prim-ky Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Je tady dost lidí, co jen chválí Prim a cena + kvalita je pro ně za renovace dobrá.
shaggy Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 jako ze bychom meli hazet hrach na zed ? :) Lidi jsou samozrejme spokojeni, pac jsou radi, ze ji do pul roku dostanou, pak uz se lecos spolkne Jak pol roka? Nestras. Mne teta z eltonu napisala, ze cca 4 tyzdne. Mam to cakat az po stromcek?Cenu som akceptoval, lebo parexo nechcem. Ale taky medzirocny narast sa len tak nevidi.... Oktober 2018 vs Jun2019.
miguel Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 No ja som cakal od decembra do maja.... Takze na 4 tyzdne by som radsej zabudol .... Ale strojek vyservisovali dobre, ide len +7 sekund na den
Sonny919 Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 hlavné je, že ide, tých 7 sekúnd je už len bonus
jack1_C1 Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Odesláno 30. června 2019 No jestli to je blbost, nebo ne, poznáme. Protože přesně tenhle dotaz jsem udělal.Akorát, že pošlu celé hodinky a dát to do nerez pouzdra a chci tohleto a támhleto a ještě tamto.A nic nedělat se strojkem, samosebou že bez záruky od nich. A staré díly vrátit. Tak uvidíme.Ptal jsem se jestli to jde a když ano, tak prosím kalkulaci.
jack1_C1 Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Odesláno 30. června 2019 No jestli to je blbost, nebo ne, poznáme. Protože přesně tenhle dotaz jsem udělal.Akorát, že pošlu celé hodinky a dát to do nerez pouzdra a chci tohleto a támhleto a ještě tamto.A nic nedělat se strojkem, samosebou že bez záruky od nich. A staré díly vrátit. Tak uvidíme.Ptal jsem se jestli to jde a když ano, tak prosím kalkulaci.
gunman Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Máte prosím někdo aktuální cenovou nabídku na renovaci PS1?
jack1_C1 Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Máte prosím někdo aktuální cenovou nabídku na renovaci PS1? tady jehttps://uloz.to/!Jm66pAkBycoU/sport-i-kal-68-celkova-nabidka-na-renovaci-xlsx
miguel Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Ty vole! Ked to tak vsetko spocitas, tak si na 25 tisicoch co je polovica novych hodiniek
prim-ky Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Jen aby se cena po prázdninách zase neupravila !
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Jen aby se cena po prázdninách zase neupravila !Směrem dolů?
Alex77 Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Ceny u renovaci chapu a nadavat jak je to drahe se tady uz stalo tak nejak pravidlem ale ceny u novejch hodinek jsou fakt ulet!
Dirk Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Loni (2018) jsem nechával v Eltonu dělat renovaci hodinek PRIM AUTOMATIC 96 008 3. Protože pro mě mají "vnitřní" hodnotu (táta je dostal od mámy ke 40tinám), chtěl jsem, aby si zachovaly svou "patinu", tzn pouzdro zůstalo bez zásahu a měnily se jen ostatní opotřebované nebo zničené díly (sklo, korunka, ručky, pružina - staré díly mi pochopitelně vrátili spolu s hodinkymi). Přístup Eltonu byl z mého pohledu ukázkový a nezaznamenal jsem jediný problém. Komunikace byla na jedničku, co jsem z jejich původní nabídky nechtěl, tak bez problémů akceptovali a všechno zafungovalo přesně podle mých představ. Práce trvala necelé 3 měsíce a celá tahle legrace stála lehce přes 5 tisíc... Takže za mě - naprostá spokojenost. Hodinky si zachovaly svou "duši" a můžu je v klidu čas od času provětrat s tím, že je jednou dostane zase můj syn... První fotka je před renovací, druhá už po... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 (upraveno) Hodinky pekne, ale pri tom co popisujes za 5 tisic a 3 mesice cekani, mne to prijde jako pribeh dokreslujici Eltonackou nenasytnost... je to jako dojet se Skodou 100 po dedovi do aut. servisu Skoda na vymenu oleje, svicek, serizeni predstihu a ďofouknuti pneu a po pul roce mit radost, ze to zvladli za 30 papiru... vymena korunky, skla a serizeni neni renovace hodinek, ale bezny zasah hodinare ktery by to dal za dva tydny a polovinu penez, vc. porizeni jinych automatu jako zdroj krasnych rucek a ostatnich dilu... Upraveno 4. července 2019 uživatelem Snekofon
gunman Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Tak nám poraď toho hodináře, který to za ty prachy a v tom termínu udělá. Rád mu pošlu svoje starý primky :-)
prim-ky Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Zdravím.Můžeš vyfotit prosím tu korunku po renovaci?
Dirk Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Hodinky pekne, ale pri tom co popisujes za 5 tisic a 3 mesice cekani, mne to prijde jako pribeh dokreslujici Eltonackou nenasytnost... je to jako dojet se Skodou 100 po dedovi do aut. servisu Skoda na vymenu oleje, svicek, serizeni predstihu a ďofouknuti pneu a po pul roce mit radost, ze to zvladli za 30 papiru... vymena korunky, skla a serizeni neni renovace hodinek, ale bezny zasah hodinare ktery by to dal za dva tydny a polovinu penez, vc. porizeni jinych automatu jako zdroj krasnych rucek a ostatnich dilu...Trochu se bojím, že v případě, který uvádíš, by si ve značkovém servise nevěděli rady. Už to vidím, jak obchází auto kolem dokola a hledá kam píchnout počítač. :-) Co je to třeba karburátor dnešní "mechanik" moc netuší a pokusit se seřídit předstih? :-D Mimochodem, pochopitelně jsem kontaktoval nejen Elton, ale jinde jsem jim asi nestál za odpověď a nebo reagovali, když už jsem měl hodinky z Eltonu doma...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se