JanNovakJan Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 http://www.creationwatches.com/products/j-springs-watches-371/j-springs-by-seiko-automatic-black-dial-100m-beb035-mens-watch-9105.html http://www.creationwatches.com/products/j-springs-watches-371/j-springs-by-seiko-automatic-blue-dial-100m-beb036-mens-watch-9106.html http://www.creationwatches.com/products/j-springs-watches-371/j-springs-by-seiko-automatic-brown-dial-100m-beb037-mens-watch-9107.html Za tu cenu se to snad ani nemůže vyplatit vyrábět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 a to tam u některých modelů píšou že je to "made in japan"asi potřebují, aby mašiny jely naplno... a možná je to cesta, jak válcovat levnou konkurenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Plný koncovky a plný tah? Za tuhle cenu je to lepší volba, než základní pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Akorát ta spona zapínání asi nebude mít trn. Ale jinak WR100, slušné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 J. Spring a Agnes B. jsou (pokud si správně pamatuji) nějací návrháři, se kterýma Seiko oficiálně spolupracuje. Dokonce jsou jejich jména i na oficiálních stránkách Seika. Takže návrhář něco vymyslí, Seiko mu to vyrobí a oba dva na tom profitují. Takže takový oficiální fashion pod patronátem Seika.No a když se vyrobí těch kusů moc anebo je na světe novější model, tak ten starý se vyprodává. Dělají to celkem pravidelně.A s vintážníma modelama od obou se v zahraničí také celkem čile obchoduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 http://www.creationwatches.com/products/j-springs-watches-371/j-springs-by-seiko-automatic-21-jewels-japan-made-beb507-mens-watch-9130.htmlTohleto objednavam pro svoju :-) Taky je možná chvíli ponosim, nafotim a necham ji je...Díky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Koukam, ze tu hodinky moc rozruchu nevzbudily. Tak zkusím trosku rozvirit vodu. Dneska prisly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Parádní JDM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Vis co znamena JDM nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 No, já třeba ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Japan domestic market/model - modely co jsou urcene jen pro japonsky trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) The term "Japanese domestic market" (JDM, also "Japanese domestic model") mAra mě se líbí edit: Dan je rychlík Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Díky za osvětu, taky mi to mohlo dojít.Jinak hodinky mě fakt překvapily, na živo vypadají opravdu velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Pouzdro a stroj bude klasika Seiko ... Takze za ty prachy super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Parádní JDMVis co znamena JDM nebo?Samozřejmě, že to Frostie ví. Frostie ví všechno. A hodinky pěkné! Jak dlouho vydrží ta lumi? Dá se ráno přečíst čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Tezko říct, mám je od šesti odpoledne dneska, zítra snad budu vědět víc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Tak to jsi opravdu ještě nemohl stihnout prozkoumat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Ale jo, pěkný jsou. Akorát přes mě už radši nic neobjednávat, všechno proclej BTW Čau Dane, pěkný Ananty Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Samozřejmě, že to Frostie ví. Frostie ví všechno. A hodinky pěkné! Jak dlouho vydrží ta lumi? Dá se ráno přečíst čas?myslel jsem si, že ta otázka ani nebyla na mne, proto jsem nereagoval. Mně to přišlo, jak kdyby se zeptal, jestli vím, kde je Japonsko. A ty si Lukáši nech ty kecy na koledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak hlásím, že lumi je čitelná i po osmi hodinách (zhasl jsem včera v deset. Teď, v 6:20 jde stále ještě odečíst čas). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se