7jerry7 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 ...koukám a hledám..no nenašel jsem žádné hodnocení, ač letitý člen, tak příspěvků pomálu...pohodový kupující, co se řeklo, tak tak bylo... za sebe DOPORUČUJIDěkuji a kdykoliv bude příležitost, obchodování s tímto členem rád zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Mé díky za fajn obchod. Neviděli jsme se osobně, ale setkání se slečnou dcerou bylo neméně příjemné Komunikace a vše okolo příkladné, bylo mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 také jsem předmět obchodu předával dceři, takže mé hodnocení se týká obou členů rodiny. Blesková platba, bezproblémová komunikace, všechno tip ťop. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Tak až teď čtu o co jsem přišel pří využití pošty a ne předání přes zástupkyni Vše proběhlo v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Za mě na jedničku, trvalo nám to dlouho , ale férová domluva, perfektní komunikace, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Standa je frajer, velmi vstřícně zareagoval na mou chybu v popisu, na kterou jsem přišel až těsně před odesláním. Díky moc za to i za proběhlý obchod. Samozřejmě 100% doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Díky za plynulý, rychlý a pohodový obchod. Standu doporučuji k dalšímu použití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Jak řekl, tak udělal. Jednoduché, jasné, rychlé Kdykoli znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Obchod prebehol na výbornú, 10/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se