Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

ráda bych se na zdejší zkušené muže obrátila s prosbou. Mám úžasného manžela, který si opravdu zaslouží ode mě krásný dárek. Moc ráda bych mu koupila kvalitní hodinky, ale vůbec si nevím rady s výběrem. Přiznám se, že v hodinkách se nevyznám a nikdy jsem se nedostala k erudovanějšímu pohledu než "líbí se mi / nelíbí se mi".

Zatím jsem z manžela dostala aspoň zhruba, jaké by hodinky měly být. Po několika měsících nenápadného dotazování jsem zjistila, že jeho vkus je asi tento:

- hodinky musí být mechanické, nejlépe na ruční natahování, s kvalitním přesným strojkem, nesmí být na baterii

- musí být jednoduché. Podle jeho slov nesmí mít "žádné komplikace" (snad to říkám správně), jen datumovku.

- obyčejný bílý ciferník

- luminiscenční ručičky

- safírové sklíčko

- pouzdro z oceli, barva stříbrná. Nechce žádné pozlacení, žádné barvy.

Nic víc si nepřeje. Co se týká ceny, byla bych ráda, kdyby stály do 100 tisíc.

Poradíte prosím neinformované mladé manželce?

Děkuji.

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Zeby nieco takehoto - https://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-teutonia-iii-handaufzug/muhle-glashutte-teutonia-iii-handaufzug ?

Neopozerane, kvalitne a elegantne.

Som si teraz vsimol, ze nemaju lumi rucicky.

Ma to byt k obleky? Ci aj k sportu? Do vody?

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Tak ptala jsem se kolegy, co má hezké hodinky, jak jsou velké. Prý prý 40 mm. Tak asi tak nějak.

to není ovšem o ptaní se kolegy, ale o velikosti ruky a celkové figuře manžela. Můj kolega v práci měl také 38, na něj až až, u mne jak pětník na Staromáku...

Odesláno

Manželovi bych daroval poukaz/společnou návštěvu hodinářství. S ohledem na částku by asi nebylo oboustranně fajn, kdyby volba nevyšla.

Odesláno

Ak by sa upustilo od toho manualu, tak sa napady len pohrnu. Ono za 100 klackov uz je hodinarsky totiz tak trochu ostuda nedat tam automat takze si to vacsina slusnych znaciek nedovoli :)

inak doporucujem preskumat rady Grand Seiko, maju aj pohladne manualy napr SBGW003,... ale nebude tam zase ta lumi no.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...