Andreas Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Já bych taky šel, i když před Vánoci to není dvakrát ideální....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Havran ma plno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Tak jsem to objednal zde - http://www.nadaleji.cz/ - 11.12.2007 - 18.00. Stul pro 15 lidi. Kdo chce prijit napiste mi SZ, at tam nesedim sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Tak jsem to objednal zde - http://www.nadaleji.cz/ - 11.12.2007 - 18.00. Stul pro 15 lidi. Kdo chce prijit napiste mi SZ, at tam nesedim sam. got PM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Tak jsem to objednal zde - http://www.nadaleji.cz/ - 11.12.2007 - 18.00. Stul pro 15 lidi. Kdo chce prijit napiste mi SZ, at tam nesedim sam. Poslal jsem ti SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Tak jsem to objednal zde - http://www.nadaleji.cz/ - 11.12.2007 - 18.00. Stul pro 15 lidi. Kdo chce prijit napiste mi SZ, at tam nesedim sam. Rád bych zašel, pokud to časově zvládnu. Jen nevím co je to SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 1.Skeleton 2.Jakubisko 3.Filipes ??? 4.N4M 5.Typograf ??? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Nechci, aby to znělo nějak blbě, protože chápu, že organizovat něco stojí úsilí a čas, ale Petřiny?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) Nevim. Treba proto, ze to tu uz nekteri z nas znaji. Ze dobre vari. Ze ve Wingu a u Ravena bylo plno. Ze jsem tam zavolal. Ze tu jezdi tramvaje, autobusy a da se i zaparkovat autem (aspon myslim). Ze tu neni tolik zahuleno jako u Jagusky (i kdyz tam maji lepsi pivo), ... - doraz a uvidis sam! 1.Skeleton 2.Jakubisko 3.Filipes ??? 4.N4M 5.typograf ??? 6.New X-Bob ??? 7.boo-beek Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 snad ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Stavím se nad alejí, ale až tak po osmé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 1.Skeleton 2.Jakubisko 3.Filipes ??? 4.N4M 5.typograf ??? 6.New X-Bob ??? 7.boo-beek 8.cigi 9.RaGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Taky se pravděpodobně zastavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Přišel bych taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Také bych se zastavil, i když asi budu na nealko pivku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 (upraveno) Také bych se zastavil, i když asi budu na nealko pivku...Přemejšlim o něčem podobnym, pač bydlim na druhym konci města a nechce se mi pak jezdit v noci hodinu domů ... Takže i já hlásim svou účast! Upraveno 28. listopadu 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Přemejšlim o něčem podobnym, pač bydlim na druhym konci města a nechce se mi pak jezdit v noci hodinu domů ... Takže i já hlásim svou účast! Já to mám ještě o kus víc z ruky a nerad bych strávil celý den na cestách v hromadné dopravě všeho druhu Ale nealko staráč není vůbec špatný pivečko... Tak doufám, že vezmeš Stowa sebou, docela bych je rád zkouknul v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Já to mám ještě o kus víc z ruky a nerad bych strávil celý den na cestách v hromadné dopravě všeho druhu Ale nealko staráč není vůbec špatný pivečko... Tak doufám, že vezmeš Stowa sebou, docela bych je rád zkouknul v reálu...Jasně, že je vezmu s sebou, já zatim žádný jiný ani nemam, takže to je tutovka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Jasně, že je vezmu s sebou, já zatim žádný jiný ani nemam, takže to je tutovka ... No víš jak to tu je, za 14 dní může být vše jinak, nemoc je to hrozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 Hans21: to tě v tom nemůžu si nechat. I když jsem si řikal Prahu 5 a Prahu 6 nénénénéné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se