Honza.manta Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Od úterka do neděle jsem v Praze, máme veletrh v Letňanech, spíme v Ďáblicích, tak uvidím... Tak koukej Gate? Co změna? Něco jiného někde poblíž metra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Co Bredovský dvůr v ulici politických vězňů? Je to souběžná s Václavákem, takže je to kousek na všechny tři metra... Nebo cokoliv jiného v téhle lokalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak jako tak to mam celkem z ruky, Gate je v pohode, protoze vim kde to je :-), kdyz to nebude nekde na Cernym Moste, tak se urcite a rad podridim vetsine....btw. v tuto chvili nejsem ani na seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 PrischeraSborezFilp.JJagmanZrnoHonza.manta 40/60RobertPlantemefDaLo (tentokrat uz vazne )Lamiczka (50:50)Exiztencekuncak7 ( 50:50 )- pro jistotu, co kdyby náhodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak jako tak to mam celkem z ruky, Gate je v pohode, protoze vim kde to je :-), kdyz to nebude nekde na Cernym Moste, tak se urcite a rad podridim vetsine....btw. v tuto chvili nejsem ani na seznamu. Černý Most bych bral, to bych mohl přijít v pantoflich :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak pojďte do Červeného mlýna - to bych pak měl 5 minut na penzion zu fuss... A nebo Battistova cihelna, pokud zvítězí křídlo nekuřáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Se vší úctou k mimopražskému členu . Radši bych volil něco u metra a ideálně v centru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Černý Most bych bral, to bych mohl přijít v pantoflich :-D :-) Se vší úctou k mimopražskému členu . Radši bych volil něco u metra a ideálně v centru... to je asi na mne, hele, naprosto v pohode, stejne to na tento sraz spis nedavam...takze kluci v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 to je asi na mne, hele, naprosto v pohode, stejne to na tento sraz spis nedavam...takze kluci v pohode Nebo možná na mě - já dal ty Ďáblice schválně jako oponávrh na Čerňák, se smajlem - samozřejmě počítám s centrem a dostupností nejlépe metrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Nebo možná na mě - já dal ty Ďáblice schválně jako oponávrh na Čerňák, se smajlem - samozřejmě počítám s centrem a dostupností nejlépe metrem. Ten Čerňák byl taky myšlen jako fór se smajlíkem. Centrum v dosahu metra je samozřejmě pro setkání nejsmysluplnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Já bych teda asi jakože taky přišel.. je mi celkem fuk kam. PrischeraSborezFilp.JJagmanZrnoHonza.manta 40/60RobertPlantemefDaLo (tentokrat uz vazne )Lamiczka (50:50)Exiztencekuncak7 ( 50:50 )- pro jistotu, co kdyby náhodouMicey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Já bych teda asi jakože taky přišel.. je mi celkem fuk kam. PrischeraSborezFilp.JJagmanZrnoHonza.manta 40/60RobertPlantemefDaLo (tentokrat uz vazne )Lamiczka (50:50)Exiztencekuncak7 ( 50:50 )- pro jistotu, co kdyby náhodouMiceyMicey: jeste mas ty MM, ty bych chtel sakra uz konecne videt v realu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Jasně že jo.. navždycky! Doraž, pučim ti MM a ošmatáme ti Panerai.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) ÚTERÝ 4.2.2013 1.Prischera2.Sborez3.Filp.J4.Jagman5.Zrno6.Honza.manta 40/607.RobertPlant8.emef9.DaLo (tentokrat uz vazne )10.Lamiczka (50:50)11.Exiztence12.kuncak7 ( 50:50 )- pro jistotu, co kdyby náhodou13.Micey14.El Nano - taky 50:50 jestli by se mělo jít jinam, tak souhlasím s Prischerou, Bredovský dvůr by šel. A nebo co takhle ještě třeba Balbínka? To je taky na metru a dole ve sklepě je fajně. Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Balbínka zní dobře. Chodíte někdo kolem, že byste to zamluvili? Ono je nás celkem dost, tak možná ještě budem řešit abysme se chytli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Metro je fajn ale kde mam parkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Metro je fajn ale kde mam parkovat? Odkud pojedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Odkud pojedeš?Pokud pojedeš někde ze směru D1, pak ti můžu nechat auto u nás v garážích na Budějovické a pak dál metrem. Já tak pojedu.... Upraveno 1. února 2014 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Nejspis rovnou odnekud z prace doma se stavit asi nestihnu vim ze muzu nechat auto nekde a dojet metrem ale komu by se chtelo ze Inak pokud mohu neco navrhnout tak Fiasko nej. burgry v praze Upraveno 1. února 2014 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Já jsem pro, už se to dlouho chystám vyzkoušet a je to kousek od metra. Uděláš rezervaci pro 15 lidí? Fiasko burger 18:00 1.Prischera2.Sborez3.Filp.J4.Jagman5.Zrno6.Honza.manta 40/607.RobertPlant8.emef9.DaLo (tentokrat uz vazne )10.Lamiczka (50:50)11.Exiztence12.kuncak7 ( 50:50 )- pro jistotu, co kdyby náhodou13.Micey14.El Nano - taky 50:50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se