Doriaan Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ahoj mágové, dá se prosím vás někde koupit nerezové pouzdro na Igeny? Elton už prý samostatně nebude prodávat... popřípadě kolik stálo u Eltonu? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Pokud opravdu Elton samostatná pouzdra prodávat nebude, jak avizoval financ, tak nebude odkud odjinud brát. Nikdo jiný pouzdra na Igeny nedělá... Ceny v poslední době docela rostly, tak se snad podělí někdo, kdo si teď nechával renovaci dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Minulí týden jsem je posílal na renovaci ,na ceněno nerez pouzdro plné dýnko 7400,- průhledné 8900,- , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H_G_ Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 U mě to bylo v dubnu 7300,- za pouzdro bez průhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Zdražuje ocel, no Jak nástrojová, tak nerez Prostě a jednoduše, nepošlou ti už pouzdro. Chtějí to sami rovnou montovat, takže si připočti +500 Kč za montáž, pokud nešla nahoru i cena rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Zdražuje ocel, no Jak nástrojová, tak nerez Prostě a jednoduše, nepošlou ti už pouzdro. Chtějí to sami rovnou montovat, takže si připočti +500 Kč za montáž, pokud nešla nahoru i cena rukou Nic proti panove ale ta cena strasna :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Pánové moc děkuji za reakce a informace. Ale sám za sebe musím říci, že za pouzdro je to moc velká částka...nechci být sprostý.Kdyby byla cena do 3500 Kč, tak bych si řekl, jooo je to kus hystorie a chci to, tak zaplať. Ale skoro osm tisíc? Budu muset najít nějakou náhradu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Mozno blba otazka ale nedalo by sa to pouzdro udelat na CNC sustuznej masine?Mozno niekto sikovny by to dokazal a poskladali by sme sa na asi zopar kuskov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Mozno blba otazka ale nedalo by sa to pouzdro udelat na CNC sustuznej masine?Mozno niekto sikovny by to dokazal a poskladali by sme sa na asi zopar kuskov.Až do toho půjdete, dejte mi vědět, připojím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Také mě to napadlo a proto jsem se ptal, zda je nějaká možnost. Zkusím zjistit zda by to šlo a jakmile budu vědět tak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tak jít to musí, však i oni to nějak tak budou dělat podle mě. Pokud bude schopen někdo pouzdro "oskenovat" nebo nakreslit 3D v nějakém CADu (nebo co se používá), pak by výroba problém být neměl a jsem přesvědčen, že bude podstatně levnější, než Elton.Tož si tak říkám - nezaložíme si vlastní hodinářskou? Beztak z Eltonu už původního je pramálo a mohli bychom si dělat renovace sami :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Já to zkoušel u kámoše co má dílnu doma včetně CNC , tak mi řekl ať si ho radši koupím, ale je fakt že si myslel že chci jen jedno možná kdyby toho bylo víc tak by se dal ukecat. Tak to můžu zkusit znova, kolik kusů, aby do toho šel a za kolik. Upraveno 27. července 2016 uživatelem Cherokee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Zkuste se zeptat v Parexu, třeba by vám pár kusů někde zajistil A upřímně - to je asi jediná možnost jak se dostat k pouzdru za nižší cenu. U nás to rozhodně nikdo dělat nebude, ono to pouzdro je dost složité a nejhorší je luneta. Já bych to ale nedělal, výsledek bude stejně hrůza. Dokud ještě není zákaz shromažďování, tak se shromažděte a pošlete hromadnou objednávku do Eltonu. V jednotě je přece síla Upraveno 27. července 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 To nezní špatně...jsem tedy první kdo by do toho šel. Možná by nabídli lepší cenu množstevní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Též bych do toho šel - 2 ks, ale záleželo by na ceně, za kterou by se nakonec dalo nerez pouzdro sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Upřímně, nevěřím tomu... proč by to dělali, když jsou monopolním dodavatelem? U Eltonu množstevní slevy nefungují, max. u limitek - tj. výroby celých hodinek jsou ochotni něco slevit. Kdyby dávali množstevní slevy na pouzdra, tak by si každý šikovný hodinář, který "dělá" primky, objednal zásobu, a renovace by zákazníkům dodával za měsíc, místo půl roku u Eltonu, a Elton by ostrouhal... Tak hloupí zase nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 ja bych do toho siel tiez. Ak cena bude normalna preco nie. Dajaky strojek sa uz sehnat da a sikovny hodinar to skompletizuje (radsej ako ELTON po tom co tu ctu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 No tak pak jedině to Parexo a nechat vyrobit sérii v Číně, nebo kde jim to dělají.Pan Hněvsa už jistě možnost výroby těchto pouzder sondoval, tak vám obratem řekne jestli to je reálné a za kolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 A co autorska prava ?????Pokud davaji slevu jen na limitku, tak si pojdme udelat limitku. Sice to uz bude po nekolikate, ale proc ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Autorská práva žádná nejsou. Jistě by byla, kdyby z toho koukaly alespoň osmimístné částky Upraveno 27. července 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se