Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím do Holešovic odvézt něco kolegovi chronomagorovi a pak bych musel někam hodit auto... skočím si na jedno doma v Dejvicích, kdyby se někomu chtělo rajzovat :)

Odesláno (upraveno)

Lenon nepis a pojd ;)

Anebo klidne Dejvice...na Sokolce/Brusce jsem taky nebyl dlouho.

Ed.: sice bych si pretrh zizen, ale prochajda mi po peti prospeje.

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Lenon nepis a pojd ;)

Anebo klidne Dejvice...na Sokolce/Brusce jsem taky nebyl dlouho.

Ed.: sice bych si pretrh zizen, ale prochajda mi po peti prospeje.

Sokolku neznám, ale Brusku, Slamník, U Topolů (za mě best), Kulaťák (ten moc nemusím)... můžu tam být někdy kolem +/- šesté - půl sedmé.... 

Odesláno

No tak, uz prudim Johna v SZ, a kdyz fakt pujdu pesky, tak tam tak akorat dojdem a ja lehce vyvetram. Za me cajk.

Odesláno

No u me pekny, dneska sem se dost zrakvil na biku, prelit sem pres závoru... sedrenej loket a prdel je oka, ale mam narazeny zebra.. kdo zazil vi co to je za paradu.. vubec netusim jak to bude zejtra vypadat, snad budu schopnej dorazit a vylecit to plzničkou... shitt

Odesláno

Bóže... Já jsem furt ještě u těch Jelínků. Doufám, že léčivá Plzeň zabrání, abych měl zítra sedřenou prdel a ty ostatní nepodstatný zbytky těla!

Odesláno

Noo tak to budes taky peknej, jeden zvenku, druhej zevnitr;-) to nam to pekne zacina. Ale rozumim, u jelenu je to tezky odejit, stejny jak u bansethu ;-) ty to umej nacepovat...!

Odesláno

No u me pekny, dneska sem se dost zrakvil na biku, prelit sem pres závoru... sedrenej loket a prdel je oka, ale mam narazeny zebra.. kdo zazil vi co to je za paradu.. vubec netusim jak to bude zejtra vypadat, snad budu schopnej dorazit a vylecit to plzničkou... shitt

Vopovaž se!

Odesláno

Blby... boli mi i dejchat... uvidim odpoledne, ale vidim to blede.

Tak to je fakt pech. Dej se dohromady a snad příště.

Odesláno

Tak ja musim zaklepat... ze jako na to co jezdim za debility, tak mam stesti a tohle bylo po hodne dlouhy dobe a jeste na rovine... ale zase muzu bejt rad, ze hlava zustal vcelku;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...