prischera Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Pár fotek z prezentace Unionu v Koscomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Bral bych s fází, datum, den a měsíc, chrono, 24 h. ... co víc si můžu přát. O cenách nemám ani šajnu, ale typově se mi řadí třeba k Longines, tohle jsou pěkně přehledný kousky. Ty první barevný se mi nelíběj ani trochu, ale ty chronopilotkynejsou špatný i přes tu vícero datumku. Ty poslední oblekovky s malou vteřinkou bych bral taky, takže pro mne vlastně dobrá nabídka. Díky za fotky, musim tam někdy zaskočit, podezřele dlouho jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Libi se mi vsechny mimo chrona. Diky za info a fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Neco dobre a neco zas ne. Ale dobre ze tu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Hodně mi připomínají Longines Master collection. Ale jinak moc pěkné, až na ty první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Dík za upozornění! Union vždycky měly hezké jednoduché kousky, někdy se tam podívám.Zajímavý je ten první barevný, jak v "za 10 10" ukazuje datum mezi 8 a 9, tohle snad žádná eta neumí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 no mne sa pacia iba tie prve. Take vesele stavnate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Chroná sú podivné, inak ma Union baví. Vidím, že prišlo aj vedenie Unionu, viď posledné foto s osobou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Prisero, diky za krasny fotky, objevil jsem to az dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 ... Vidím, že prišlo aj vedenie Unionu, viď posledné foto s osobou.To ne, ten pán tam jen roznášel pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 koukal jsem na to před pár dny za výlohou, překvapení a potěšení zároveň,také dík za článek, tahle firma se zamlouvá...., takové přívětivé modely...** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se