoje pripadne hodne na celej podnik, jinak by to bylo na nic, sedet na trech ctyrech mistech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Za sebe mohu wings club NEdoporučit. Mám ho sice za barákem, takže by mi to mělo vyhovovat. Jenže jsme tam chodili s modeláři a už chodíme jinam. Obsluha silně nevstřícná až nevrlá, možnost psát lístek pro každého nepřipadala v úvahu (pouze jeden společný pro celý stůl s cca 15 lidma), jídlem šli také dolů. Pokud bych mohl mzi vás jao "začátečník" přijít, tak musím říci, že bych radši přišel jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 (upraveno) Wings club je super, ale muselo by nas byt bud malo na ten salonek nebocotoje pripadne hodne na celej podnik, jinak by to bylo na nic, sedet na trech ctyrech mistech... Takove speed dating by mohlo byt zajimavym zpestrenim Co jsem koukal na fotky tak nevidim problem ve spojeni stolu na jedne strane. Neznam ale obsluhu a nevim, jak by se na to tvarila. edit: Hugo, zajimava pripominka! Upraveno 8. února 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 (upraveno) No rozepisovani na extra ucet pro kazdeho jsem po obsluze ve wings nikdy nechtel tak nevim, ale s ochotou jsem tam problem nikdy nemel, a spojeni stolu pro vice lidi taky nebyl nikdy problem, ikdyz je fakt, ze jsem tam nebyl uz asi tri mesice a za tu dobu se mohlo lecos zmenit. p.s. maji tam vyborna kridelka takze co se wings tyce ja jsem pro Upraveno 8. února 2008 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Já jsem taky pro leteckou hospodu, přinejhoršim to pinglování vezme někdo od nás ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Pokud budu mit cas, tak se taky rad zastavim, letecka hospoda pro me neni podminkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Já jsem pro Jagušku. Taky proto, že je na metru. Posledně ta hospoda nebyla moc vydařená. Nezapomeňte na safíry, aby bylo co přikládat na rozpálená čela Jaké bude téma ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Tak to já jsem také pro Jagušu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Posledně ta hospoda nebyla moc vydařená.Nepovídej ... Měl jsi nějakou jinou představu o průběhu?!? Mně to jako tragédie nepřipadalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Nepovídej ... Měl jsi nějakou jinou představu o průběhu?!? Mně to jako tragédie nepřipadalo ... O tragédii bych nehovořil a k průběhu nemám nejmenších námitek. Jen ta restaurace byla docela z ruky, neútulná, málo světla, personál nepříliš ochotný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Navrhuji, ze kdyz nebudou ochotni v leteckem klubu udelat misto pro 20 maniaku, je Jaguska jasnou volbou. K datu, co treba 20.2. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Hlavně nic nevymýšlejte na středy ... Prosím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se