nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Vsechno to mate spatne, sraz je ted, U Jelinku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Kolik vás tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jeden uz odesel, takze ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Hmm... dal bych jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Vsak dondi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Dneska bych šel hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Musím do Holešovic odvézt něco kolegovi chronomagorovi a pak bych musel někam hodit auto... skočím si na jedno doma v Dejvicích, kdyby se někomu chtělo rajzovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 (upraveno) Lenon nepis a pojd Anebo klidne Dejvice...na Sokolce/Brusce jsem taky nebyl dlouho. Ed.: sice bych si pretrh zizen, ale prochajda mi po peti prospeje. Upraveno 2. dubna 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Lenon nepis a pojd Anebo klidne Dejvice...na Sokolce/Brusce jsem taky nebyl dlouho. Ed.: sice bych si pretrh zizen, ale prochajda mi po peti prospeje. Sokolku neznám, ale Brusku, Slamník, U Topolů (za mě best), Kulaťák (ten moc nemusím)... můžu tam být někdy kolem +/- šesté - půl sedmé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 No tak, uz prudim Johna v SZ, a kdyz fakt pujdu pesky, tak tam tak akorat dojdem a ja lehce vyvetram. Za me cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 No u me pekny, dneska sem se dost zrakvil na biku, prelit sem pres závoru... sedrenej loket a prdel je oka, ale mam narazeny zebra.. kdo zazil vi co to je za paradu.. vubec netusim jak to bude zejtra vypadat, snad budu schopnej dorazit a vylecit to plzničkou... shitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Bóže... Já jsem furt ještě u těch Jelínků. Doufám, že léčivá Plzeň zabrání, abych měl zítra sedřenou prdel a ty ostatní nepodstatný zbytky těla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Noo tak to budes taky peknej, jeden zvenku, druhej zevnitr;-) to nam to pekne zacina. Ale rozumim, u jelenu je to tezky odejit, stejny jak u bansethu ;-) ty to umej nacepovat...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 No u me pekny, dneska sem se dost zrakvil na biku, prelit sem pres závoru... sedrenej loket a prdel je oka, ale mam narazeny zebra.. kdo zazil vi co to je za paradu.. vubec netusim jak to bude zejtra vypadat, snad budu schopnej dorazit a vylecit to plzničkou... shittVopovaž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Vopovaž se!Kamo.. prichazi to k sobe, zejtra asi rentgen... noc bude zrejme pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Kamo.. prichazi to k sobe, zejtra asi rentgen... noc bude zrejme pohodickaTak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Blby... boli mi i dejchat... uvidim odpoledne, ale vidim to blede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Sportem k trvalé invaliditě. Já to říkám furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Blby... boli mi i dejchat... uvidim odpoledne, ale vidim to blede.Tak to je fakt pech. Dej se dohromady a snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak ja musim zaklepat... ze jako na to co jezdim za debility, tak mam stesti a tohle bylo po hodne dlouhy dobe a jeste na rovine... ale zase muzu bejt rad, ze hlava zustal vcelku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se