Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Minule jsem rekl asi tri jmena a nic!!!!! Nakonec jsem to zobecnil na "prostevelkaskupinauztadybyliaznajmajitele" a vyslo to :P A pak staci cumet na divny lidi sedivi u stolu a na ruce nablejskaný hodinky, to tam nikdo jinej mit nebude :rolleyes:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Najde se dnes na srazu také místo pro 2 členy ze severního teritoria? Nebojte, vidle a holinky necháme doma :thumbsup_anim:

Jedině když budou mít na ruce ty Deep sea

:thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Cyber: whoa! Pekne Ty... Ja si kvuli Tobe dnes vzal Colty :angel:

A Ty nas nepotesis svou navstevou? :)

já se vás bojím a taky jsem línej

Odesláno
100% dorazím, akorát jsem dnes celej den někde běhal, takže budu mít jen ty hodinky, který mám na ruce... Autávie

Tak teď je mi jasný, že se musím zastavit taky, když přineseš Autávie; Cyber přinese možná něco novýho a kdovíco z novinek ještě bude. A já ti přinesu ukázet krásný stopky Heuer, který šlapou rychlostí 36000 :-))

Odesláno (upraveno)

Tak mi odpadlo jednání na Budějárně a jedu tam přímo z práce, tak dorazím na 18:30. Kdosi psal, že tam už v tuto brzkou hodinu bude.

Upraveno uživatelem Kyle Case
Odesláno

Díky všem dnes to nemělo chybu, moc prima večer

Odesláno
233 to nejsou !!!

to je mi jasny. protoze sem je dnes mel na ruce. priznam se, ze proste prodejce v Carolinu je, velmi prijemny clovek. puvodne sem je chtel vyfotit na ruce a trosku te pozlobit, ze sem ti je vyfouknul, ale porad tam na tebe cekaji :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...