beeman Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 diky ja to prece vim, koukam na ne imrwere, ale nevim proc, mam od zacatku zafixovano arcon a uz se toho nemuzu zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 jeste celkovy pohled a do hajan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 muj novej kancelarskej odkladaci vesacek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 po straaasne dlouhe dobe jsem se dnes vecer vyhecoval a vyrobil, jak jinak nez pro sebe, pouzdro k memu nove nabytemu nozi. Pouzder jsem jiz kdysi pred 25 lety par vyrobil, takze to bude cca No. 20.Nuz mi vyrobily kluci z prazskyho Konolu, libil se mi jejich Duch (proc Duch najdete na jejich strankach ci ukazkovem videu) ale chtel jsem navic funkcni pilku. Material cepele je nejaka jiz nesehnatelna stara komouska ocel Poldi EZH (ČSN 19.191) s vybornymi vlastnostmi, zadny nerez, proste poradnej zabyklac :-)Pouzdro je jednoduche, ale robustne, primarne urceno k zastrceni za kalhoty, vyrobeno ze stare delnicke tasky - 5mm kuze. Mam v planu a v hlave uplne neco jineho, ale mel jsem jenom chvilku, tak nekdy priste. navrh noze pozdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Nůž mi připomíná kousky od mistra Maďariče, díky tomu chválím volbu:) Pouzdro skvělé, tak ať celá sestavička dobře slouží!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 je to poradnej kus kovu, to ja rad, a pritom je lehounkej a jde klidne nosit po trickem. zatim jsem netestoval, nedostal jsem se do lesa... :-) dnes se po delsi dobe zadarilo, tedy spis byl jsem donucen uz hodne dlouho trpelivym a cekajicim svagrem a konecne jsem mu spichnul reminek dle jeho predstav, malinko jsem se potrapil, precejenom pauza je znat a ruce neposlouchaj, foceni mi taky standardne nejde a na fotopodlozku uz sedl prach, ale minimalne mam dobry pocit, ze jsem opet neco udelal ;-) jeste mam rozdelanej jeden zakazkovej, ale ten doladim az zitra... #41, 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 #42, z jednoho kusance 4mm cerne hoveziny, 24/24mm, po delsim pustu mi dal tedy zabrat, kdyz jsou ruce leve, tak nepomuze ani snaha :-Dfotky takto vecer traga, svetlo mam uz silne, ale ma nejake divne barevne spektrum, takze focena na dlouhy cas pri seru televize, s timto uz musim neco udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 dnesni "rychlovka", 26/24mm, 125/85mm, 4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 #44, 20mm, 120/80mm, 4mm tloustka, objednavka na pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 doladeno na prani zakaznika odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Máš tady moc krásné řemeny ,to tedy čumím a klobouk dolů.Super kousky ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 dekuji mnohokrat, to potesi :-)Máš tady moc krásné řemeny ,to tedy čumím a klobouk dolů.Super kousky !OK.jpg zde ten posledni na ruce objednatele tesne po nasazeni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) To je řemen na ty RAFky ? Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 nee, ten jsem teprve zacal vcera vecer rezat, ale dosli mi sily ;-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Jasný . Já jen,že tenhle by těm RAFkám taky skvěle pásnul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 ...tak na ten RAFkám jsem taky zvědav, koukej se hned pochlubit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak jsem projel celý Tvoje vlákno. Co k tomu říct? Je to hrubé, je to drsné, je to chlapácké a moc se mi to líbí :-). Taky si trochu hraju z kůží a mám v plánu si udělat řemen na PAMy, a musím přiznat, že jsem u Tebe našel spousty inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 diky moc panove, bohuzel casu se nedostavat, jeste ze me obcas zasobi alespon fotkama spokojeny uzivatel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 #45, 22/18mm, 4mm, mozna obliknou RAFky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se