beeman Odesláno 13. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Super nápad!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 no jo, ale vrátí ti drobné a ? kecám, pěkné a neotřelý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) muzes tam klidne nosit stovku ;-) ja to chtel pro sebe hlavne jako zalohu pro pripad nouze ci necekanych vydaju treba nekde nad ranem na pokru :-D, ne jako penezenku. na klicich nosim dve mala vodotesna pouzderka a kolikrat jsem byl mile prekvapen, ze tam nejaky litrik je a urcite se v dany moment hodil.jenomze svazku klicu mam nekolik a ne vzdy je mam poveseny na tech, co mam zrovna u sebe. to hodinky mam u sebe porad, akorat uz i tady nastava problem, ze jich mam taky jaksi vic :-Dproto smeruju k tem jednejm, ktery pak uz z ruky nesundam ;-) jo a jeste mam samozrejme kozeny pasek se skrytym zipem, do ktereho jsem jednou v pohode dostal 100 litru, a jeden cas v nem nosil i zlato pro pripad nouze :-D Upraveno 14. září 2016 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 dnes mi udelali v Kutilovi na Florenci obrovskou radost, nahodou jsem tam bezel misto obeda a objevil naprosto uzasnou luxusni kravinu, tak jsem ji vzal skoro vsechnu :-) takovou myslim jeste nemeli a nejspis ani nebudoujeste tam kousek svetlejsi zbyl, kdyby mel nekdo zajem omluvte pls bordel na pracovnim stole ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 uspal jsme mrnouse, sel se pomazlit s kuzi a misto planovaneho reseni bugu vzniklo #38, 22mm/4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 treti vikend po sobe praci, zacina mi z toho asi hrabat chvilka odpocinku pretavena do #39, 24mm.4mm, ta kuze od kutila je vazne TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 parada parada parada ! vyborna prace todlento. kde se to kupuje ? ja to chci taky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 diky diky diky, je mi potesenim :-)zatim v podstate neprodavam, jenom obcas vyrabim :-) ale v posledni dobe nebyl vubec cas a tento vikend (konecne nepracovni) jsem venoval holkam. Uz ale stacilo, tak jsem si pred chvilkou malinko vytunil azyl a dnes by to konecne mohlo klapnout, uz mam abstak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Super kousky !! Ty spony si taky brousíš sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 tak vcera misto reminku jelo UBONGO, co by clovek pro vlastni dite neudelal :-) dzos: rad bych (i jsem to zvazoval), ale tuto disciplinu velice rad prenechavam sikovnejsim a hlavne vybavenym, ja jsem kovem nepoliben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 (upraveno) kdyz uz nemakam, tak si aspon delam radost, resp. nekdo jinej mi tu velkou radost udelal sam od sebe i kdyz se dusoval, ze to nikdy neudela :-D #26 se dockal vyuziti a uz okupuje moji ruku s pro me nadherejma bronzovkama Arcon (patinovano tikalem v stredozemnim mori), sedi k sobe jak ulite, nejak jsem asi v hlouby duse citil, ze ten okamzik nastane a nepustil jsem ho. Nicmene mam na ceste jeste jednu 26mm prezku z UK, takze reminek dostane bratricka, mozna se zadari dnes. fota rychlocvaky neupravovane, nekdy se dokopu nafotit vic dustojne Upraveno 6. října 2016 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 jenom jsem si trosku pohral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Jo, je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 (upraveno) Nikdy neříkej nikdy to moje znění bylo spíše definitely maybe :lol2: Jsem rád, že ti dělají radost a já je budu mít občas na očích s potenciální opcí Upraveno 8. října 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 od schramstnuti jsem je sundal z ruky jenom na vymenu reminku a nafoceni, zamyslena koupe PAMu se odklada na neurcito prave se chystam hledat nahradu za Miyotu 9015, existuje k tomu odpovidajici ETA? Ne zeby M neslapala vyborne, ale tak pro jistotu ze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Jsem to věděl, že je nemám pouštět, jsou úžasný. Ale u mě by se jen vrtěly, takhle je to lepší. Pochvala za vzhled i za řemen, skvělá kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Strojek tam nech, je naprosto OK a přesnost je slušná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 M tam ofc necham, nasel jsem ETA2824, cehoz je M "odvozenina" a podle toho, co jsem zjistil, jsou si rovnocenne (asi ETA presnejsi). Kazdopadne si ji vezmu do zalohy. Tim ti chci nenapadne naznacit, ze obcovat spolu nejspis nebudem (vsimni si, ze jsem nepouzil slovo nikdy) Dnes jsem posetril trochu casu a na rychlovku udelal reminek (ne) sity na miru jak mne, tak Arconum, nechybi doplnek, ktery tam proste musim mit a k tomuto stylu hodinek rozhodne patri (ala U-Boat B42 limited edition) #40, miry na 17cm ruku, 4mm tloustka echtovni hoveziny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 comments k řemenu: ale nedopustím si jedno malé upozornění: jsou to ancony, ne arcony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se