Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Pánové, vadilo by někomu, kdybych vzal přítelkyni? Přijede za mnou do Phy a rád bych to nějak skloubil. Budu kvůli tomu muset mluvit slušně a být učesaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Gate 4.3.2011 od 19:001. Jay Doll2. kibi3. pavča4. RomanP5. JDenver6. zrno7. Tada8. onney9. rdk10. Josef01 11.boo-beek + můžu nabídnout lift na trase z Lovosic (i okolí, tzn třeba Ústí, Litoměřice, etc...) 12. sery.vlk (nekuřácká sekce - chlapi děkuju)13. Chorche14. mbaud 15. patris 16. Bert a dorostenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Berte, a budou už k vidění hodinky s velkým P? Upraveno 21. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Budu kvůli tomu muset mluvit slušně a být učesaný? No to nedělej. Učešeš se a bude ti to slušet víc, než mně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ja se ucesat nemuzu... ale mohl bych si treba vylestit ples?! Nesedej si ale pod světlo, jinak budeš házet prasátka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 lepsi, nez hazet noze...? Rozhodně bezpečnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Pánové, vadilo by někomu, kdybych vzal přítelkyni? Přijede za mnou do Phy a rád bych to nějak skloubil. Jestli to přežije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak nové info, rezervoval jsem nám stoly na pátek 4.3.Aby to nebylo tak jednoduché, ale abychom vyhověli kuřákům i nekuřákům, tak se rezervoval salonek ve spodním patře (vedle toalet) který je pro 12 kouřících členů plus další místa v dolní části u baru, kde se nekouří. Kdo bude kouřit, může do salonku, kdo nebude, zůstane venku. Mezi těmi místy se dá plynule přecházet. Podmínkou jsou zavřené dveře salonku, kvůli úniku kouře do nekuřácké části!Snad to bude takto všem vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak nové info, rezervoval jsem nám stoly na pátek 4.3. Aby to nebylo tak jednoduché, ale abychom vyhověli kuřákům i nekuřákům, tak se rezervoval salonek ve spodním patře (vedle toalet) který je pro 12 kouřících členů plus další místa v dolní části u baru, kde se nekouří. Kdo bude kouřit, může do salonku, kdo nebude, zůstane venku. Mezi těmi místy se dá plynule přecházet. Podmínkou jsou zavřené dveře salonku, kvůli úniku kouře do nekuřácké části! Snad to bude takto všem vyhovovat. Výborná práce! Jak oba víme, tak salónek nemá chybu. Mimochodem, jestli chce někdo jmenovku tak ať mi napíše PM. Kdo si jí objednal na Japan sraz jí má u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Jojo, salonek je super věc Díky za nabídku těch jmenovek, já svojí stále mám tak jí vezmu, ale kdo nemá, ať se JDenverovi ozve. Je to o mnoho jednodušší, když člověk ví, s kým mluví, s kým chlastá, případně kdo mu odnáší domů hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Berte, a budou už k vidění hodinky s velkým P? Snad jo, teď jsou od rána už v Deutschlandu. Zkusil bych jeden expresní pásek od mistra Š. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak nové info, rezervoval jsem nám stoly na pátek 4.3. Aby to nebylo tak jednoduché, ale abychom vyhověli kuřákům i nekuřákům, tak se rezervoval salonek ve spodním patře (vedle toalet) který je pro 12 kouřících členů plus další místa v dolní části u baru, kde se nekouří. Kdo bude kouřit, může do salonku, kdo nebude, zůstane venku. Mezi těmi místy se dá plynule přecházet. Podmínkou jsou zavřené dveře salonku, kvůli úniku kouře do nekuřácké části! Snad to bude takto všem vyhovovat. Tak to je ovšem paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Mám prosbu. Pokud máte někdo nějaké Seiko stěžejky na Suma (rozteč nožek 20mm) navíc, vezměte je na sraz, rád odkoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ahoj, muzu se taky zucastnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ahoj, muzu se taky zucastnit? Samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ahoj, muzu se taky zucastnit? Když se nás nelekneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viper Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ahoj,můžu se také zastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Viper, Jirka35 - pánové, ostych netřeba. 3 měsíce zpátky jsem šel na svůj první sraz s nejistotou a nevědel jsem, co čekat, a bylo to nakonec super.Navíc podle stolu plného hodinek zaručeně poznáte, kam si přisednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Krom toho jsme většinou ti nejhezčí chlapi v lokále. To se prostě nedá poplést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Krom toho jsme většinou ti nejhezčí chlapi v lokále. To se prostě nedá poplést. A s fajnovýma jmenovkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se