Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nic otevrenyho jsem na toto tema nenasel, kdyztak prosim o slouceni..

Dneska mi dorazily a za nejakych 400usd je to velmi slusny. Jsou celkem jednoduse zpracovane, ale je to podle me treba vnimat v te cenove relaci .. tech detailu, kde by to chtelo zamakat jsem nasel hned nekolik, ale s tou lumi lunetou mi to prijde celkove gut

Edit: nejak se mi nevkladaji fotky. Nejaka novinka na chmagu z tapatalku?

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno (upraveno)

Tyhle sleduju od pocatku a ze stavu "co nejdriv objednavam" jsem se postupem casu dostal do stavu "aaale, tak co..." a nejsem si jistej, jestli jsem udelal spravne. Bohuzel modely, ktere jsem mel vyhlidnute, jsou uz vyprodane, tak mam aspon klid. Jelikoz tu nemas fotky, tak kterou variantu jsi vybral? Muzes se vic rozepsat o tech nedostatcich?

Diky!

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Zajímavej kousek, taky jsem na ně několikrá koukal. Asi nejvíc mě lákala verze bez data. Docela jsem zvědavej na tvoje postřehy. Měl jsi někdy v ruce Seamaster 300, abys mohl porovnávat?

Odesláno

Zajímavej kousek, taky jsem na ně několikrá koukal. Asi nejvíc mě lákala verze bez data. Docela jsem zvědavej na tvoje postřehy. Měl jsi někdy v ruce Seamaster 300, abys mohl porovnávat?

Mrkni do podpisu ;)

Tak hodnoceni po 1dnu: za 24h udelaly +1s, takze miyota uvodni test very gut. Vzhledove vypadaji velmi slusne, nic co by vyrazne tahalo za oci, Gunter se se svymi absurdne disproporcnimi ruckami x pouzdry etc ma co ucit. Prvni co jsem si vsiml je korunka, ktera ma jiny finish nez pouzdro, coz pusobi zvlastne, jakoby to k sobe nepatrilo. Pouzdro je matny brus po stranach a leskle plosky zvrchu, stejne jako sm300, ale korunka ma po obvodu neco jako sanblasted satin finish, coz mi uplne spolu nehraje. Ale neni to nijak brutalni, viz foto. Font datumovky mi taky nesedi, lisi se od zbytku, coz je asi skoda, chtelo by to sjednotit. Naproti tomu jsem mel obavu z kudrlinek napisu Estoril, ktery ale naopak vubec nerusi. Datum pouzivam na hodinkach mozna casteji nez odecet casu, proto jsem zvolil variantu s datem. big triangle je pro me srdcovka a modra varianta se mi nelibila na sample fotkach, takze jsem vzal cernou klasiku. Cifr pusobi v beznych svetelnych podminkach vyrovnane, ale v primem slunci ma sedavy nadech a postrada pro me urcitou hloubku. Mozna proto preferuju glossy cernou na cifrech. Rucky jsou velmi slusne, opet Gunter by se mohl inspirovat s temi svymi pokrivenymi mrchami. Vrcholem je samozrejme lumi vlozka lunety, kvuli ktere jsem si je vubec objednal. Vypada podle me vyborne a sviti taky velmi dobre, skoda ze omega tohle neni schopna pochopit a zprovoznit ve sve seamaster nabidce. Celkove podle me velmi zdarila verze na tema sm300 a cena veskrze lidova. Neumim si moc predstavit, ze bych chtel za mkii p300 dat proti tomuhle temer 4 nasobek, po zapocteni celniho rizeni prakticky 5nasobek..

ba45a2e3a60e6aadd15cf4b05ec9c7a2.jpg

7aabc02e4ef05580ea6eded7f526c274.jpg

8639d62ae110b00d7262b94add3abd96.jpg

6b734e7061cd5533b8b57bbffa9b1f36.jpg

84cd2cfd8f3a8be0ee3871a2368c4096.jpg

7ba6cb171cba7935295803a878243542.jpg

Odesláno

Já myslel orgio vintážní SM300. To, že máš 2254, vím. Každopádně si myslím, že za ty prachy je to povedenej kousek, ta lumi safírová luneta je boží. A souhlas s tím, že je to rozhodně lepší varianta než Billův Project 300

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...