Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Ano, ano. Nejdrive se pojdme shodnout na miste :) Co zkusit onu leteckou restauraci, jak navrhoval YPO? www.wingsclub.cz

Wings club je super, ale muselo by nas byt bud malo na ten salonek nebocotoje pripadne hodne na celej podnik, jinak by to bylo na nic, sedet na trech ctyrech mistech...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe mohu wings club NEdoporučit. Mám ho sice za barákem, takže by mi to mělo vyhovovat. Jenže jsme tam chodili s modeláři a už chodíme jinam. Obsluha silně nevstřícná až nevrlá, možnost psát lístek pro každého nepřipadala v úvahu (pouze jeden společný pro celý stůl s cca 15 lidma), jídlem šli také dolů.

Pokud bych mohl mzi vás jao "začátečník" přijít, tak musím říci, že bych radši přišel jinam...

Odkaz ke komentáři

Wings club je super, ale muselo by nas byt bud malo na ten salonek nebocotoje pripadne hodne na celej podnik, jinak by to bylo na nic, sedet na trech ctyrech mistech...

Takove speed dating by mohlo byt zajimavym zpestrenim :thumbsup_anim: Co jsem koukal na fotky tak nevidim problem ve spojeni stolu na jedne strane. Neznam ale obsluhu a nevim, jak by se na to tvarila.

edit: Hugo, zajimava pripominka!

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

No rozepisovani na extra ucet pro kazdeho jsem po obsluze ve wings nikdy nechtel tak nevim, ale s ochotou jsem tam problem nikdy nemel, a spojeni stolu pro vice lidi taky nebyl nikdy problem, ikdyz je fakt, ze jsem tam nebyl uz asi tri mesice a za tu dobu se mohlo lecos zmenit.

p.s. maji tam vyborna kridelka :) takze co se wings tyce ja jsem pro

Upraveno uživatelem roon
Odkaz ke komentáři

Nepovídej ... B) Měl jsi nějakou jinou představu o průběhu?!? Mně to jako tragédie nepřipadalo ... ;)

O tragédii bych nehovořil a k průběhu nemám nejmenších námitek. Jen ta restaurace byla docela z ruky, neútulná, málo světla, personál nepříliš ochotný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...