Návštěvník YPO? Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Cyber: pokud jde o hodinky, tak v tvé kategorii asi ne, bohužel. Ale nákupní apetit bych měl taky, to jo... Ostatní: Vezmu 2 katalogy Panerai (07 a 08), co se mi tu válí, tak kdyby někdo chtěl, jsou jeho. minulý týden jsem si v úterý napsal o katalog panerai lahůdek 97-07 a v pátek byl na stole - pěkná kniha
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Tak snad trefím, o to že by měl Hammer kladivo se bát nemusíte. On má sice Nick Hammer time, ale kladivo převážně používám já a to k opravám čehokoliv
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 A Hammer ať nechá kladivo doma! To jsou ovšem narušené plány, co já tam budu bez kladiva dělat? :D :D Tak snad trefím, o to že by měl Hammer kladivo se bát nemusíte. On má sice Nick Hammer time, ale kladivo převážně používám já a to k opravám čehokoliv Já mám momentálně 2 kladiva na dosah ruky od počítače... Kolik ty?
Cyber Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 minulý týden jsem si v úterý napsal o katalog panerai lahůdek 97-07 a v pátek byl na stole - pěkná kniha ..a vezmeš jí ukázat? Já mám zase skvostnou bibli od Omegy, ale nemám jí teď u sebe, takže jí nevezmu. Snad příště..
Návštěvník YPO? Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 ..a vezmeš jí ukázat? Já mám zase skvostnou bibli od Omegy, ale nemám jí teď u sebe, takže jí nevezmu. Snad příště.. nikam nejdu - zítra jdu na ranní směnu
Cyber Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 nikam nejdu - zítra jdu na ranní směnu no to Ti je hej, já jdu k pásu na noční :-(
Jaryn Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Omlouvám se, že nedorazím. Skolil mě zápal plic a horečka P.S. Užijte si to.
Conrad Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Moc prima posezení a pokec jako vždy děkuji všem.BTW bylo tam moc krásných hodinek,ale králem se stal Onion se svými IWC BP / a to ani neposlal rundu/ Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Tada Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Ahá, tak Onion celou dobu seděl vedle mě a ani se nezeptal k čemu bych potřeboval keramickej vrhací nůž No, pánové, super akce. Zjistil jsem, že bych mohl nosit Omega Speedmaster
Toams Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 bolo fajn, tesim na buducu akciu kibi: ak nie je v kufriku, skus kapsu na bluze
911 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 A PANOVE, KDO MATE MOJI LUPU?! tak tu lupu mam ja. diky nejak ti to predam
Kalifx Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 no parada! dekuju! Hergot kdo tam měl tyhle Autavie??? Seděl jak pecka na jednom místě a tohle mně uteklo... Ale každopádně to bylo super! Díky všem za skvělý večer a ještě lepší pokec.
Frantik Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Jako známý zavistivec a neprejici clovek navrhuji udelat pravidelnou anketu SVINE MESICE!!!! A vitezem se stava...................... Onion
RomanP Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Stejně zase pořádně nevím kdo je kdo :-) No ale co, byl to můj druhej sraz i když tu trčím sto let. Příjemná akce, díky. Kibi - sázej to sem, ať je nějaká dokumentace.
boo-beek Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 A ja nakonec musel drepet v praci Ach jo... Asi se na to vyseru a poridim si kavarnu, stejne by me to bavilo vic. A hlavne by se srazy mohly poradat u me Jsem zvedavej na dalsi fotky
SAS Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 A ja nakonec musel drepet v praci Ach jo... Asi se na to vyseru a poridim si kavarnu, stejne by me to bavilo vic. A hlavne by se srazy mohly poradat u me Jsem zvedavej na dalsi fotky Tak to jsme na tom podobně. Když byl předposlední sraz, tak jsem byl na školení ve Švýcarsku a včera jsem měl mítink s dodavatelem...... No snad někdy příště už mi to vyjde a budu moct přijít.
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Bylo to jako vzdy prima Diky lolohhovi vim, ze potrebuju nutne hranaty G-Shocky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se