Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 každý co se mu líbí...není to krásné
raskiscz Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Akorát to jsou všechno hnusné čínské fejky :-D (slovy uctívačů náboženství "jedině rlx")
martar Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) V 5. 8. 2016 v 6:47, Roman-ZA napsal: Prve Max Billy boli vypustene do obehu 20 rokov po poslednej ere klasickeho BAUHASu. Prvy, ktory vyuzil styl BAUHAUS v hodinkach bola STOWA v 1938. V 5. 8. 2016 v 10:09, maxipesfik napsal: V 5. 8. 2016 v 6:47, Roman-ZA napsal: Prvy, ktory vyuzil styl BAUHAUS v hodinkach bola STOWA v 1938.Jasně, Romane, nenapsal jsem to moc jasně. Mínil jsem to tak, že zatímco Lange (dobrý postřeh, Maxi!), Stowa a další výrobci používali charakteristická vertikáln? protažená bauahaus čísélka, která jsou dnes k vidění typicky i u Nomosu, Max Bill přišel s poměrně originálním konceptem ciferníku (ve vztahu k náramkovým hodinkám) prostorov? propracovaným a esteticky čistým, a u verzí s číslicemi použil jiný font. Sám byl produktem Bauhaus školy v Dessau a jeho pozdější tvorba tím byla ovlivněna. A právě kvůli nezam?nitelnosti jeho číselníků a mladšímu datu jejich vzniku má nejblíž k tomu mít "práva" na design svých cifrů. Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem martar
Roman-ZA Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 V 5. 8. 2016 v 12:35, martar napsal: Jasně, Romane, nenapsal jsem to moc jasně. Mínil jsem to tak, že zatímco Lange (dobrý postřeh, Maxi!), Stowa a další výrobci používali charakteristická vertikáln? protažená bauahaus čísélka, která jsou dnes k vidění typicky i u Nomosu, Max Bill přišel s poměrně originálním konceptem ciferníku (ve vztahu k náramkovým hodinkám) prostorov? propracovaným a esteticky čistým, a u verzí s číslicemi použil jiný font. Sám byl produktem Bauhaus školy v Dessau a jeho pozdější tvorba tím byla ovlivněna. A právě kvůli nezam?nitelnosti jeho číselníků a mladšímu datu jejich vzniku má nejblíž k tomu mít "práva" na design svých cifrů.Sme sa podoplnali
KatkaB Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2016 Na Chrono24 jsem narazila na Aristo: http://www.chrono24.cz/aristo/bauhaus--id3443621.htm Viděla jsem je i s bílým ciferníkem.ale nevím, co to je za hodinky a jak jsou kvalitní, tak to ber jenom jako tip.
fide Odesláno 20. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Pánové,A co říkáte na tuto skládačku: http://www.ebay.de/itm/Piece-unique-Montre-classique-MARINE-Swiss-UNITAS-6498-watch-uhr-SECONDE-VIE-/122137046188
tomas1346 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 (upraveno) Na tvoje zadani budou teda hooodne velke, 44mm bez lunety je uz dost. A Bauhaus taky moc nejsou. Upraveno 21. září 2016 uživatelem tomas1346
fide Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2016 V 21. 9. 2016 v 5:03, tomas1346 napsal: Na tvoje zadani budou teda hooodne velke, 44mm bez lunety je uz dost. A Bauhaus taky moc nejsou. No je to trošku mimo zadání, ale taky se mi začaly líbit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se