Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je zajímavé, jak si člověk při psaní přes fórum vytvoří určitou subjektivní představu vizáže ostatních členů a když je pak vidí v reálu nebo na fotce, tak je občas hodně překvapen (ti, kteří mě viděli naživo se z toho asi museli dlouho vzpamatovávat) :thumbsup_anim:

To máš pravdu. Očekával jsem, že tam bude mnohem víc "hodinek a psů". Místo toho hospoda plná lidí s přišpendlenejma kartičkama. :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Jo, bylo to bezva ... B)

Přesně tak ... :)

Vím, že jsem včera na srazu někomu slíbil poslat katalog hodinářského nářadí, náhradních dílů a příslušenství od firmy Olympia, ale bohužel už nevím komu. Ať mi ten, kdo má zájem pošle sz, protože sem ten katalog neumím pověsit. Připomínám jen, že vyfocený otvírák "krab" není ještě v katalogu, a stojí 150Kč bez DPH.
To jsem byl já, díky. ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
trochu mě bohužel nudila ta nekonfliktní neproduktivní přátelská atmosféra :) a dusilo týpkovo žváro :D . Taky mě trochu žere, že jsem zbytečně platil, jak píše týpa, ale to příště doženu. Dík za hezkej večer, pánové.

Jojo, týpek kouřil :cigar: jako pohádkovej drak :P

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ani ne,vypadáš jako Tvůj pes :goof:

Odkaz ke komentáři

trochu mě bohužel nudila ta nekonfliktní neproduktivní přátelská atmosféra :) a dusilo týpkovo žváro :D . Taky mě trochu žere, že jsem zbytečně platil, jak píše týpa, ale to příště doženu. Dík za hezkej večer, pánové.
Asi se tě všichni báli ... B)

Jo, týpa kouřil a taky hodně povídal ... :) Každopádně jsem zjistil, že se s nim kecá fakt dobře ...

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Pánové,

někdo z vás měl na srazu s sebou Alphy ala Omega.

Zkoušel jsem si je, bohužel si už nepamatuju nick majitele.

Vlastní-li někdo tyto hodinky, či má-li s nimi někdo osobní zkušenost, prosím ozvěte se mi do SZ.

Díky

Případně uvítám i info o GMT modelech od Alphy

Upraveno uživatelem budo
Odkaz ke komentáři

Filipes ti kecá, srazy budou dál, jen se teď už nebudou konat v Praze, ale přesouvají se do Zruče nad Sázavou

A budou v GoGo baru vždy 29.2 od 02.15 do 05.57

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Kamil

24. 4. Praha, Petřiny.

Musíme se po Baselu sejít a probrat novinky. Místo a čas ještě upřesním. Nabízí se dvě hospody, jedna známá z minulých srazů, druhá je pizzerie poblíž, kde jsme ještě nebyli. Sraz bych viděl tak na šestou až sedmou večer, ještě upřesním zavírací hodinu. Dopisujte se prosím, abych mohl alespoň zhruba rezervovat počet míst. Prozatímní účast:

Kamil

Skeleton

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...