Olda Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Kruci, já bych se tak rád přidal, ale nemohu Proč jen děláte slezinu ve ČT a ne v PÁ? Škoda.... Protože v pátek jdu ke Kulatý bábě na Kladně. - spiderer - lolohh - Kalifx - Frantik - Jakubisko - Simon - M916 - cigi - bandicoot - Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Protože v pátek jdu ke Kulatý bábě na Kladně. No a dnes mám bohužel akci na Kladně já - kruci Se můžeme vlastě sejít na Kladně my dva a udělat Kladenskej mikrochronosraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 No a dnes mám bohužel akci na Kladně já - kruci Se můžeme vlastě sejít na Kladně my dva a udělat Kladenskej mikrochronosraz SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 - spiderer - lolohh - Kalifx - Frantik - Jakubisko - Simon - M916 - cigi - bandicoot Prima Omlouvám se, ale šel jsem do Gate z práce a na 19.00 měl rezervaci Hilton a změnu jsem zjistil až teď doma, mrzí mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Do pr...kenný ohrady. Oni ještě chlastaj, že se tu nedělej o dojmy. Ani nešli domu, aby stihli ordinaci v žůžový zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Vy blbci!!! Ráno jsem vypadl z domova, celý den byl mimo a bez internetu, večer jsem přijel do Prahy a šel do Gate. Tam samozřejmě nikdo, tak jsem si dal jednu krkovici, jeden Granát a šel domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Vy blbci!!! Ráno jsem vypadl z domova, celý den byl mimo a bez internetu, večer jsem přijel do Prahy a šel do Gate. Tam samozřejmě nikdo, tak jsem si dal jednu krkovici, jeden Granát a šel domů. lol2: SORRY, to nešlo se nesmát - pardon. No, teď by mne zajímalo, kolik lidí se tam vlastně celkem sešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Veni, vidi, vici. dojmy napisu rano, jsem grogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Jako obvykle vyborna spolecnost, stalo to za to a dekuji vsem zucastnenim za prima pokec! Kamil - sorry, na tebe jsem zapomnel, nevidel jsem te v puvodni soupisce tak jsem ti nepsal, ze je zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 lol2: SORRY, to nešlo se nesmát - pardon. No, teď by mne zajímalo, kolik lidí se tam vlastně celkem sešlo Myslim, ze 12 nebo tak nejak, coz je na zmenu lokalu na posledni chvili solidni uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Tak jo, právě jsem dorazil domů, dík, kluci, bylo to prima posezení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 Panove, opet fajn akce. Chvalim flexibilitu, hojnou ucast, prijemny pokec a tesim se na shledanou. Bylo mi potesenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Díky za příjemný pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 (upraveno) Něco obrázků zaznamenán výskyt endemických B&R, naopak Omegy se přemnožily. Upraveno 12. prosince 2008 uživatelem Olda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 diky za fajn pokec, hezke hodinky a prijemnou zabavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 (upraveno) Vcerejsi vyjezdni zasedani Chronomagu se i pres zmenu lokalu vydarilo. Jako prvni byli na miste Frantik se Simonem, dale jsem dorazil ja spolu s lolohhem a spidererem (nahodou jsme nezavisle na sebe narazili o blok dal). Potom uz prichazeli dalsi a dalsi. Hostem vecera se stali ne jeden, ne dva, ale hned tri lide. Tim prvnim byl v mediich hodne znamy znalec hodinek pan Jiri Simbartl. Druhym v poradi nas hostujici kolega Milan, ktery ac na forum chodi jen pasivne, ozvlastnil nas sraz leteckym zazrakem jmenem Bell&Ross. No a do tretice to byl pan cigi, zaslouzili narodni umelec. Svou historkou o Videnskych cisticich kanalu zpusobil nejedno poprskane sklicko od hodinek. Prostredi SteakHousu bylo trochu stisnene, ale protoze jsme tam po 20h zustali vicemene sami, uz to bylo snesitelne. Obsluha tocila pivo o sto sest a kuchar s vychodnim prizvukem nasim clenum pripravoval masite pokrmy. Z hodinek se na stole sesly jiz zminovane B&R, Omegy, Breitlingy, Primky, Longiny, Tudory, Paneraie, Seika a nejake ty cernobile letecke potvory. Bylo dohodnuto take predbezne datum dalsiho setkani, a to tesne po Vanocich. edit: Nekdo po mne chtel odkaz na pekne Rolexy - http://shop.ebay.de/merchant/watchlover2222 (Pan je z Hamburku, velmi ochotne komunikuje v AJ a zna Prahu) http://forwatch.com/plistv3.asp?cid=8 (Pan je z HongKongu, komunikace take vyborna, v CR jsem jeho prvni zakaznik ) Upraveno 12. prosince 2008 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2008 Jasně, včera to bylo super. Tak trochu skvrnou na celém setkání byla jednak moje příšerna kocovina po předvčerejším firemním večírku (takže jsem musel odejít dřív než jsem chtěl, protože množství vypité kokakoly včera večer dvojnásobně překročilo celkové množství z předchozí části mého života) a druhak jsem zjistil, že nutně potřebuju B-1, ještě nějaké Autavie a stopky a že ony ty B&R zase nejsou takový dekly od kanálu a na ruce mně sedí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Koukam, že jste to rozjeli opravdu solidně ... Se mnou počítejte příště ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Koukam, že jste to rozjeli opravdu solidně ... Se mnou počítejte příště ... Na to jak to zpocatku vypadalo na ho*no, to dopadlo velmi dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Když jsem o tom pak četl, tak jsem si taky řikal, že to byly celkem nevídaný komplikace ... Aspoň si dal Kamil pořádnou krkovici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se