safi Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) Upraveno 7. března 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) To máš pravdu. Očekával jsem, že tam bude mnohem víc "hodinek a psů". Místo toho hospoda plná lidí s přišpendlenejma kartičkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Jo, bylo to bezva ... Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) Přesně tak ... Vím, že jsem včera na srazu někomu slíbil poslat katalog hodinářského nářadí, náhradních dílů a příslušenství od firmy Olympia, ale bohužel už nevím komu. Ať mi ten, kdo má zájem pošle sz, protože sem ten katalog neumím pověsit. Připomínám jen, že vyfocený otvírák "krab" není ještě v katalogu, a stojí 150Kč bez DPH.To jsem byl já, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Bylo to parádní tatarák a pifko super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbor Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Jedním slovem :SUPER.....Dík,kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 trochu mě bohužel nudila ta nekonfliktní neproduktivní přátelská atmosféra a dusilo týpkovo žváro . Taky mě trochu žere, že jsem zbytečně platil, jak píše týpa, ale to příště doženu. Dík za hezkej večer, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 trochu mě bohužel nudila ta nekonfliktní neproduktivní přátelská atmosféra a dusilo týpkovo žváro . Taky mě trochu žere, že jsem zbytečně platil, jak píše týpa, ale to příště doženu. Dík za hezkej večer, pánové. Jojo, týpek kouřil jako pohádkovej drak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) ani ne,vypadáš jako Tvůj pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) trochu mě bohužel nudila ta nekonfliktní neproduktivní přátelská atmosféra a dusilo týpkovo žváro . Taky mě trochu žere, že jsem zbytečně platil, jak píše týpa, ale to příště doženu. Dík za hezkej večer, pánové.Asi se tě všichni báli ... Jo, týpa kouřil a taky hodně povídal ... Každopádně jsem zjistil, že se s nim kecá fakt dobře ... Upraveno 7. března 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 ani ne,vypadáš jako Tvůj pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 (upraveno) Pánové, někdo z vás měl na srazu s sebou Alphy ala Omega. Zkoušel jsem si je, bohužel si už nepamatuju nick majitele. Vlastní-li někdo tyto hodinky, či má-li s nimi někdo osobní zkušenost, prosím ozvěte se mi do SZ. Díky Případně uvítám i info o GMT modelech od Alphy Upraveno 11. března 2008 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Mám dotaz bude se v Praze opakovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 nene, byl to úplně poslední sraz a už nikdy žádný nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 nene, byl to úplně poslední sraz a už nikdy žádný nebude Asi se ptám naivně, ale vážně už ne? Není to škoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Asi se ptám naivně, ale vážně už ne? Není to škoda? Filipes ti kecá, srazy budou dál, jen se teď už nebudou konat v Praze, ale přesouvají se do Zruče nad Sázavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Filipes ti kecá, srazy budou dál, jen se teď už nebudou konat v Praze, ale přesouvají se do Zruče nad Sázavou A budou v GoGo baru vždy 29.2 od 02.15 do 05.57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) Takže dík a pro mne to tedy znamená číst a číst, aby to náhodou neuteklo. Upraveno 20. března 2008 uživatelem miraart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) Takže dík a pro mne to tedy znamená číst a číst, aby to náhodou neuteklo. a nestačilo by dát si tohle vlákno do sledování, případně používat odkaz "Zobraz nové příspěvky" ? ;-) Upraveno 20. března 2008 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraart Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 a nestačilo by dát si tohle vlákno do sledování, případně používat odkaz "Zobraz nové příspěvky" ? ;-) Díky moc za radu, stane se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2008 24. 4. Praha, Petřiny. Musíme se po Baselu sejít a probrat novinky. Místo a čas ještě upřesním. Nabízí se dvě hospody, jedna známá z minulých srazů, druhá je pizzerie poblíž, kde jsme ještě nebyli. Sraz bych viděl tak na šestou až sedmou večer, ještě upřesním zavírací hodinu. Dopisujte se prosím, abych mohl alespoň zhruba rezervovat počet míst. Prozatímní účast: Kamil Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se