Návštěvník Kamil Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 ...... do toho Kamil doutníky Kdyby měl někdo zájem o H. Upmann Royal Robustos, mohu mu jeden vzít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Tak teď mi volali a mám zítra v 18:30 schůzku na druhém konci Prahy. Takže nevím, v kolik dorazím, ale doufám, že by ta osmá mohla platit stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Kdyby měl někdo zájem o H. Upmann Royal Robustos, mohu mu jeden vzít. Mě vezmi prosím nějaký pro malé holky ať mám po čem kašlat. Tohle by mě mohlo stát život. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 39,3 oC takže dnes to nezvládnu. :-( 1. Prischera2. Chorche3. Jiribartl4. Honza.manta 90/105. schrapnel6. Kamil7. Moty1238. JHonza9. emef10. Fishi11. Long12. Jirka3513. Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 39,3 oC takže dnes to nezvládnu. :-(No TVL, tak se kurýruj, zázvorovej čaj s medem a citronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 39,3 oC takže dnes to nezvládnu. :-( Týý chajsle - u kterého moře se válíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Kluci, tak mi do toho niečo vošlo . Rád vás spoznám na ďalšom zraze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Já mám dneska v práci peklo, vůbec nevím, zda to stihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Já mám dneska v práci peklo, vůbec nevím, zda to stihnu na to zapomeň, normálně řekni šéfovi, že máš sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 39,3 oC takže dnes to nezvládnu. :-( Dej do hrnku horkou vodu, slivovici, med a citron.Zaručeně pomáhá a dost chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Neomluvená absence bude drahá a omluvenky se přijímají maximálně den předem - tak přemýšlejte, jak z toho ven? Kluci, tak mi do toho niečo vošlo . Rád vás spoznám na ďalšom zraze! Já mám dneska v práci peklo, vůbec nevím, zda to stihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Vážení, stejně jako loni touhle dobou se mi to poněkud po****lo a totálně nestíhám. Takže si dejte i za mě a příště to doufám vyjde líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Tady to padá jak mouchy po pivu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Curdove 18:10 a jsem tu sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Tak bohuzel to dneska taky nedam - moc prace Tak snad priste. Uzijte si to jestli se sejdete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Ja mel taky zajeci umysly, ale prekonal jsem to a po 7 dorazim, bohuzel autem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Panové bylo to opět super, těším se na příště a přidávám pár fotek, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky všem, P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Bylo moc příjemné a dokumentace se taky povedla;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Jen mám nějaké těžší ráno. Moc jsem toho nenaspal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 No, když si postoval fotky v 2:40 tak se ti ani nedivím:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se