Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Na cedulky Vam zvysoka... :)

.... Kazdopadne cedulku nechci, dost na tom, ze ji musim nosit v praci :D

Tak to ještě chvíli vydržíš. Když už je někdo ochotný si s tím dát tu práci. A všiml ses účasti? Nikdo z nás nezná všechny a je mnohem trapnější se každého vyptávat pořád na nick, než si dát jmenovku. Já si ji rozhodně vezmu.

EDIT: Tak jsem spočítal, že minimálně 16 lidí poznám, jak jste na tom vy?

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste se hlasi do poctu na 28 misto Simon, jen koukam ze je linej se zapsat ;)
Budiž mu odpuštěno, pokud s sebou přinese nějaký řemínky, abych si mohl vybrat na ty moje zrenovovaný Sporty ... B)

S tim počtem lidí, co bych poznal to asi bude horší, spočítal bych je na prstech jedný ruky, třeba Kamila ... :D

Odkaz ke komentáři

Tak to ještě chvíli vydržíš. Když už je někdo ochotný si s tím dát tu práci. A všiml ses účasti? Nikdo z nás nezná všechny a je mnohem trapnější se každého vyptávat pořád na nick, než si dát jmenovku. Já si ji rozhodně vezmu.

EDIT: Tak jsem spočítal, že minimálně 16 lidí poznám, jak jste na tom vy?

To nevím, kolik lidí poznám ale tebe určitě nepřehlídnu! :D :D :D

Odkaz ke komentáři

"Visačky komplet"

tak jsem zvědavej, jestli to kousne PDF, mám tak prímovej ping, že se nepřipojím ani na FTP

paráda tak PDF to žere taky. Visačky jsou hotový, nechal jsem jen nick a avatar, (ten kdo ho má) Ostatní kecy si tam napište ručně v hospodě. Budou v plastovým bazmeku se špendlíkem nebo klipsem (nevím co mi pošlou). Pokud by někdo měl opravdu "závažný" výhrady tak je může napsat. ;)

visa_ky.pdf

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

"Visačky komplet"

tak jsem zvědavej, jestli to kousne PDF, mám tak prímovej ping, že se nepřipojím ani na FTP

paráda tak PDF to žere taky, ale čédinu to neumí. Visačky jsou hotový, nechal jsem jen nick a avatar, (ten kdo ho má) Ostatní kecy si tam napište ručně v hospodě. Pokud by někdo měl opravdu "závažný" výhrady tak je může napsat. ;)

Super ;) Myslim ze si v hospode kazdej asi dopisem jmeno, rikat si hele Ztecka koukej jaky ma hacik pekny hodinky by bylo trosku divny ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...