Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 5. 8. 2016 v 6:47, Roman-ZA napsal:

Prve Max Billy boli vypustene do obehu 20 rokov po poslednej ere klasickeho BAUHASu. Prvy, ktory vyuzil styl BAUHAUS v hodinkach bola STOWA v 1938.

V 5. 8. 2016 v 10:09, maxipesfik napsal:

V 5. 8. 2016 v 6:47, Roman-ZA napsal:

Prvy, ktory vyuzil styl BAUHAUS v hodinkach bola STOWA v 1938.

Jasně, Romane, nenapsal jsem to moc jasně. Mínil jsem to tak, že zatímco Lange (dobrý postřeh, Maxi!), Stowa a další výrobci používali charakteristická vertikáln? protažená bauahaus čísélka, která jsou dnes k vidění typicky i u Nomosu, Max Bill přišel s poměrně originálním konceptem ciferníku (ve vztahu k náramkovým hodinkám) prostorov? propracovaným a esteticky čistým, a u verzí s číslicemi použil jiný font. Sám byl produktem Bauhaus školy v Dessau a jeho pozdější tvorba tím byla ovlivněna. A právě kvůli nezam?nitelnosti jeho číselníků a mladšímu datu jejich vzniku má nejblíž k tomu mít "práva" na design svých cifrů. Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 5. 8. 2016 v 12:35, martar napsal:

Jasně, Romane, nenapsal jsem to moc jasně. Mínil jsem to tak, že zatímco Lange (dobrý postřeh, Maxi!), Stowa a další výrobci používali charakteristická vertikáln? protažená bauahaus čísélka, která jsou dnes k vidění typicky i u Nomosu, Max Bill přišel s poměrně originálním konceptem ciferníku (ve vztahu k náramkovým hodinkám) prostorov? propracovaným a esteticky čistým, a u verzí s číslicemi použil jiný font. Sám byl produktem Bauhaus školy v Dessau a jeho pozdější tvorba tím byla ovlivněna. A právě kvůli nezam?nitelnosti jeho číselníků a mladšímu datu jejich vzniku má nejblíž k tomu mít "práva" na design svých cifrů.

Sme sa podoplnali  :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno
  V 21. 9. 2016 v 5:03, tomas1346 napsal:

Na tvoje zadani budou teda hooodne velke, 44mm bez lunety je uz dost. A Bauhaus taky moc nejsou.

No je to trošku mimo zadání, ale taky se mi začaly líbit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...