funf5 Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Mohli bychom udělat třeba seznámek na toho 22.? Udělal jsem rezervačku pro osm lidí, ale nevím vůbec kolik se vás dostaví. Třeba bude ještě čas to změnit. Pište se Jaymám dotaz... je to kousek od háku, ale protože se 21ního vracím ze služebky, potřebuji toho stihnout víc, od kolika do kolika tam někoho potkám, stavil bych se na jedno (dvě)
JHonza Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Někomu z účastníků bych také chtěl poděkovat, že mi zaplatil 4 piva. To se mi stalo tuším po prvé. Za mě taky neznámý dobrodinec zaplatil 2 piva (Hoegaarden). Tímto mu děkuji
Jay Doll Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 mám dotaz... je to kousek od háku, ale protože se 21ního vracím ze služebky, potřebuji toho stihnout víc, od kolika do kolika tam někoho potkám, stavil bych se na jedno (dvě) Budeme tam tak nějak od sedmi do půlnoci, takže kdykoliv doraž a dáme pivko
long Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 No jsou to hodinky (jde o jednoručky) pro pohodové chvíle, kdy čas bereme tak nějak volněji. Nosím je velmi velmi málo, nejčastěji doma, když je nějaká návštěva a čas se bere jen jako informativní údaj, a obvykle si někdo všimne, že jsou to nějaké divné hodinky a občas jsou z toho návštěvníci v šoku, co to je za vylomeninu a nesmysl, jak je na tom možné poznat kolik je hodin. Ale jsou krásné, mám je rád a po prvotní chvilce zvyku je možno čas odečíst bez problémů s přesností tak cca 1 až 2 minuty. A co více je v pohodovém čase zapotřebí? Pochválit jsem ti je musel, bo jsem tě za prvé ukecal aby jsi dorazil a ta druhé SE Mi VÁŽNĚ LÍBÍ. A pohoda tam navíc myslím byla.
H-B Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo ) Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem JanBeles
funf5 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo )4. funf5 na jedno, dve
long Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Také všem děkuji za příjemně prožitý večer. S dovolením bych některé informace uvedl na pravou míru. Jako předkrm jsem měl kopeček tataráku z lososa. Vyšlo to tuším na dva malé tousty takže šlo opravdu jen o předkrm. Potom jsem si dal mé oblíbené pečené koleno. Kdo v něm viděl půl prasete měl nejspíš halucinace. Vzhledem k tomu, že jsem ten den nestihl snídani ani oběd ... nepřijde mi to jako nějaké obžerství. Obzvlášť s přihlédnutím k právě skončené vynucené dietě. Někomu z účastníků bych také chtěl poděkovat, že mi zaplatil 4 piva. To se mi stalo tuším po prvé. Nejsem si jistý, jestli je vhodné tady popisovat pokračování večera, takže jen zmíním že jsem dorazil domů cca. v 6:00 AM. Noční Praha má prostě své neodolatelné kouzlo. P.S.: Tada byl naprosto v pohodě. Vše bylo v pohodě.
svijanskymaz Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 1. Jay 2. JDenver 3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo ) 4. funf5 na jedno, dve 5. svijanskymaz + 1 pani.... na chvilku...
JHonza Odesláno 20. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2011 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo )4. funf5 na jedno, dve 5. svijanskymaz + 1 pani.... na chvilku... 6. Widloun možná později na skok
PavelK Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo )4. funf5 na jedno, dve 5. svijanskymaz + 1 pani.... na chvilku... 6. Widloun možná později na skok7. PavelK
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo )4. funf5 na jedno, dve 5. svijanskymaz + 1 pani.... na chvilku... 6. Widloun možná později na skok7. PavelK8. Tada plus jedna
Jay Doll Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Tady se někdo taky musí nacpat všude...
Harry Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Už jsem se chtěl konečně dorazit, ale ani tentokráte to tedy nepůjde. Škoda
bandicoot Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 No bohužel, Jayi, to vypadá, že se na těch 8 rezervovaných míst skoro vejdete.
Jay Doll Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Když ne, tak já jedno místo uvolním a půjdu si sednout jinam. Uvidíme
Bullet Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 ...chlapi, znamena to, ze je rezervovanych pouze 8 mist? Jestli dobre pocitam, tak uz ted dorazne cca 10 lidi....?
Jay Doll Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Přerezervoval jsem nám to na 10 lidí (max. 12), takže bez obav. Jo a je to nahoře, ne dole
pavča Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Už jsem se chtěl konečně dorazit, ale ani tentokráte to tedy nepůjde. Škoda Naprosto to chápu, já také tak . Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem pavča
Bullet Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Sice to mam celkem z ruky, ale budu se snazit zitra dorazit, je to tedy od 19:00, adresa: Sokolovská 31Praha 8 - Karlín?BTW: co budete mit na rukou?? Vsechny vas rad osobne poznam... 1. Jay2. JDenver3. JanBeles (asi bych nejedl, tak mi staci jen roh stolu s prostorem na pivo )4. funf5 na jedno, dve 5. svijanskymaz + 1 pani.... na chvilku... 6. Widloun možná později na skok7. PavelK8. Tada plus jedna 9. Cikinek (snad to klapne)
Bullet Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Omlouvam se..."clovek mini, "prace" meni..." musim pracovne odjet, vracim se cca zitra odpoledne...takze se dnesniho srazu nezucastnim...tak snad jindy....Hezkej den!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se