1Lachtan Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 4-bandicoot: že se nestydíš - takhle mu kazit prodej
XXXfazerXXX Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 JO-NA SRAZ SI NEDORAZIL A AKURAD TADY MRVIS KSEFTY A NALADU 1
JDenver Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Arma888 - slušnej nástup. Hezky drsně: prodávat t-touche bez padesáti postů, ochcávat tím pravidla a na sraz nastoupit způsobem "takže to zorganizujte já milostivě přídu". Přesně pro tyhle způsoby chování nováčků, se velký srazy přestaly dělat. Tak to zkusím trochu jinak. Bude mi ctí to zorganizovat a budu velice rád když se zúčastníš. Jsem přesvědčen že se přidá i někdo další. Jako místo srazu bych doporučil jeden fajn steak-house (mimo jiné žebírka, křidýlka ... 2kg steak ). Byl by zájem?
Jay Doll Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Tak to zkusím trochu jinak. Bude mi ctí to zorganizovat a budu velice rád když se zúčastníš. Jsem přesvědčen že se přidá i někdo další. Jako místo srazu bych doporučil jeden fajn steak-house (mimo jiné žebírka, křidýlka ... 2kg steak ). Byl by zájem? To je tak hezky napsané pozvání, že já bych se snad i zúčastnil. Ale měl bych tentokrát dvě podmínky, rád bych, aby se tam dalo dobře zaparkovat a taky chci konečně vidět naživo Tadu
lib Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 ..............a taky chci konečně vidět naživo Tadu A viděl už někdy někdo Kolombovu ženu?
JDenver Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 To je tak hezky napsané pozvání, že já bych se snad i zúčastnil. Ale měl bych tentokrát dvě podmínky, rád bych, aby se tam dalo dobře zaparkovat a taky chci konečně vidět naživo Tadu Parkoviště jsem samozřejmě zahrnul do podmínek výběru. Od auta do lokálu je cca. 6 - 60 kroků (podle toho kde zaparkuješ ) Schody nejsou započteny. Účast Tady může bezpečně zajistit pouze Tada.
ricous Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Já bych se taky zřejmě z?častnil, ale já kromě parkoviště potřebuju i nocleh...
Andrew Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 (upraveno) Pokud by se to stihlo někdy do 20.6., tak bych se s vámi také moc rád poznal Upraveno 2. června 2010 uživatelem Andrew
Honza.manta Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Tak to zkusím trochu jinak. Bude mi ctí to zorganizovat a budu velice rád když se zúčastníš. Jsem přesvědčen že se přidá i někdo další. Jako místo srazu bych doporučil jeden fajn steak-house (mimo jiné žebírka, křidýlka ... 2kg steak ). Byl by zájem? Budu-li mít čas, tak bych vás také rád poznal osobně.
Jay Doll Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 A viděl už někdy někdo Kolombovu ženu? Colombova manželka je spíš YPO, tam bych ani nepředpokládal, že by se ukázal na srazu...
JDenver Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 byl... kde to je? Je to tady: http://www.usvetobeznika.cz/kontakt/
JDenver Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Já bych se taky zřejmě z?častnil, ale já kromě parkoviště potřebuju i nocleh... Není problém. Jedinou podmínkou je, že si smyješ ta líčidla. Takhle by jsi strašil děti.
JDenver Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Pokud by se to stihlo někdy do 20.6., tak bych se s vámi také moc rád poznal Já s tím nemám problém. Uvidíme co ostatní. Budu-li mít čas, tak bych vás také rád poznal osobně. Mít čas je nesmysl. Ten si musíš udělat.
HonzaX Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Já jsem Tádu viděl, ale Radotín je trochu z ruky .
JDenver Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Jak se zdá tak nějaký zájem by byl. Takže jako termín k jednání navrhuji Tento pátek tj. 4.6.2010 od 19:00 hod. Vyhovuje?
ricous Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Jak se zdá tak nějaký zájem by byl. Takže jako termín k jednání navrhuji Tento pátek tj. 4.6.2010 od 19:00 hod. Vyhovuje? Já určitě ne - zítra ráno vyrážíme s dětma směr Vyšší Brod, pojedeme Vltavu (asi spíš na bruslích než na raftech... )
Jay Doll Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 ...pátek tj. 4.6.2010 od 19:00 hod. Vyhovuje? Prošel jsem si jídelák a vypadá to velmi lákavě. Pátek vyhovuje . Ale záleží, co řekne Tada...
Návštěvník Tada Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Hm, Tada bude tou dobou, pro vás naštěstí, na druhém konci republiky, ale kdyby po mě byla velká poptávka, tak tam tak 2,5 hodinky můžu být
Hugo14 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 No, v našem oboru se říká: Never touch a working unit. Tím je pro mne gate - dobré jídlo i prostředí a především je pro mne dostupná. Radotín v pátek večer (což mi také vyhovuje méně než všední den) je pro mne mimo mísu...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Patek, tenhle a na Radotine je pro me smrtelna kombinace, budu to tedy muset v patek bez Tady zvladnout, snad to pujde a nebudu celou noc brecet..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se