dave24 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 jinak kdo jste fanoušci tak teď mají slevy....ale myslím, že oni mají pořád něco... https://www.aragonwatch.com/SALE_s/498.htm?searching=Y&sort=1&cat=498&show=200&page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 @Ricoz @dave24 dopravu jsem měl na faktuře vypsanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Doprava není uvedena na faktuře co posílá Aragon se zásilkou, FedEx ti ji pošle spolu s avízem zásilky před proclením. Na faktuře co si stáhneš ze stránek Aragonu doprava uvedena je. Tuhle fakturu posílám FedExu k proclení, jinak FedEx použije tabulkovou cenu dopravy, z které vypočítá DPH, a ta je vyšší. Kupoval jsem tam už víckrát a vždy to bylo takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 jo díky za rady, teď jsem něco koupil ..tak se musím mírnit, ale před vánocemi asi přijde čas se zase rozhlídnout... jen tak kolik trvá než to dorazí cca 14 dní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 jo cca 10-15 dní, záleží jak rychle to FedEx proclí. Fyzicky je balíček v Praze do týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 18 hodinami, Ricoz napsal: jo cca 10-15 dní, záleží jak rychle to FedEx proclí. Fyzicky je balíček v Praze do týdne. OK, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 V 4. 2. 2021 v 15:38, Kotlick napsal: Mám takové nutkání, že bych dal na moje Aragony Divemaster macatější ručky. Na fotce to vypadá jakžtakž, ale naživo jsou strašně tenké. Máte někdo nápad, co by tam mohlo pasovat? V 4. 2. 2021 v 15:38, Kotlick napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 První hodinky, co jsem si před lety pořídil ze zahraničí, s automatickým strojkem, od té doby, se mnou denně otročí, střídané s G-shocky, a Garminy o víkendech, přihlíží, hromadění lepších kusů, ale stále věrně slouží! Je to robustní kus kovu, a v akci, kterých jak bylo zmíněno je požehnaně, i s výpalným, dobrý kup. Jen to chce safír... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Ty ručičky jsou u Aragonů fakt děsný, mají tam nově už řady se safírem a pod 200 dolarů (Enforcer), ale ohromný hodinky a ručičky jak z dětskejch Primek. Tritiovky taky lákají (teď mají v akci jak DF-45, tak Hercules), ale u nich je dost obava, jak dlouho je má prodejce někde ve skladu. Co ten jejich web sleduju, tak jsou tam v nabídce poměrně delší čas, což je vůči jiným modelům nezvyk. Aby nebylo to tritium na pár let, když třeba 5 a víc let už ležely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Chodí mě ten jejich newsletter, a také jsem na to koukal, zaujala mě i ta varianta DM s Rondou v automatu, ale možná už jsem z toho vyrostl... Každopádně tritium za 152USD, je celkem zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 Ten strojek Ronda R150 je ale nějaký divný, skoro nikdo ho nemá a také doporučení na nošení min. 12 hod. denně, aby se dostatečně natahoval, je haluz. Max. odchylka až 30 sekund denně taky žádná sláva, i když to asi bude v reálu lepší. Třeba to někdo už koupil a poreferuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Dorazil Mystery Box - Antigravity 48mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 ARMOUR SII NH34 Pár rychlocvaků mobilem po vybalení. Pořádné tooly, pouzdro 48mm, safír. Přidal jsem pro porovnání Victorinox I.N.O.X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 INOXy jsou teda dost prťavý To je na panenku? Jedny Aragony jsem na zkoušku měl, je vidět že pořád jedou tak nějak svůj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Aragon ma bezvadne zpracovani (taky sem nejake mel), pomer vykon/cena super... Ale ty hodinky jsou velikostne na vyzrane amiky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 @Ricoz super, máš na to zbrojní pas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 @sodekcz možná na Tondu Panenku i když to nevypadá INOXy mají 43mm, 198g. Ale na druhé straně Aragon 48mm, 312 g, je to fakt kus materiálu @Xenomorfus zpracování mají fakt perfektní, za tu cenu jsou nemají konkurenci. Naštěstí většinu dělají ve dvou velikostech, velké pro US a menší pro zbytek světa. I když zrovna tyhle jsou jen v US verzi. BTW Aragon jsem objevil díky tvé recenzi na Divemastery a hned jsem musel jsem mít tritium T100 . @tombas zbroják samozřejmě mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Ricoz: Tak at Ti delaji radost ;-). Tritium je navykove, jak jednou zkusis, uz musis :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoz Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 jj, je to závislost Čekám až se objeví další nositelné. Aktuálně má Aragon všechno 50mm a to už je fakt hodně. U Deep Blue nevidím teď nějaké co bych musel hned mít. Zůstává Marathon GSAR, kdyby tam bylo T100 tak už je dávno mám, takhle budu ještě chvíli váhat než je nakonec stejně asi koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Taky se mi po nich někdy zasteskne, dobře, že pořád dělají stejná kladiva! Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se