Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci, aby to znělo nějak blbě, protože chápu, že organizovat něco stojí úsilí a čas, ale Petřiny?!? :unsure:

Odesláno (upraveno)

Nevim. Treba proto, ze to tu uz nekteri z nas znaji. Ze dobre vari. Ze ve Wingu a u Ravena bylo plno. Ze jsem tam zavolal. Ze tu jezdi tramvaje, autobusy a da se i zaparkovat autem (aspon myslim). Ze tu neni tolik zahuleno jako u Jagusky (i kdyz tam maji lepsi pivo), ... :smile_anim: - doraz a uvidis sam!

1.Skeleton

2.Jakubisko

3.Filipes ???

4.N4M

5.typograf ???

6.New X-Bob ???

7.boo-beek

Upraveno uživatelem Skeleton
Odesláno (upraveno)
  Hanz21 napsal:
Také bych se zastavil, i když asi budu na nealko pivku...
Přemejšlim o něčem podobnym, pač bydlim na druhym konci města a nechce se mi pak jezdit v noci hodinu domů ... Takže i já hlásim svou účast! Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
  rorda napsal:
Přemejšlim o něčem podobnym, pač bydlim na druhym konci města a nechce se mi pak jezdit v noci hodinu domů ... Takže i já hlásim svou účast!

Já to mám ještě o kus víc z ruky a nerad bych strávil celý den na cestách v hromadné dopravě všeho druhu :wheelchair:

Ale nealko staráč není vůbec špatný pivečko...

Tak doufám, že vezmeš Stowa sebou, docela bych je rád zkouknul v reálu...

Odesláno
  Hanz21 napsal:
Já to mám ještě o kus víc z ruky a nerad bych strávil celý den na cestách v hromadné dopravě všeho druhu :wheelchair:

Ale nealko staráč není vůbec špatný pivečko...

Tak doufám, že vezmeš Stowa sebou, docela bych je rád zkouknul v reálu...

Jasně, že je vezmu s sebou, já zatim žádný jiný ani nemam, takže to je tutovka ... :smile_anim:

Odesláno
  rorda napsal:
Jasně, že je vezmu s sebou, já zatim žádný jiný ani nemam, takže to je tutovka ... :smile_anim:

No víš jak to tu je, za 14 dní může být vše jinak, nemoc je to hrozná :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...