Daemonultimate Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Mavrik Watch Company - Nereus V Dive Watch Výrobce hodinek z Virginie se netají tím, že hledal inspiraci v historických hodinkách z let 1920 - 1950 a ještě více v modelu Panerai Radomir 2533 z roku 1936. Takže další Panerai homage. Hodinky jsou osazeny strojkem TS Quartz? VH31 Time Module (SII Seiko), ale je také nabídka bronzové limitované edice osazené strojkem Sellita SW200-1. Klasické polštářkovité pouzdro má oka na řemen silnější, takže lze k hodinkám používat běžné řemeny. - Nereus V in Bronze CuSn8 (Ref. 04A-102572CU): Pricing starts at $479 USD and is available in one color way.- Nereus V in Grade 2 Titanium (Ref. 04A-102572TI): for $649 USD - Pricing starts at $349 USD and is available in four colorways.- Nereus V in 316L Stainless Steel (Ref. 04A-102572SS): Pricing starts at $199 USD and is available in four colorways. CaseMaterial: 316L Stainless Steel, Bronze CuSn8 or Grade 2 TitaniumCase Width: 41 mmLug to Lug Length: 49.5 mmHeight: 13.6 mmCaseback: Screw Down with Dual GasketsCrystal: Domed 3.2 mm Thick SapphireBezel: 120-Click Unidirectional with Domed Sapphire InsertLuminescent: Swiss Super LumiNova?Crown: Screw-Down with Triple Gaskets - 7MM x 4MM SignedMovementsBronze CuSn8 & Grade 2 Titanium: 26-Jewel Swiss-Made Selitta SW200-1 Mechanical Automatic316L Stainless Steel: 2 Jewel 4TS Quartz? Japanese SII VH31DialSandwich with Luminescent Lower DialHands: Hour, Minute, Second with Inlaid Super LumiNova? Upraveno 30. června 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Za mna vsetko zle. Nehodi sa luneta, cifernik bieda a rucky su velmi tenke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Taky mi ta luneta připomíná spíš záchranný kruh, jen v jiných barvách. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ta luneta je opravdu dost divná, i to pouzdro se mi nelíbí- chybí mi tam jediná ostrá hrana, celý pouzdro je takový ožužlaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Mi ta luneta připomíná o-kroužek, resp. těsnění do vrtulového hřídele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jo, o-kroužek Ale mně ty hodinky přijdou docela fajn. Jen bych vyměnil ručičky za nějaké mohutnější a klidně bych je nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Rucicky jsou na betla a to jeste dobre vidim. Nejsou pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Na Kickstarteru uvádí, že ručičky mají být ve finální verzi zvětšeny, ovšem financování projektu bylo před třemi dny zrušeno, pokud jsem si to vyložil správně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se