bandicoot Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Rezervace je na "chronomag"?
Jakubisko Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Rezervace je na "chronomag"? Myslim, ze staci rict: "Zase ti hodinkovi blazni"
Frantik Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) Minule jsem rekl asi tri jmena a nic!!!!! Nakonec jsem to zobecnil na "prostevelkaskupinauztadybyliaznajmajitele" a vyslo to A pak staci cumet na divny lidi sedivi u stolu a na ruce nablejskaný hodinky, to tam nikdo jinej mit nebude Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem Frantik
Jakubisko Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Jen pro upresneni, zitra do Prahy povezu 5 krabicek pro Alessio, SRSNOR, GMKcz, kibi a KalifX... chce jeste nekdo? Preci jen bych nerad tahal vlakem nejake zbytecne navic
Malaket Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Najde se dnes na srazu také místo pro 2 členy ze severního teritoria? Nebojte, vidle a holinky necháme doma
Conrad Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Najde se dnes na srazu také místo pro 2 členy ze severního teritoria? Nebojte, vidle a holinky necháme doma Jedině když budou mít na ruce ty Deep sea
Frantik Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Hele na jaky jmeno je tam teda ta rezervacka?!?!?
Kyle Case Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Já dorazím sám okolo 19:30, bohužel autem, tak budu muset být na limonádách.
Onisan Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 rezervačka buď na CIBULKA a nebo Kříž ... snad si tu smboliku zapamatujete
Cyber Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) Asi taky dorazím...s fungl novým mazlíčkem :-) Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem Cyber
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Asi taky dorazím...s fungl novým mazlíčkem :-) HE HE
Jakubisko Odesláno 5. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Cyber: whoa! Pekne Ty... Ja si kvuli Tobe dnes vzal Colty HE HE A Ty nas nepotesis svou navstevou?
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Cyber: whoa! Pekne Ty... Ja si kvuli Tobe dnes vzal Colty A Ty nas nepotesis svou navstevou? já se vás bojím a taky jsem línej
Kalifx Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 100% dorazím, akorát jsem dnes celej den někde běhal, takže budu mít jen ty hodinky, který mám na ruce... Autávie
M916 Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 100% dorazím, akorát jsem dnes celej den někde běhal, takže budu mít jen ty hodinky, který mám na ruce... Autávie Tak teď je mi jasný, že se musím zastavit taky, když přineseš Autávie; Cyber přinese možná něco novýho a kdovíco z novinek ještě bude. A já ti přinesu ukázet krásný stopky Heuer, který šlapou rychlostí 36000 :-))
Kyle Case Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) Tak mi odpadlo jednání na Budějárně a jedu tam přímo z práce, tak dorazím na 18:30. Kdosi psal, že tam už v tuto brzkou hodinu bude. Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem Kyle Case
Conrad Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Díky všem dnes to nemělo chybu, moc prima večer
911 Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 233 to nejsou !!! to je mi jasny. protoze sem je dnes mel na ruce. priznam se, ze proste prodejce v Carolinu je, velmi prijemny clovek. puvodne sem je chtel vyfotit na ruce a trosku te pozlobit, ze sem ti je vyfouknul, ale porad tam na tebe cekaji
spiderer Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 Pratele, opet to stalo za to! Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se