ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Gate je fajn a díky nízkým světlům nad stolem je tam dobře vidět na hodinky No jo, já pod jednou lampou seděl a připadal si jak na rentgenu... Ještě že je Malaket šikovnej v oboru elektřina, žárovku povolil a mně tím ulevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Dobrý - hodinkovnici jsem označil za podložku pod děti, ty jsem namazal olivovým olejem, okořenil, vzal psa ven a do čtyř do rána všechny uspával... No jestli si hodinkovnici označil za podložku pod děti, a žena na to skočila, tak to se musím zeptat, kdo byl u vás doma ožralejší, ty , nebo ona? Zkontroloval si množství chlastu v domácím baru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 No jo, já pod jednou lampou seděl a připadal si jak na rentgenu... Ještě že je Malaket šikovnej v oboru elektřina, žárovku povolil a mně tím ulevil. Neměl jsi to připustit, mohl jsi být osvícený člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Myslím toho s tím náramkem, jak se mu Tada snaží šlohnout peněženku: Kamile ty ses fakt kok*t ___ (mysleno v dobrem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 No jo, já pod jednou lampou seděl a připadal si jak na rentgenu... Ještě že je Malaket šikovnej v oboru elektřina, žárovku povolil a mně tím ulevil. Kdyby jsi si vzal tu nádhernou čepici jak mám od tebe tak by ti to ani nepřišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Ha muj pokus o vypepseni financni bilance odhalen Na hadraplan nezbylo abych byl uprimny muj hadraplan je stale zazimovany a jeho odzimovani je zatim v nedohlednu, protoze se mi porad nekam ztraceji penize Conrad: Tak usporadame zahranicni vyjezdni zasedani, kde je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 No jestli si hodinkovnici označil za podložku pod děti, a žena na to skočila, tak to se musím zeptat, kdo byl u vás doma ožralejší, ty , nebo ona? Zkontroloval si množství chlastu v domácím baru? Z báru nic nezmizelo, ale nějak se nám tenčí zásoby olivového oleje (buď s tím maže děti a nebo to pije jako Franz Štraka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Dobrý - hodinkovnici jsem označil za podložku pod děti, ty jsem namazal olivovým olejem, okořenil, vzal psa ven a do čtyř do rána všechny uspával... Takže ty tři kilča vlastně zaladil Spiderer a Tadovi ještě zbylo na hadraplán... Ještě k tomu oleji, teď jsem se o tom bavil s manželkou, skutečně jsem si vzpomínal dobře, také jsme natírali oba naše syny olivovým olejem, je to prý lepší než kosmetické přípravky (nebo v té době bylo?). Manželka pracovala v porodnici, tak jsem tomu slepě věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Ještě k tomu oleji, teď jsem se o tom bavil s manželkou, skutečně jsem si vzpomínal dobře, také jsme natírali oba naše syny olivovým olejem, je to prý lepší než kosmetické přípravky (nebo v té době bylo?). Manželka pracovala v porodnici, tak jsem tomu slepě věřil. Sakryš, tohle se manželka nesmí dočíst, nebo mne donutí podat omluvný inzerát do hlavních periodik... U nás to bylo pomalu na rozvod, když jsem jí viděl je tím sajrajtem natírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč Sečteno podtrženo: 327Kč Takže očekávám, že se provinilci nějakým způsobem přihlásí a navrhnou řešení. Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost. Edit: Cybere, seš si 100% jistý, žes nezapomněl na mátový čaj, bo si ho pamatuji, žes ho pil Nepříjde Ti to ubohé ? Edit - úprava citace, aby to bylo přesnější. Upraveno 15. května 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Ja uz bych to hovno nerozmazaval, at prestane smrdet. Tadu na jednu stranu chapu, ale vzhledem k tomu, jak je mistni komunita nastavena, ustrelil. Vse je vyrizeno a nechal bych to plavat, protoze si nechci kazit dojmy z velmi povedeneho srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Sakryš, tohle se manželka nesmí dočíst, nebo mne donutí podat omluvný inzerát do hlavních periodik... U nás to bylo pomalu na rozvod, když jsem jí viděl je tím sajrajtem natírat. Ty s tím nedáš pokoj! Tak asi takhle http://www.rodina.cz/clanek5100.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Ty s tím nedáš pokoj! Tak asi takhle http://www.rodina.cz/clanek5100.htm Vzdávám se, manželce jsem se již omluvil. Ale ty s Pavčou si na příštím srazu dáte paňáka dobrého, hustého, za studena lisovaného, olivového oleje... . A hned potom vás pozvu na keptna Morgna mit kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) Vzdávám se, manželce jsem se již omluvil. Ale ty s Pavčou si na příštím srazu dáte paňáka dobrého, hustého, za studena lisovaného, olivového oleje... . A hned potom vás pozvu na keptna Morgna mit kola. Jelikož nejsem kojenec, tak bych to první kolo vynechal a to druhé nevypadá špatně. Vždyť namazat se dá nejen olejem, že? V rámci editu: Ale proč ne, vždyť, pokud se nepletu, tak například ve Španělsku se olivový olej pije a namáčí se do něj kousky chleba a je to prý úúúžasné. Tak proč ne. Upraveno 15. května 2009 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Vzdávám se, manželce jsem se již omluvil. Ale ty s Pavčou si na příštím srazu dáte paňáka dobrého, hustého, za studena lisovaného, olivového oleje... . A hned potom vás pozvu na keptna Morgna mit kola. Počkej, v tom článku nepadlo o olivovém oleji ani zmínka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Počkej, v tom článku nepadlo o olivovém oleji ani zmínka! "Nečistoty (hlavně stolici) je dobré šetrně odstraňovat olejem - v lékárně se dá koupit slunečnicový nebo olivový, ale můžeme použít i obyčejný jedlý olej, do kterého namočíme kousek vaty nebo čistý hadřík." Manželce jsem to dal přečíst, teď tu sedí s vítězoslavným výrazem... Ale má to i pozitiva - na příští sraz můžu zase jet, když jsou tam tak vzdělaní a učení lidé s ušlechtilými zájmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 "Nečistoty (hlavně stolici) je dobré šetrně odstraňovat olejem - v lékárně se dá koupit slunečnicový nebo olivový, ale můžeme použít i obyčejný jedlý olej, do kterého namočíme kousek vaty nebo čistý hadřík." Manželce jsem to dal přečíst, teď tu sedí s vítězoslavným výrazem... Ale má to i pozitiva - na příští sraz můžu zase jet, když jsou tam tak vzdělaní a učení lidé s ušlechtilými zájmy... Pockej, to si jako decka ted budou do hodinkovnice chodit utirat prdele? No to je panecku luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) Vzdávám se, manželce jsem se již omluvil. Ale ty s Pavčou si na příštím srazu dáte paňáka dobrého, hustého, za studena lisovaného, olivového oleje... . A hned potom vás pozvu na keptna Morgna mit kola. Mám známého starého vinaře 85 let v Chorvatsku dodnes dělá na vinici a tvrdí,že za své zdraví vděčí tomu,že od mládí každé ráno vypije sklenku olivového vlastního panenského oleje.Uvažoval jsme o tom ale bohužel jsem dospěl k názoru,že bych nedošel do práce a celý den strávil vite kde Upraveno 15. května 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Pockej, to si jako decka ted budou do hodinkovnice chodit utirat prdele? No to je panecku luxus Ne, neboj - hodinkovnici jsem nejprve označil za podložku pro miminka. Aby to vypadalo, že jsem jim něco z té velké Prahy přivezl... Ale manželka to prokoukla a poznala, k čemu je to určené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Mám známého starého vinaře 85 let v Chorvatsku dodnes dělá na vinici a tvrdí,že za své zdraví vděčí tomu,že od mládí každé ráno vypije sklenku olivového vlastního panenského oleje.Uvažoval jsme o tom ale bohužel jsem dospěl k názoru,že bych nedošel do práce a celý den strávil vite kde Když na takový experimenty je už asi pozdě - já raději toho Morgána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se