Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Vy blbci!!!

Ráno jsem vypadl z domova, celý den byl mimo a bez internetu, večer jsem přijel do Prahy a šel do Gate. Tam samozřejmě nikdo, tak jsem si dal jednu krkovici, jeden Granát a šel domů. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy blbci!!!

Ráno jsem vypadl z domova, celý den byl mimo a bez internetu, večer jsem přijel do Prahy a šel do Gate. Tam samozřejmě nikdo, tak jsem si dal jednu krkovici, jeden Granát a šel domů. :sad01_anim:

:lol2: lol2: :thumbsup_anim: SORRY, to nešlo se nesmát - pardon. No, teď by mne zajímalo, kolik lidí se tam vlastně celkem sešlo :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Vcerejsi vyjezdni zasedani Chronomagu se i pres zmenu lokalu vydarilo. Jako prvni byli na miste Frantik se Simonem, dale jsem dorazil ja spolu s lolohhem a spidererem (nahodou jsme nezavisle na sebe narazili o blok dal). Potom uz prichazeli dalsi a dalsi. Hostem vecera se stali ne jeden, ne dva, ale hned tri lide. Tim prvnim byl v mediich hodne znamy znalec hodinek pan Jiri Simbartl. Druhym v poradi nas hostujici kolega Milan, ktery ac na forum chodi jen pasivne, ozvlastnil nas sraz leteckym zazrakem jmenem Bell&Ross. No a do tretice to byl pan cigi, zaslouzili narodni umelec. Svou historkou o Videnskych cisticich kanalu zpusobil nejedno poprskane sklicko od hodinek.

Prostredi SteakHousu bylo trochu stisnene, ale protoze jsme tam po 20h zustali vicemene sami, uz to bylo snesitelne. Obsluha tocila pivo o sto sest a kuchar s vychodnim prizvukem nasim clenum pripravoval masite pokrmy. Z hodinek se na stole sesly jiz zminovane B&R, Omegy, Breitlingy, Primky, Longiny, Tudory, Paneraie, Seika a nejake ty cernobile letecke potvory. Bylo dohodnuto take predbezne datum dalsiho setkani, a to tesne po Vanocich.

edit: Nekdo po mne chtel odkaz na pekne Rolexy - http://shop.ebay.de/merchant/watchlover2222 (Pan je z Hamburku, velmi ochotne komunikuje v AJ a zna Prahu)

http://forwatch.com/plistv3.asp?cid=8 (Pan je z HongKongu, komunikace take vyborna, v CR jsem jeho prvni zakaznik :D )

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři

Jasně, včera to bylo super. Tak trochu skvrnou na celém setkání byla jednak moje příšerna kocovina po předvčerejším firemním večírku (takže jsem musel odejít dřív než jsem chtěl, protože množství vypité kokakoly včera večer dvojnásobně překročilo celkové množství z předchozí části mého života) a druhak jsem zjistil, že nutně potřebuju B-1, ještě nějaké Autavie a stopky a že ony ty B&R zase nejsou takový dekly od kanálu a na ruce mně sedí perfektně. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...