Jakubisko Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 asi taky, se slečnou a pastelkama :-) Taky jednu privedu nejspis privedu Gilius, tombed: pozdravy vyridim. Ale s tou sodovkou misto panaku to vidim blede, rikal, ze ma zitra cely den volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 salamio (doufám, že všichni nezmizíte v devět ? právě jsem si kousek od té knajpy zařídil ubytování, ať si můžu dát aspoň tu malou desítku, páč vlakem se mi domů ? a hlavně pak ráno do práce ? tentokrát nějak nechce ) Hoď sem prosím tě odkaz na ten herberk - abych si případně já a Dantechno zajistil nějaké to teplé místečko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Dorazim pouze v pripade , ze bude zitra v praci volno...... Jinak nestiham ani nahodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Hoď sem prosím tě odkaz na ten herberk - abych si případně já a Dantechno zajistil nějaké to teplé místečko... SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Ještě bych poprosil o přesnou adresu, aby jsme si to mohli, my balíci z vesnice, dát do navigace... :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 http://www.gate-restaurant.cz/cz/kontakt.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Rezervace provedena na heslo CIBULKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Rezervace provedena na heslo CIBULKA Petr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Na heslo PETR Cibulka budeš zaveden do zvukotěsného salonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 S polstrovanými stěnami a bez klik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 a s pravidelnou usměvavou obsluhou, jídlo pětkrát denně, injekce třikrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 A jak často mi budou chodit natahovat hodinky? V tom slušivém bílém oblečku s koženými pásky to totiž asi půjde dost blbě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Hodinky budou uložené v obálce spolu s tvými věcmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Právě jsem políbil ženu, pohladil děti, sbalil si ruksáček a razím směr hlavní město. A jako správný chronomagor nevezu ani jedny hodinky, dokonce ani na ruce. Tak berte své přebytky, urobíme byznys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 a s pravidelnou usměvavou obsluhou, jídlo pětkrát denně, injekce třikrát... Onione ty si wůl! Škoda že nemůžu přijít, sakra! Salámio slib mi že budeš pít i za mě, vím že s takovými sliby nemáš problém a odpadáš poslední! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamina Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 ... Salámio slib mi že budeš pít i za mě, vím že s takovými sliby nemáš problém a odpadáš poslední! Salamio už si bohužel tuto prosbu nemohl přečíst. Ptá se, jaké množství by to asi tak mělo být? Každopádně ale slibuje, že udělá, co bude v jeho silách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Chlapi, dík za hezkej večer, rád jsem vás poznal, i ty vaše kousky .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Jo, bylo to zase dobry.. I ty narazky na Cibulkovy cibule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Dekuji vsem pritomnym zviratum za perfektni atmosferu! To je jen Dantechno, ktery si vetsinu casu vystrihaval nejake pexeso z Pusíka... ... a Milan, ktery se divi, ze mu toho BigMaca nezabalili Ale jinak jsme vsichni fakt normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kamaradi, diky. Bylo to vic nez slusny. Nekomu dluzim jedno maly preso, pardon, zapomnel jsem ho zaplatit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se