mischa Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 kdo chvíli močil, močí již opodál. ...Také se skromně hlásím k účasti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Na cedulky Vam zvysoka... Me poznate podle teplouskejch hodinek DJR s modrym aligatorem a ruzovyho tricka, pokud je do ty doby neprodam Nebo si vezmu neco jinyho, jeste vlastne nevim. Kazdopadne cedulku nechci, dost na tom, ze ji musim nosit v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 boo-beek - tak si holt podepises hodinky lihovym fixem na sklicko a bude to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 boo-beek - tak si holt podepises hodinky lihovym fixem na sklicko a bude to! Fajn! Bru si s sebou hadřík, skleničku lihu a svuj popisovač! Už se těším na boo-beekovi hodinky x-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 (upraveno) Na cedulky Vam zvysoka... .... Kazdopadne cedulku nechci, dost na tom, ze ji musim nosit v praci Tak to ještě chvíli vydržíš. Když už je někdo ochotný si s tím dát tu práci. A všiml ses účasti? Nikdo z nás nezná všechny a je mnohem trapnější se každého vyptávat pořád na nick, než si dát jmenovku. Já si ji rozhodně vezmu. EDIT: Tak jsem spočítal, že minimálně 16 lidí poznám, jak jste na tom vy? Upraveno 29. února 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 já teoreticky 7, ale ta skleroza... Kamile tebe snad už jo, napočtvrtý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 OK, na hodinky si cmarat nebudu a kamil ma pravdu... Jdu psat HCIQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Tak jeste se hlasi do poctu na 28 misto Simon, jen koukam ze je linej se zapsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Tak jeste se hlasi do poctu na 28 misto Simon, jen koukam ze je linej se zapsat Budiž mu odpuštěno, pokud s sebou přinese nějaký řemínky, abych si mohl vybrat na ty moje zrenovovaný Sporty ... S tim počtem lidí, co bych poznal to asi bude horší, spočítal bych je na prstech jedný ruky, třeba Kamila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Tak to ještě chvíli vydržíš. Když už je někdo ochotný si s tím dát tu práci. A všiml ses účasti? Nikdo z nás nezná všechny a je mnohem trapnější se každého vyptávat pořád na nick, než si dát jmenovku. Já si ji rozhodně vezmu. EDIT: Tak jsem spočítal, že minimálně 16 lidí poznám, jak jste na tom vy? To nevím, kolik lidí poznám ale tebe určitě nepřehlídnu! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 (upraveno) "Visačky komplet" tak jsem zvědavej, jestli to kousne PDF, mám tak prímovej ping, že se nepřipojím ani na FTP paráda tak PDF to žere taky. Visačky jsou hotový, nechal jsem jen nick a avatar, (ten kdo ho má) Ostatní kecy si tam napište ručně v hospodě. Budou v plastovým bazmeku se špendlíkem nebo klipsem (nevím co mi pošlou). Pokud by někdo měl opravdu "závažný" výhrady tak je může napsat. visa_ky.pdf Upraveno 1. března 2008 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 "Visačky komplet" tak jsem zvědavej, jestli to kousne PDF, mám tak prímovej ping, že se nepřipojím ani na FTP Hezký A díky. Budeš to i tisknout nebo každej sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 "Visačky komplet" tak jsem zvědavej, jestli to kousne PDF, mám tak prímovej ping, že se nepřipojím ani na FTP paráda tak PDF to žere taky, ale čédinu to neumí. Visačky jsou hotový, nechal jsem jen nick a avatar, (ten kdo ho má) Ostatní kecy si tam napište ručně v hospodě. Pokud by někdo měl opravdu "závažný" výhrady tak je může napsat. Super Myslim ze si v hospode kazdej asi dopisem jmeno, rikat si hele Ztecka koukej jaky ma hacik pekny hodinky by bylo trosku divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Bezva práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 "Visačky komplet" Paráda, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Hezký A díky. Budeš to i tisknout nebo každej sám? dokonce je i nařežu a nacpu do těch prezervativů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 dokonce je i nařežu a nacpu do těch prezervativů Toho ještěrkáře tam máš blbě, on se přejmenoval na Milius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Ahoj kolegové, uvolnil se mi čas a tak jsem si řekl, že bych vás také rád poznal osobně. Vejdu se ještě? Mnoho místa nezaberu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Ahoj kolegové, uvolnil se mi čas a tak jsem si řekl, že bych vás také rád poznal osobně. Vejdu se ještě? Mnoho místa nezaberu. Díky Myslim, ze urcite, Onion zablokoval misto pro 30 lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Tak jo, dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se