Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A čím větší a opulentnější, tím lépe ... přijde mi, že čím víc subcifrů, barviček a žlutého kovu, tím víc Adidas.

Asi tak. Co se týče mého okolí, hodinky nosí tak 15 - 20 % a většinou to jsou (bohužel) nějaké EA nebo 55mm Diesel, které na 17cm ruce vypadají fakt úžasně. Koukatelných kousků je (opět bohužel) naprosté minimum.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

U mě ve škole má hodinky z chlapů asi nadpoloviční většina, možná naprostá většina (aspoň ti, se kterejma se nějak pravidelně bavím a potkávám nosí hodinky asi v 90% všichni), ale výběr značek různej sem tam obrovský Diesel, občas Tissot, Fossil, bejvalej spolužák tuším Prim a další bejvalej spolužák fíky Rolex, se kterejma se strašně chlubil všude :D Z holek má hodinky naprostý minimum, co si tak vybavuju, jen bejvalá spolužačka nosila zlatý keramiky Rado.

Upraveno uživatelem Miro_CZ
Odesláno

Ted si vedle me ve vlaku sedl mladej drzek, kterej se kazdych pet minut hrde podiva na svy "Nafty", maj asi 55mm bez korunky a vsude z nich trci srouby...

Odesláno

Mám k tomu nenošení konstruktivní připomínku. Doporučuji nenosit hodinky např. na vyšetření prostaty a neupozorňovat tak na sebe. Následné zjištění že doktor je chronomagor z chronomagu může iniciovat hořkosladký pocit sounáležitosti.

Odesláno

Ja som si vo svojom okoli vsimol nosit hodinky typu Garmin Fenix a pod., teda tych co sluzia na rozne sportovo-turisticke ucely a aj meraju dennu aktivitu atd. Odkedy zacali vyzerat tieto sport hodinky civilnejsie, kopu ludi ich nosi ako jedine a hlavne. 

Inak u nas v praci mechanicke hodinky moc nefrcia, iba jeden kolega ma hamiltony, jeden nejake tissot, sam pan najvyssi IWC a inak je to tu quartz fossil, festina, casio a pod. priblizne pri 50% chlapov.

Odesláno

Neviem a je mi to dost jedno. Zabavnejsie ako cumiet po ludoch ci (ne)maju hodinky, je momentalne cumiet na pokemon hracov :)

Odesláno

U mně doma nikdo (další 4 lidi) hodinky nenosí, kromě mně. V práci - bance, asi 60% hodinky má. Co se týče kamarádů, tak 80% nenosí.

Odesláno

U nás v práci (IT firma) nosí hodinky pouze cca 20% lidí. Do toho ale nezapočítávám "vedení" kde je procentuální zastoupení daleko vyšší, nicméně hodinky se tam nosí pouze jako ukázka "společenského postavení" a nikoliv jako nástroj k měření času (onehdy jsem byl konfrontován s obchodním řiditelem, že jdu pozdě na jednu schůzku - hodinky se mu jaksi předbíhaly o cca 10 minut...)

V běžném životě pak dle mě odpovídá to číslo 20% (co nosí) taktéž. Poslední dobou ale nepozoruji ani klesající, ale ani stoupající tendenci v nošení hodinek. Navíc i u těch dvaceti procent běžné populace jsou to naprostou většinou levné "quartzky".

Odesláno

2x za rok mi někdo řekne, že mám pěkné hodinky.... 90% lidí to neřeší, nemaji šajn. Včera mě jeden rozesmál, já bych bez hodinek nemohl vyjít na ulici, je to cosi jako imige, něco to o člověku napoví...A teď pointa, ještě větší Diesel než jsme mysleli  :D

Odesláno

je to cosi jako imige, něco to o člověku napoví...A teď pointa, ještě větší Diesel než jsme mysleli  :D

Ještě větší image, než jsme si mysleli ;-)

Odesláno

Jó, situace se lepší - kamarád elektrikář se po letech civění do mobilu taky nechal zviklat a k vánocům si nechal nadělit solárně-rádiové Citizeny. Ono vůbec drtivá většina ohodinkovaných (mimo chronomag) nosí hlavně "co dostali" - buď prastaré maličké křapky z dob své maturity, "módní" číňany a nebo baterkové peudoznačky, imitující za pár peněz ("kdo by utrácel tolik za dárek?") vzhled švýcarských ikon. I ten solidní ABC/sporttester je pořád spíš vzácnost - na rozdíl od kokotin typu "šprcka pro mobilní pádlo na paži", s obligátním špagátem do sluchátek  :thumbsdown_anim:

Sedmicentimetrového hospodského nafťáka Grand Daddyho už jsem taky kdysi potkal - ale to bylo spíš do vlákna "Humor"  :lol2:

903685f913c70c6123816a868d18b591.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Typiii...., to je co, Diesel s implementovanejma budikama a palubni deskou? :D

Jó, situace se lepší - kamarád elektrikář se po letech civění do mobilu taky nechal zviklat a k vánocům si nechal nadělit solárně-rádiové Citizeny. Ono vůbec drtivá většina ohodinkovaných (mimo chronomag) nosí hlavně "co dostali" - buď prastaré maličké křapky z dob své maturity, "módní" číňany a nebo baterkové peudoznačky, imitující za pár peněz ("kdo by utrácel tolik za dárek?") vzhled švýcarských ikon. I ten solidní ABC/sporttester je pořád spíš vzácnost - na rozdíl od kokotin typu "šprcka pro mobilní pádlo na paži", s obligátním špagátem do sluchátek  :thumbsdown_anim:

Sedmicentimetrového hospodského nafťáka Grand Daddyho už jsem taky kdysi potkal - ale to bylo spíš do vlákna "Humor"  :lol2:
903685f913c70c6123816a868d18b591.jpg

• po měsících...
Odesláno

Nas kancl je dost nadprumernej bych rekl. Z chlapu mimo me: 2x omega, 1x TAG, 2x fossil atd., 2x nic.

Zensky 3x - modni kvarcky. Jinak znami/kamosi moc nenosi a kdyz nosi, tak to stoji za prd.

Odesláno

Vzhledem k IT zaměření jsou u nás k vidění primárně holé ruce, protože "čas je přeci na mobilu".. a když už tedy hodinky tak Apple Watch, jinak majitelé Omega Seamaster a Steinhart Ocean Black.

Odesláno

V mém okolí nosí hodinky tak 60%. Ale když se člověk zeptá na důvod nebo jestli se mu libí, tak to rapidně klesá. O hodinky se aktivně zajíma mimo chronomoga 1 (slovy jeden) člověk :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...