Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele já nevím jak s tím naložit. Hlasování je téměř nerozhodně, jemně ve prospěch 15. prosince. Pokud na tom trváte, tak si udělejte sraz 15. Někdo z vás si to může rezervovat.

Já každopádně 22. půjdu do Gate na pivko a když se ke mě někdo připojí, budu rád. Když ne, tak si dám svoje jedno, dvě piva a poklidně odejdu domů.

Rád se stavím na dvě i toho 22.12.

Robinson

Odesláno (upraveno)

14.12.

onney

chorche

sodik

widloun

zrno:cheers:

Jirka35

Long

Honza Manta

JDenver

Upraveno uživatelem JDenver
Odesláno

14.12.

onney

chorche

sodik

widloun

Jirka35

Long

Honza Manta

JDenver

pavča (pokud to momentálně trochu komplikovaná situace doma umožní)

Odesláno

Udělal jsem rezervačku na 22. 12. na 19 hodin, takže když se ke mě někdo připojí na pokec a pivko, budu rád.

Přeji hodně úspěchu na srazu toho 14. Škoda, že je to tak brzy

Návštěvník Tada
Odesláno

14.12.

onney

chorche

sodik

widloun

Jirka35

Long

Tada (jen na chvíli)

Návštěvník Tada
Odesláno

Díky Tado ... doufám, že se nám nezačnou odhlašovat i další... :(

Bert říkal, že se mám hlasit 24 předem, tak se hlásím, navíc tam bude Long, pro kterého mám hodinky... A kurva, vůbec, nemusím svou účast nikomu zdůvodňovat, pouze předem hlásit.

Odesláno

Bert říkal, že se mám hlasit 24 předem, tak se hlásím, navíc tam bude Long, pro kterého mám hodinky... A kurva, vůbec, nemusím svou účast nikomu zdůvodňovat, pouze předem hlásit.

Já to nemyslím nijak osobně, nikdy jsem s tebou přece problém neměl. Mě jen mrzí, že se kvůli tvé účasti odhlašují lidi.

Nic víc, nic míň.

Já přijdu určitě :)

Odesláno

Já to nemyslím nijak osobně, nikdy jsem s tebou přece problém neměl. Mě jen mrzí, že se kvůli tvé účasti odhlašují lidi.

Nic víc, nic míň.

Já přijdu určitě :)

Já to vidím úplně stejně.

Odesláno

Díky Tado ... doufám, že se nám nezačnou odhlašovat i další... :(

A co teprv těch X co se nepřihlásí.

Mi přijde úplně absurdní situace, že sotva dvacetiletý cucák takhle lehce a za přihlížení spolustolovníků vyfakuje pavču, jemuž v reálným světě by musel vykat a říkat Pane.

Odesláno (upraveno)

A co teprv těch X co se nepřihlásí.

Mi přijde úplně absurdní situace, že sotva dvacetiletý cucák takhle lehce a za přihlížení spolustolovníků vyfakuje pavču, jemuž v reálným světě by musel vykat a říkat Pane.

nikdy jsem na srazu nebyl a ani to v blizke budoucnosti neplanuju, ale fascinuje me, ze nekdo muze mit vubec touho chodit nekam, kde vi, ze znacna cast osazenstva nema chut ho videt. tomu nerozumim, je to nad muj selsky rozum.

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno

Chlapi, procitam toto vlakno, uzuz jsem mel naslapnuto, ze bych se rad take konecne zucastnil, ale po precteni par poslednich prispevku si nejsem jist, co se tu resi, ci "formuje".... jedna se stale o sraz lidi, co maji radi hodinky, a nejaky ten drink, nebo je to "neco vic" na coz jsem jiz v jinych vlaknech narazil-viz.:toho mam rad a ten tam nesmi, ... tak to tam nejdu, atp...... nechci rypat, nejsem tady hodinkovy guru, ale rad bych alespon nektere lidi z fora poznal rad v realu.... :cheers:

Odesláno

Protože na další den brzy ráno zase prchám do FR, přijdu večer jen na JEDNO vás pozdravit a popřát hezké svátky :)

A dáme si i JEDNOHO panáčka :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...