Bobr Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Dočkáte se, dočkáte.... Hodinky si převezmu příští týden (úterý nebo středa) a když mě do té doby naučíte, jak sem postovat fotky - nejpozději ve čtvrtek tu jsou - spolu s recenzí Ale předpokládám, že už dřív je sem dá někdo jiný - rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Že by se na ten kalibr nedalo koukat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Že by se na ten kalibr nedalo koukat? Kalibr vypadá velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Že by se na ten kalibr nedalo koukat?Minulej tejden jsem viděl nově dělanej rotor od PRIMu, byl bicolor, vypadal celkem pěkně, to se musí nechat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Minulej tejden jsem viděl nově dělanej rotor od PRIMu, byl bicolor, vypadal celkem pěkně, to se musí nechat ... Ano je to tak. Je zlatej a ve spodni casti matove kovovej, asi rhodium nebo neco podobneho. Jen pro zvedavce - navic bude na strojku aplikovan specialni brus, ktery ............ Vic ukazou fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 .......... Vic ukazou fotky Mně se nelíbí ten broušenej safír. V některých úhlech pohledu mi připadalo, že přes sklíčko není vidět (jako levné minerály). Jsem zvědavej na fotky a hlavně naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 na ty reflexe jsem taky už na začátku upozorňoval, jde o to jak se kdo nechá přesvědčit a když tam napařej antireflexní vrstvu, tak by to mohli asi trochu zmírnit.....co se týče povrchů strojků.... je snad každému jasné, že celá ruská produkce má daleko horší povrchy než stroje ze švajcu. A co jsem viděl já od Eltonu, tak je zase ještě o dost horší než ty ruský povrchy. Takže pokud toto má být zlomový bod v jejich dosavadní produkci tak je to super. Jestli je to ale zase nějaký jejich woo-doo, tak je mi to líto. Fotky jsou jen informační, kdopak ponese svou kůži na trh při veřejný prezentaci a ta je u této "zlomové" produkce přímo nutností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Kdo z vás bude mit zajem, tak za hodinku sem hodim prvni fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Kdo z vás bude mit zajem, tak za hodinku sem hodim prvni fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečně!!! Těšíme se!!! Moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 chtěl jsem teď jít do hospody na zahrádku, ale počká to ještě chvíli .......... Čekalo se na to jak na Lamborghini v limitované edici, tak si to uvedení na chronomagu nenechám ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Hodinka a minutka....jsme zvědaví!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Kdo z vás bude mit zajem, tak za hodinku sem hodim prvni fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konečně!!! Tož su v práci o hodinu dýl a pořád nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Jojo, jsem tady, uz to tady zmensuju :-) Momentík!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Už jsem si říkal, že ti jsou špatně hodinky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Jsem nervozní, že se nemohu ani najíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 10--9--8--7--6--5--4--3--2--1--------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Tak tady to je narychlo. Lepsi foto snad doda nektery z kolegu. Nazivo jsou NADHERNY a jsem fakt unesenej. Tak snad na Vas prenesu alespon trochu toho nadseni!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 (upraveno) chybička asi, nevidím obrázky Upraveno 3. července 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 (upraveno) Moc hezký, gratuluju ! Neůžeš prosím udělat detail lunety a strojku? Jsem zvědavej na to zoubkování lunety, a na úpravu kalibru. Díky. C Upraveno 3. července 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se