bandicoot Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) spiderer: nejen G-Shocky, ale i Spyderco... ale furt jsi na tom líp než já... mě ta touha stála pěkný prachy, ale už si libuju a medím... a sleduju a hraju... Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 spiderer: nejen G-Shocky, ale i Spyderco... ale furt jsi na tom líp než já... mě ta touha stála pěkný prachy, ale už si libuju a medím... a sleduju a hraju... takze uz ti rikaji pane? tak jak to je dnes s mesicem? je uplnek nebo neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 spiderer: nejen G-Shocky, ale i Spyderco... ale furt jsi na tom líp než já... mě ta touha stála pěkný prachy, ale už si libuju a medím... a sleduju a hraju... Tak uz to nafot a pochlub se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 spiderer: S G-shockama si z tho vyvázl docela levně, já zjistil, že potřebuju ty Omegy co byly na Měsíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) Jako známý zavistivec a neprejici clovek navrhuji udelat pravidelnou anketu SVINE MESICE!!!! A vitezem se stava...................... Onion Jako člověk se všemi přirozenými vlohami pro porotce v takové soutěži souhlasím s obsazením vítěze, jednoznačně. A na těsném druhém místě jsou naši slepci ! Krásný wenger s ojedinělou komplikací (odklápěcí sklíčko) a všeobecnou čitelností. Parádní práce frantíku a díky i koscomu . Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Diky lolohhovi vim, ze potrebuju nutne hranaty G-Shocky COŽE?????? Tak já tady dělám všechno možný a nemožný a von si napíše,že prej díky lolohhovi......tsss......jsem uraženej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 spiderer: S G-shockama si z tho vyvázl docela levně, já zjistil, že potřebuju ty Omegy co byly na Měsíci O tom ze potrebuju B Chronomat Evolution jsem vedel uz pred srazem a nikdo mi to zatim nevymluvil COŽE?????? Tak já tady dělám všechno možný a nemožný a von si napíše,že prej díky lolohhovi......tsss......jsem uraženej..... :lol2: Che che, lolohh mi je totiz ukazal in natura a to se potom rozhoduje lip Faktem je, ze prvni impulzy jestli vubec neco digitalniho potrebuju byly od tebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 :lol2: Che che, lolohh mi je totiz ukazal in natura a to se potom rozhoduje lip Faktem je, ze prvni impulzy jestli vubec neco digitalniho potrebuju byly od tebe.. lolohh má velkou pochvalu.....za šíření povědomí digitáních hodinek......a až něco koupíš,nezapomeň se pochlubit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Ale i tak jsem z toho s Omegama vyvázl celkem levně, Hammer Time zjistil, že potřebuje Panerai. Dneska se cestou od zubaře plánuje stavit v Carollinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Předpokládám, že u zubaře si nechává sundavat zlaté korunky : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Předpokládám, že u zubaře si nechává sundavat zlaté korunky : ) U zubaře jsem platil poplatek 30 korun... jsem švorc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 U zubaře jsem platil poplatek 30 korun... jsem švorc :D tak to je nutna i postacujici podminka pro OP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 ...no a já mám už ty Speedmastery Moon Phase, průměrná cena vypitého piva Staropramen se tak rovná lahvince Chateau Mouton Rothschild 2003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) ...no a já mám už ty Speedmastery Moon Phase, průměrná cena vypitého piva Staropramen se tak rovná lahvince Chateau Mouton Rothschild 2003. gratuluju ke konečnému dotažení správné věci ;-) Pěkná akce, jako vždy. Bohužel jsem na ní nezjistil, že bych potřeboval něco nového Snad příště... Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 gratuluju ke konečnému dotažení správné věci ;-) Pěkná akce, jako vždy. Bohužel jsem na ní nezjistil, že bych potřeboval něco nového Snad příště... Ja jsem nove hodinky ziskal a to jsem je nechtel - Lolex nebo co to je, plastova variace na dvojity fejk Rolexu ktery vazi asi 10 gramu, ale neboj mam je jenom v uschove nez te uvidim, protoze i jejich pritomnost me psychicky narusuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 kibi... dlužíš reakci :-) piš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) Já jsem se tam zakoukal do jedněch vintážních chronografů Dionis, doteď mi nedají spát Zkontrolji si účet a pak asi začnu shánět majitele, na kterého sjems i zapomněl vzít kontakt Protože jsem si celou dobu zakazoval vyrazit k bankomatu Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Tak přidávám fotku těch Dionis, majitel nechť se přihlásí přes SZ nebo pkud někdo má nějaký kontkat na majitele... Zjistil jsem, že je docela potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 no ja byl hodne prekvapenej z tech 55mm. na ruce to vypada fakt jako nasteny hodiny (viz foto na me ruce od kibiho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2009 Pánové díky, moc příjemná diskuse. Mě osobně nejvíce zaujaly jedny relativně nenápadné hodinky, o kterých se přiznám jsem nevěděl, že existují. Omega Dynamic Chrono. Jinak je docela zážitek mít během půlminuty v ruce cihlu jako Marathon a hned potom krásné křehoučké Nomos Tangente. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se