spiderer Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Filipes, Conrad - jsem se zdrzel v praci Priste se snad polepsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Moc hezký fotky. Nejvíce mě na nich zaujalo: Oloušek, černé Diplomaty a krabice od Longines Lindbergh. Jak vlastně dopadlo srovnání Diplomatů a Lindberghů in natura? Sakra kde jsi byl? Takhle z tebe ty dámské primky nevyklepnu Posezení bylo pro mne krátké, ale velmi příjemné, frantíkovy diplomaty mne nezklamaly, kamilovy dievasy zaujaly, conradovy breile okouzlily a flákota s nudlema společně s vedrem zmohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 (upraveno) Dobre rano panove. Zakladni postrehy ze vcerejsiho srazu: 1. Cigi neni mimozemstan (ale neni to jisté) 2. Diplomaty nad Lindbergem jasně vyhráli (ale Onion nebude souhlasit) 3. Speedmaster jsou super a ja je moc chci 4. 55 mm je velikost ktera je skutecne uchylná, ale kupodivu se dá nosit a ja vo tom uvazuju 5. Millis neprijel, protoze se bál moji vyhruzky, ze mu rozbiju hubu 6. HCIQ je neuveritelnej detailista a profik, takze ta limitka Moimo bude fantasticka a vse je v tech nejlepsich rukou 7. Tech 10 piv, co jsem vychlemtal bylo opravdu dost - dnes je to znát 8. Onion je fajn oragnizator a hostitel, dekujeme Upraveno 6. srpna 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Dobre rano panove. Zakladni postrehy ze vcerejsiho srazu: 1. Cigi neni mimozemstan (ale neni to jisté) 2. Diplomaty nad Lindbergem jasně vyhráli (ale Onion nebude souhlasit) 3. Speedmaster jsou super a ja je moc chci 4. 55 mm je velikost ktera je skutecne uchylná, ale kupodivu se dá nosit a ja vo tom uvazuju 5. Millis neprijel, protoze se bál moji vyhruzky, ze mu rozbiju hubu 6. HCIQ je neuveritelnej detailista a profik, takze ta limitka Moimo bude fantasticka a vse je v tech nejlepsich rukou 7. Tech 10 piv, co jsem vychlemtal bylo opravdu dost - dnes je to znát 8. Onion je fajn oragnizator a hostitel, dekujeme ... Beztak nejhezci byly ML RF, a rozhodne byly nejlevnejsi Co se tyce MOiMO taky nemam strach, ze by to nedopadlo vyborne, uz se tesim na dalsi porci informaci Kazdopadne domu jsem nakonec teda sel napul pesky a napul tramvaji, bylo to celkem zajimavy, jen to ranni vstavani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Jo a zapomel jsem na bod cislo 9: Ano!!! Spiderer je svine, protoze vsem vyfoukl ML, Omegy a Longines za super cenu a ani se nepodelil a jeste s nima provokoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Vypadá, že jste si sraz pěkně užili, ted bych tam byl se svými hodinkami za dvacku pro smích, ale do roka a do dne...dost možná s MOIMO, dost možná s IWC, jiné značky mě teď nezajímají :-). PS: Kdo byl ten "čert", jak měl na ruce ty 55 mm + normální průměr? Na něm by ty hodinky vypadaly přirozeně, klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Vypadá, že jste si sraz pěkně užili, ted bych tam byl se svými hodinkami za dvacku pro smích, ale do roka a do dne...dost možná s MOIMO, dost možná s IWC, jiné značky mě teď nezajímají :-). PS: Kdo byl ten "čert", jak měl na ruce ty 55 mm + normální průměr? Na něm by ty hodinky vypadaly přirozeně, klobouk dolů! To je cigičert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Jo a zapomel jsem na bod cislo 9: Ano!!! Spiderer je svine, protoze vsem vyfoukl ML, Omegy a Longines za super cenu a ani se nepodelil a jeste s nima provokoval Stačí být ve správný čas na správném místě, ne? Mám radost, že se mi hned první prodej hodinek v životě podařil k velké spokojenosti kupujícího. Podle SZ a nakonec i podle ohlasu tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Tak myslim, ze to bylo dobry Jen bych apeloval aby priste vsichni nejezdili domu kdyz je vecer v plnem proudu, ale vyckali s nami nocnimi tvory, alespon do te pulnoci Tak už jsem se taky probral, domů jsem dorazil vpořádku ještě před půlnocí, vynikající společnost, jak lidí tak hodinek. Přístě tedy, spiderere, pojedu busem a zamluvím si zpátečku na první ranní spoj a ty budeš se mnou čekat na refýži až do odjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Stačí být ve správný čas na správném místě, ne? Mám radost, že se mi hned první prodej hodinek v životě podařil k velké spokojenosti kupujícího. Podle SZ a nakonec i podle ohlasu tady. Kupujici nas nezajima! My vsichni ostatní te nenávidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Jo a zapomel jsem na bod cislo 9: Ano!!! Spiderer je svine, protoze vsem vyfoukl ML, Omegy a Longines za super cenu a ani se nepodelil a jeste s nima provokoval Nahodou jsem Vam je na chvilku pujcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Tak už jsem se taky probral, domů jsem dorazil vpořádku ještě před půlnocí, vynikající společnost, jak lidí tak hodinek. Přístě tedy, spiderere, pojedu busem a zamluvím si zpátečku na první ranní spoj a ty budeš se mnou čekat na refýži až do odjezdu Hehe, to zas nevim, i kdyz vlastne proc ne, jen nemuzu druhy den do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Stačí být ve správný čas na správném místě, ne? Mám radost, že se mi hned první prodej hodinek v životě podařil k velké spokojenosti kupujícího. Podle SZ a nakonec i podle ohlasu tady. Jeste, ze jsi neprijel, by te tam umlatili jak kacire ve stredoveku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 To je cigičert Takže i.e. new diplomat jsou zčásti dílem ďábla, anebo "jen" ďábelské ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 (upraveno) Výborná akce, diplomaty opravdu nezklamaly, zvlášť na Jakubiskově ruce seděly jak obligátní zadnice na hrnci. Díky spoustě vnějších podnětů mám zase o čem přemýšlet Lidé a pokec vynikající, ale to už je takovej milej standard těchto setkání. Pět Hoogardenů bylo sice trošku přes, ale v pohodě jsem přijel domů a ještě přítelkyni nadšeně vyjmenovával, co všechno si rozhodně musím koupit... No a pak jsem náhle v půlce věty usnul Upraveno 6. srpna 2008 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Dobre rano panove. Zakladni postrehy ze vcerejsiho srazu: 1. Cigi neni mimozemstan (ale neni to jisté) 2. Diplomaty nad Lindbergem jasně vyhráli (ale Onion nebude souhlasit) 3. Speedmaster jsou super a ja je moc chci 4. 55 mm je velikost ktera je skutecne uchylná, ale kupodivu se dá nosit a ja vo tom uvazuju 5. Millis neprijel, protoze se bál moji vyhruzky, ze mu rozbiju hubu 6. HCIQ je neuveritelnej detailista a profik, takze ta limitka Moimo bude fantasticka a vse je v tech nejlepsich rukou 7. Tech 10 piv, co jsem vychlemtal bylo opravdu dost - dnes je to znát 8. Onion je fajn oragnizator a hostitel, dekujeme Ehm, kromě toho, že se mě do toho něco schrulo jsem měl skutečně i obavy z kladiv opileckého diplomata Františka, nebudu zapírat. No tak někdy příště, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 I já byl spokojen.. Pěkně jsem si pokecal a to je to nejdůležitější... Jen Conrad mně pěkně naštval... Minule jsem ho já pohnul ke koupi Laco.. teď on mně nahlodal s těma jeho Brejlema... ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Dobre rano panove. Zakladni postrehy ze vcerejsiho srazu: 2. Diplomaty nad Lindbergem jasně vyhráli (ale Onion nebude souhlasit) Z toho co obsahoval bod dva vyplývá, že užíváš něco, co bych také rád měl... něco co mění realitu směrem k tvým vroucným přáním.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Jinak mně překvapilo kvalifikované vysvětlení jak je to s ocucanými bonbóny ala pouzdro Prim a jiní... To už jsou věci které moje oko a nízká hodinářská úroveň běžně nesleduje a neodhaluje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2008 Z toho co obsahoval bod dva vyplývá, že užíváš něco, co bych také rád měl... něco co mění realitu směrem k tvým vroucným přáním.... Je to chlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se