Chorche Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 KUAAAAA zase jsem to propásl. Šlo by to, že by admin obeslat všechny členy a informoval je o srazech? Ten dotaz myslíš fakt vážně? Jak psal Moty, stačí sledovat toto vlákno. Já měl včera toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Já měl tuhle konzervu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Ty Hamiltony jsou krááááásnéééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Bohužel , je toho tenhle tejden moc a standartně nestíhám takže se omlouvám za absenci :-( u mě to samý...a tak jsem se těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Fotky dodám, prosím o chvilku strpení - neumím to fotit, nemám makro a nemám čím svítit.Dnes ráno jsem fotil nože k prodeji a na hodinky už nedošlo, poněvadž sem se s tim sr.l a sr.l a výsledek stejně nic moc... EDIT: myslým tedy fotky svých hodinek, kvůli orientaci, jak to chtěl Ladisu - abyste nečekali nějakou reportáž... Upraveno 16. července 2012 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 tak už jsem se k tomu taky dostal a TeaTime, stačí to mobilem:smile_anim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Pozde ale prece, nejak jsem se k tomu foceni nedostal.. takze jedna dnesni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Ani jsem nezaregistroval jestli jsi to říkal, ale proč Sinn když Breitlingen forever? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Tak nejak se to stalo Proste sly kolem me a chtel jsem to vyzkouset a dobry. Od Breitlingenu uz jsem toho mel hodne a nic soucasneho me nepritahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Tak nejak se to stalo Proste sly kolem me a chtel jsem to vyzkouset a dobry. Od Breitlingenu uz jsem toho mel hodne a nic soucasneho me nepritahuje No pěkné nové hodinky máš ))) ale doufám, že Omegy jsou zavřené v šuplíčku pro pocit hodinkové jistoty.... Každopádně ty tvoje Sinny bych rád viděl naživo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Ani jsem nezaregistroval jestli jsi to říkal, ale proč Sinn když Breitlingen forever? To proto, že spiderer už poměrně dlouhou dobu obdivuje renee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 Tak konečně sem to vyfotil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ty regulateury jsou prostě úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Tak co prazske osazenstvo... neni cas dat pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Tak co prazske osazenstvo... neni cas dat pivo?Ano, pivko bych dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Jsem pro, ale ne Gate, tam mi to nechutnalo, Solidka byla dobrá ZrnoonneyMoty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Co takhle nějaké datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Co takhle 25.10. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Hele, to není blbej nápad, takež 25.10. Solidní jistota v 18:00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Škoda, nejspíš budu pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se