Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Do Radotína jezdí autobusy ze Smíchovského nádraží a nebo Anděla, ne?!

V takovém množství lidí by to chtělo naplánovat několik dnů dopředu a byl bych také pro centrum nebo něco lépe dostupného.

Autem by tam člověk dorazit mohl, ale pak bychom asi téměř nikdo nemohli pít ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Hm, Tada bude tou dobou, pro vás naštěstí, na druhém konci republiky, ale kdyby po mě byla velká poptávka, tak tam tak 2,5 hodinky můžu být Posted Image

Co by to bylo za sraz bez Tady? Musíš konečně na nějaký sraz přijet. A Mazdou!

ten radotin je fakt trochu z ruky... jak tam jet, kdybych byl bez auta...? Posted Image

Kdybys nesehnal jiný odvoz, já bych tě s Kolouškem klidně vzal.
Odesláno (upraveno)

Radotín a pátek to je skoro totéž, jako kdyby si jej udělali Brňáci

ve Znojmě na Štědrý den  :suicide_anim:

Co máte proti Gate a některému dni v týdnu?

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

Co máte proti Gate a některému dni v týdnu?

Já nic, ale změna je život. Nehledě na to, že u Gate se fakt blbě parkuje a v týdnu nejspíš nepřijede Tada Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno

Ta zmiňovaná Gate, to je ta v Karlíně? Osobně se raději centru vyhýbám. Co se týká dopravy tak jsem tak nějak předpokládal že to řeší všichni obdobně. Příjezd autem, odvoz anděl, želva a pod. Ještě bych se zeptal co je špatného na pátku? Nemyslím na tomhle konkrétním ale všeobecně?

Odesláno

Jak se zdá tak nějaký zájem by byl. Takže jako termín k jednání navrhuji Tento pátek tj. 4.6.2010 od 19:00 hod.

Vyhovuje?

Tento pátek nemohu - jedu s Mantaclubem na každoroční sraz sportovních aut do Mělníka - je to otvírání sezóny a jedu tam v řadě po třinácté a pro nás je to skoro posvátný termín, neboť se nám v neděli před dvěma lety zabil těsně po této akci kamarád a máme to zároveň i jako vzpomínku na něj. Tak snad jindy. :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Musim říct, že gate je super na srazy hodinek, ale vnitřně mám k tomuhle podniku čím dál tim větší odpor. Jídlo mě několikrát za sebou zklamalo, co si dovolila donést obsluha jako koktejl a jak řešila následnou reklamaci o tom radši ani nemluvit ...

p.s. všední den by mi taky vyhovoval víc, alespoň to člověka nutí držet se v rozumných kolejích :)

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno (upraveno)

Hmmm, tak mě to tento pátek také nevyjde.

S pátky tedy většinou problém nemám, ale takto na rychlo to asi nezvládnu.

Jinak také upřednostňuji širší centrum Posted Image

Upraveno uživatelem Andrew
Návštěvník Tada
Odesláno

Jay Doll: Já stejně parkuju na Čerňáku a tam bych se asi MX5 bál nechat... Tenhle týden je zabitý, ale někdy v prostředku příštího bych mohl.

Odesláno

Tenhle týden je zabitý, ale někdy v prostředku příštího bych mohl.

Chtěl jsem editovat poslední příspěvek, ale pozdě.

Kdyby se to tedy náhodou přesouvalo na příští týden, co třeba čtvrtek 10.6.?

Návštěvník Tada
Odesláno

No já bych teda jako možná přijel v ten pátek, no nějak se rozhodnětě.

Odesláno

Já nic, ale změna je život. Nehledě na to, že u Gate se fakt blbě parkuje a v týdnu nejspíš nepřijede Tada

Kde se líp v centru parkuje než u Gatu, kde nejsou ani modré, ani parkovací placené zóny? Osobně jsem kromě jednoho srazu ani jeden nevynechal, a nikdy jsem nehledal místo. Prostě jsem přijel před Gate, a zaparkoval.
Odesláno

Co kdybychom zkusili udělat seznam lidí na pátek a uvidí se, kdo by přijel. Kdyžtak se to pro nedostatek zájmu přesune. Chce to aspoň tak 10 lidí, aby nebyla chrononuda

1. Jay Doll

Odesláno

Dobrá pánové. Navrhuji tedy jinou variantu. Chápu že domlouvat cokoliv pouhé dva dny dopředu je trochu komplikované.

Pokusím se vám vyjít maximálně vstříc. Takže navrhuji čtvrtek 10.6.2010 od 19:00 hod. Steak-house U Světoběžníka. Pro případné zájemce zajistím dopravu na metro nebo jiné MHD. V případě potřeby zajistím i nocleh.

P.S.: Ještě mi stále nikdo nevysvětlil co je na pátku špatného.

Odesláno

Co kdybychom zkusili udělat seznam lidí na pátek a uvidí se, kdo by přijel. Kdyžtak se to pro nedostatek zájmu přesune. Chce to aspoň tak 10 lidí, aby nebyla chrononuda

1. Jay Doll

Je mi líto ale v tomhle s Tebou nemohu souhlasit. Není důležitá kvantita ale kvalita. Vždy dám přednost tomu, mít kolem sebe např. tři lidi se smyslem pro humor a dobrou náladou než deset otrávených ksichtů. :D

Odesláno (upraveno)

To jsou novinky... sraz v pátek, mimo gate, čas podle tady...

Kluci, když rozjíždíte soukromou akci, tak to aspoň řešte přes SZ. My taky nespamujeme když jdeme do Rustiky, Papriky (a to chodíme ve víc jak deseti a samý vážený člen)...

Takhle by někdo mohl nabýt dojmu, že pražský sraz je nějaká sranda akce jak to koho napadne.

edit: a řeči že změna je život si nechte na koledu - např. já (a jistě i další), na srazy nechodím kvůli změně, ale kvůli zavedeným stálicím a kamarádům - vemte prosím na vědomí, že když se to zove sraz, pak je to ve všední den mimo pátku v Gate

...a teď do mě, mládeži

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Dobrá pánové. Navrhuji tedy jinou variantu. Chápu že domlouvat cokoliv pouhé dva dny dopředu je trochu komplikované.

Pokusím se vám vyjít maximálně vstříc. Takže navrhuji čtvrtek 10.6.2010 od 19:00 hod. Steak-house U Světoběžníka. Pro případné zájemce zajistím dopravu na metro nebo jiné MHD. V případě potřeby zajistím i nocleh.

P.S.: Ještě mi stále nikdo nevysvětlil co je na pátku špatného.

Tady se sluší doplnit, že restaurace je přímo u nádraží a vlak ze Smíchova tam jezdí co 30 minut. A je to asi 1 stanice.

Odesláno

Kluci, když rozjíždíte soukromou akci, tak to aspoň řešte přes SZ. My taky nespamujeme když jdeme do Rustiky, Papriky (a to chodíme ve víc jak deseti a samý vážený člen)...

Takhle by někdo mohl nabýt dojmu, že pražský sraz je nějaká sranda akce jak to koho napadne.

edit: a řeči že změna je život si nechte na koledu - např. já (a jistě i další), na srazy nechodím kvůli změně, ale kvůli zavedeným stálicím a kamarádům - vemte prosím na vědomí, že když se to zove sraz, pak je to ve všední den mimo pátku v Gate

...a teď do mě, mládeži

Hele Bandi, když si tohle vlákno pročteš, tak se dozvíš, že všední den nevyhovuje každému a Gate taky nemá každý rád. Pořádáním ofiko srazu tam a tehdy tudíž vylučuješ účast některých lidí, kteří prostě nechtějí nebo nemůžou do Gate ve všední den. Kdybychom to měli řešit přes SZ tak to, jak jistě pochopíš, taky nepůjde, protože se neví, kdo by se chtěl/mohl zúčastnit. Tak to prostě ber jako takový pokus o změnu zavedené tradice a nikdo tě nenutí se účastnit. Mimochodem, kdyby víc lidí vědělo, jakože to nevědí, že chodíš to Paprikové Rustiky, třeba by to byl taky zajímavější sraz.

Odesláno

...a teď do mě, mládeži

Díky, už ani nepamatuji kdy mě někdo zařadil mezi mládež. Je to příjemné osvěžení. :)

Takže jestli jsem Tě správně pochopil tak vše co se neuskuteční v Gate a to nejlépe ve čtvrtek tak je soukromá akce o jejímž konání je lepší debatovat pouze přes SZ? Jak jsi správně uvedl tak na akce tohoto druhu se chodí kvůli lidem se kterými se tam setkáš. Z toho plyne, že je celkem jedno kde a kdy to bude. Vše je jen a pouze věcí dohody.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...