Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nebudem o nich veľa písať, pôvodne už som ich ani nemal v pláne ale za dobrú cenu som nevedel odolať takto aspoň moje oblekovky budú mať brášku . Dobré recenzie nájdete tu

http://hodinarskymagazin.sk/davosa-argonautic-ceramic-najlepsie-potapacske-hodinky-roka-2014/

a teraz pár fotiek :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

pre porovnanie s SKX

a s oblekovkami

a na záver čo dodať ?  Podľa mňa sú pekné, dobre sedia na ruke, keramika je 1, ťah a celé vyhotovenie super, na prvý pohľad trošku robustnejšie ale na ruke už ani nie, SKX aj Argonautic sú 42 mm, len lug to lug sú Argonautic vetšie  a oproti SKX je cítiť že sú o niečo vyššie, uvidíme presnosť ...

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jeste sem, ty by urcite mohl a ta vosi barevna kombi je nej. Gratuluji ;) .

Odesláno

Gratuluju, jsou super, mam stejne jen Dual Time a jsem porad nadseny... Uzivej!

vďaka, ano tie dual time sú taky fajn, nech robia radosť aj tebe !

Odesláno

ahoj, gratuluji k novému kousku. Já jsem majitelem s bílou lunetou, hodinky to jsou pěkné a příjemně se nosí.Bohužel se mi staly 3 nemilé věci. 1) hodinky měly otočeně nasazený tah, takže jsem ho musel přehodit a tak jsem zjistil  2) že nasadit tah je pěkný opruz, podařilo se to až třetímu hodináři, domnívám se, že na vině je asi špatně (šikmo) vyvrtaný průchod pro stěžejku, takže ta nedosáhne na dírku. takže jsem se smířil s tím, že hrátky s naty a silikony nebudou. A 3) asi po měsíci nošení mi upadla luneta. takže jsem objednal u K a M , kteří jsou vedení pro servis Davosy novou, bohužel nová přišla bez lumi bodu na 12. Když jsem koukla na net, je to tak půl napůl, jedny lumi bod mají, druhé ne, zřejmě nějaká inovace ve výrobě. Jinak ale hodinky super, krásně čitelné, 5 článkový tah je nádherný,  dělají mi +4 vt., velikost 42 mm perfektní. Doufám, že já jsem si do třetice vše vychytal a tobě přeji ať jen slouží jak mají 

Odesláno

ahoj, gratuluji k novému kousku. Já jsem majitelem s bílou lunetou, hodinky to jsou pěkné a příjemně se nosí.Bohužel se mi staly 3 nemilé věci. 1) hodinky měly otočeně nasazený tah, takže jsem ho musel přehodit a tak jsem zjistil 2) že nasadit tah je pěkný opruz, podařilo se to až třetímu hodináři, domnívám se, že na vině je asi špatně (šikmo) vyvrtaný průchod pro stěžejku, takže ta nedosáhne na dírku. takže jsem se smířil s tím, že hrátky s naty a silikony nebudou. A 3) asi po měsíci nošení mi upadla luneta. takže jsem objednal u K a M , kteří jsou vedení pro servis Davosy novou, bohužel nová přišla bez lumi bodu na 12. Když jsem koukla na net, je to tak půl napůl, jedny lumi bod mají, druhé ne, zřejmě nějaká inovace ve výrobě. Jinak ale hodinky super, krásně čitelné, 5 článkový tah je nádherný, dělají mi +4 vt., velikost 42 mm perfektní. Doufám, že já jsem si do třetice vše vychytal a tobě přeji ať jen slouží jak mají

Dakujem, dufam že nebudem mať podobné problemy hlavne že plánujem dokúpiť origo nato strap aj kaučuk, no uvidime.
Odesláno

ahoj, gratuluji k novému kousku. Já jsem majitelem s bílou lunetou, hodinky to jsou pěkné a příjemně se nosí.Bohužel se mi staly 3 nemilé věci. 1) hodinky měly otočeně nasazený tah, takže jsem ho musel přehodit a tak jsem zjistil 2) že nasadit tah je pěkný opruz, podařilo se to až třetímu hodináři, domnívám se, že na vině je asi špatně (šikmo) vyvrtaný průchod pro stěžejku, takže ta nedosáhne na dírku. takže jsem se smířil s tím, že hrátky s naty a silikony nebudou. A 3) asi po měsíci nošení mi upadla luneta. takže jsem objednal u K a M , kteří jsou vedení pro servis Davosy novou, bohužel nová přišla bez lumi bodu na 12. Když jsem koukla na net, je to tak půl napůl, jedny lumi bod mají, druhé ne, zřejmě nějaká inovace ve výrobě. Jinak ale hodinky super, krásně čitelné, 5 článkový tah je nádherný, dělají mi +4 vt., velikost 42 mm perfektní. Doufám, že já jsem si do třetice vše vychytal a tobě přeji ať jen slouží jak mají

A gratulujem tie biele sú tiež veľmi pekné.
Odesláno

Parádní kousek. Ta žluto-černo-bílá kombinace mně baví. Gratulace!

Taky jsem po nich loni šilhal, ale nakonec jsem se vydal jiným hodinkovým směrem. No a teď po nich zas budu šilhat :)

Odesláno

Akuc: napis nam nejake pocity a dojmy a fota urcite take, tesim se.

Odesláno (upraveno)

Jaká je spona? Dejte nějakou fotku.

A Ty jdi do haje, nepises a nefotis hrisniku :) . Nic mu nefot.

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...