Přejít na obsah

Nerezové pouzdro na Prim sport Igen

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 366
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové moc děkuji za reakce a informace.

Ale sám za sebe musím říci, že za pouzdro je to moc velká částka...nechci být sprostý.

Kdyby byla cena do 3500 Kč, tak bych si řekl, jooo je to kus hystorie a chci to, tak zaplať. Ale skoro osm tisíc?

Budu muset najít nějakou náhradu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jít to musí, však i oni to nějak tak budou dělat podle mě. Pokud bude schopen někdo pouzdro "oskenovat" nebo nakreslit 3D v nějakém CADu (nebo co se používá), pak by výroba problém být neměl a jsem přesvědčen, že bude podstatně levnější, než Elton.

Tož si tak říkám - nezaložíme si vlastní hodinářskou? Beztak z Eltonu už původního je pramálo a mohli bychom si dělat renovace sami :-)

Odkaz ke komentáři

Já to zkoušel u kámoše co má dílnu doma včetně CNC , tak mi řekl ať si ho radši koupím, ale je fakt že si myslel že chci jen jedno možná kdyby toho bylo víc tak by se dal ukecat.

Tak to můžu zkusit znova, kolik kusů, aby do toho šel a za kolik.

Upraveno uživatelem Cherokee
Odkaz ke komentáři

Zkuste se zeptat v Parexu, třeba by vám pár kusů někde zajistil  :)

A upřímně - to je asi jediná možnost jak se dostat k pouzdru za nižší cenu. U nás to rozhodně nikdo dělat nebude, ono to pouzdro je dost složité a nejhorší je luneta.

Já bych to ale nedělal, výsledek bude stejně hrůza. Dokud ještě není zákaz shromažďování, tak se shromažděte :) a pošlete hromadnou objednávku do Eltonu. V jednotě je přece síla :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Upřímně, nevěřím tomu... proč by to dělali, když jsou monopolním dodavatelem? U Eltonu množstevní slevy nefungují, max. u limitek - tj. výroby celých hodinek jsou ochotni něco slevit. Kdyby dávali množstevní slevy na pouzdra, tak by si každý šikovný hodinář, který "dělá" primky, objednal zásobu, a renovace by zákazníkům dodával za měsíc, místo půl roku u Eltonu, a Elton by ostrouhal... Tak hloupí zase nejsou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...