szeryng Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Hodinkám nijak zvlášť nerozumím, ale mám je rád a líbí se mi. Vidím, že je tady spousta nadšenců, kteří toho vědí hodně a to se mi taky líbí a baví mě to číst. Nedávno jsem navštívil Chronoshop a nechal si tam opravit své Fortis B 42 Marinemaster se zubatou lunetou. Nadchla mě velká nabídka krásných německých hodinek, které nejsou jinde k vidění.Oba pánové, kteří to tam vedou jsou skvělí. Neodolal jsem a koupil si tam DAMASKO DA343. Jednak jsou velmi neobyčejné, za druhé už blbě vidím a na těchto hodinkám krásně poznám kolik je hodin. Dále jsou to automaty 42 mm šíře, což je na moje zápěstí akorát a dobře sedí. Trochu se v horku potí zápěstí pod pogumovaným řemenem, ale kovový tah nechci. Mám je teprve krátce a zatím jdou dobře - strojek Eta 2836 - 2. Dávám pár fotek z mobilu, ale mnicmoc nejsou. V reálu jsou tyhle hodinky mnohem hezčí. Jestli je tady někde už o těchto Damaskách psáno, tak se omlouvám - jsem tu úplný "novák" . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Gratuluju k perfektnim hodinkam! I kdyz nejsi uplny novacek, tak super vyber a vstup na forum! at dobre slouzi!
Radik Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Mám jednodušší verzi DA34 a na DA343 jsem už několikrát koukal. Hlavně konvexní sklíčko jim hodně přidává na čitelnosti, pak už by byl v pohodě i jen vnitřní antireflex, a nebylo by prakticky vůbec co škrábat. O kombinaci černo-červený na ciferníku a řemezu už je zbytečný psát
Kostra Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Výborná volba a veliká gratulace k tomuto parádnímu kousku. Ať dělají dlouho radost.
Funthom95 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Za mne perfektní výběr gratuluju a užívej
Marhi Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Jak se říká, ty nevomlátíš.Předevčírem jsem je zběžně zkouknul naživo a pro mě úplně nejsou. Ovšem vevnitř jsou to vymazlený mašinky.To je jako švýcarský armádní nožík. Ten si pořídíš a už s tebou zůstane. Pokud to nepoužiješ jako kladivo při stavu nouze, tak ti je přibalí do pixsli.Gratulace.
MíraMíra Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Damaska se mi moc líbí.Jednou na ně taky přijde řada.Gratulace a ať slouží.
rooosta Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Gratulácia, dobrý výber a užívaj si ich :-)
jenik77 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 pěkné, blahopřeju. ať ti dlouho dělají radost!
szeryng Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Moc vám všem děkuju za gratulace a názory - mám opravdu velkou radost
AKUC Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 veľmi dobrý výber, sú to fajnové hodinky, gratulujem a nech robia radosť !
neumann Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Krasne a festovni hodinky, slusi ti! Sent from my iPhone using Tapatalk
Ivanhoe34 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 V prvom rade gratulujem k praktickym a kvalitnym hodinkam, uzivaj si ich!Myslim ze konkretne tento model je prvy na fore a keby aj nebol, co je na tom, s radostou sa tu urcite treba podelit Ako spokojny majitel Damaska uz vyse roka denne ocenujem ich skvelu citatelnost a hoci ich nosim stale, nepodarilo sa mi ich este poskriabat. Ten origo remen je k nim najkrajsi, ale ja osobne ho v lete nenosim, lebo ako pises, poti sa pod nim ruka. V lete pouzivam hlavne nato strapy, nie su drahe, mozes skusit zaexperimentovat, ak ta to bavi
Radik Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Déčka obecně tu mají fotovlákno Damasko heavenhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85559-damasko-heaven/Tak se přidej a občas tam šoupni nějaký foto, nevím že by tu někdo DA343 měl.
szeryng Odesláno 5. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Díky za upozornění. Právě jsem do Damasko heaven šoupnul pár fotek DA343
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se