JAJA Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 jednoznačně Rolex, protože to bude levnější...pokud koupíš Béčka, tak budeš brzo chtít Rolex...naopak se ti to nestane.
OldaA Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Já to měl obráceně, prodal jsem Rolex a vrátil se k B. Upraveno 21. července 2016 uživatelem OldaA
xcmaniax Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 A já nosím ke košili Rolex a k tričku Breitling:-D
krabicka3 Odesláno 21. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Tak jsem si byl vyzkouset Chronomat 44. Jako dobry, ale musim rict, ze za ty penize ta chemie nezafungovala tak jak by mela. Musim rict, ze Becka na obrazkuvypadaji lepe nez v realu. Zitra si pujdu vyzkouset Ponorky (doufam, ze to nedopadne stejne).
krabicka3 Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Tak jsem byl vyzkouset i Submariner. Taky dobry, pohodlny (pasek netaha za chlupy), zpracovani neni co vytknout, ale ty hodinky vypadaji na me proste moc obycejne. Nakonec me vic zaujaly Datejust II s fluted lunetou (bile zlato, klasicke zlato neni muj styl).Nicmene vadi mi tam "tluste" carky indikace hodin. Co nevypada spatne byla verze s rimskymi cislicemi, ale na 9 hodinach je zase ta tlusta carka, ktera uplne demopluje design hodinek. Nechapu kdo si myslel, ze to je dobry napad - mezi rimske cislice umistittlustou carku. Budu patrat dal. Chlapi, kazdopadne diky moc za rady!
Liqid Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Tak si je kup bez čárky ne? Mají už novou strojovnu 70h a možných cifrů je hned několik, tam si vybere každý.
vitvarak Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Už jsem myslel, že ty indexy na DJ II přijdou moc tlusté jenom mě...
krabicka3 Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Liqid, souhlas, tyto jsou perfektni, ale ne v modre. Kdyby byla, zvazoval bych bily, stribrny nebo cerny cifr.
krabicka3 Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2016 btw kde jsi videl, ze maji novou strojovnu 70h? Je tam 3136 s 48h rezervou.
m.n. Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Opět se tu pletou totiž dva různé modely dohromady. DJ41 a DJ2. To z liquidova obrázku jsou taky staré DJ2 s 3136 strojem. 3235 mají až letošní DJ41 a ty jsou zatím jen v bicoloru. Ale proporce mají teda daleko lepší než DJ2. Upraveno 23. července 2016 uživatelem m.n.
krabicka3 Odesláno 23. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2016 konkretneji prosim DJ2 ma 41mm. Co je DJ41?
m.n. Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 DJ41 je toto: https://www.rolex.com/watches/baselworld/new-datejust-41/m126333-0010.html
Liqid Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Koukni přímo na web rlx, tam to mají pěkně vedle sebe. Stříbrné a černé mají DJ36. Což je mimochodem stejně nejlepší rozměr
stosi Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 V 18. 7. 2016 v 20:28, krabicka3 napsal: PRO+ maji chronograph, coz je dela o neco zajimavejsimiPokud ti "stopky" dělají hodinky zajímavější, tak to máš těžké a u SUBů ti to bude chybět... Já to řešil koupí hodinek se "stopkama", a když jsem byl po letech nabažen, přešel jsem na jednodušší klasiku. PROTI- vystupky na lunete se budou lepe zadrhavat = snadneji je odrbuAsi bych to nějak záměrně neřešil, hodinky se odrbou tak jak tak, což není neřešitelný ani drahý problém. Ti, co potřebují mít hodinky jako nové je buď nenosí nebo si koupí třeba Damasko. PRO + verim, ze budou fyzicky odolnejsi nez Chronomat pri pripadnem paduPřípadný pád bych neřešil, buď přežijou nebo ne, bude to více o štěstí, než o čemkoliv jiném. Jednou mi takhle vypadly hodinky z rukou v koupelně, přímo na dlažbu, a byla z toho malá oděrka - jinak nic. Jiní by asi hodili k dobru příběhy s opačným koncem. Hodně štěstí při výběru.
Sphinxx Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 V 23. 7. 2016 v 7:57, krabicka3 napsal: Tak jsem byl vyzkouset i Submariner. Taky dobry, pohodlny (pasek netaha za chlupy), zpracovani neni co vytknout, ale ty hodinky vypadaji na me proste moc obycejne .... Mám to naprosto stejně! Suby jsou nuda (v mých očích) a snad jediné co se mi od Rolexu "líbí" jsou Milgy + DJ. No nebudeš to mít jednoduché, hodně zdaru při výběru.
dwg Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 A co yachtmaster, nebo yachtmaster II, jak už tu někdo psal? Pokud to má být něco víc opulentního a (lepší) alternativa k chronomatu..
tribec00 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Hlasujem za Rolex. Ak sa Ti suby zdaju nudne a potesi Ta chronograf, skus sa pozriet na Daytony. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Jaroslav69 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Jsem za Rolex, velmi pohodlne hodinky s nadcasovým designem a relativne stalou hodnotou. Jinak se to pozna po delsim noseni. Kup oboje a pak po roce napis dojmy.
Jaroslav69 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Jeste je potreba vedet, ze Suby jsou jedny z nejvice replikovanych hodinek na trhu. Repliky dosahuji takovych kvalit, ze jsou i pro nektere zkusene hodinare tezko k rozpoznani od originalnich hodinek. Byl bych obezretny.
ivan_989 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Ja subom neviem prist na chut. Vzdy ked som ich mal na ruke tlacili ma, divne mi odstavali a boli nepohodlne. A este k tomu podla mna neni su zrovna oku lahodiace. Ale ja som asi divny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se