Georgeisin Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Ahoj kolegové, víte, kde by se dal obstarat na tuto day/date ETU, ve stylu prim kal. 97. Pokud by nějaký hodinář uměl natisknout či objednat, uvítám radu. Díky, Jirka PONÚTESTŘČTVPÁTSOBNED
Chocholusik Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Ak by sa Vas nazbieralo viacej bolo by to jednoduchsie a lacnejsie asi.
Georgeisin Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Obávám se, že takové choutky má jen já . Zatím neřeším cenu-jestli to za to stojí, důležité je kde a jak kvalitně, pak se uvidí.
valjoux Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Docela dobrej brouk do hlavy. Dej nějaký konkrétní informace do SZ
Karlos Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) Taky by se mi to líbilo.Ale ono se to kdysi i normálně vyrábělo, a s trochou štěstí se to dá sehnat.I tady kdosi kdysi ukazoval fotky, že to má.Našel jsem jen nekvalitní obrázky. Na prvním je SOBota a na druhém UTO (že by útorok??). Oboje značka Nivada. Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem Karlos
villain83 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Jasne, nekdo tu docela nedavno daval fotky hodinek Certina, kde byly taky dny cesky...
Honza.manta Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Já bych asi taky jeden až dva české věnce užil.Jen bych asi upřednostňuje toto:POÚTST ČTPÁSO NE Netrvám na tom, ale přijde mi to češtější. 1
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tam to dokonce myslím bylo origo ze Schweizu
filo-boxer Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Jasne, nekdo tu docela nedavno daval fotky hodinek Certina, kde byly taky dny cesky...To jsou prece prischerne Certiny. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69716-prischerné-fotky/?p=1368392
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Mrknete na nabidku "cinskych vyrobcu". Kdyz sem resil vyrobu vlozky do lunety, tak minimim bylo sice 100 ks, ale cena tam byla smesna... Stacilo jen zadat rozmery a vzhled. Pred casem sme si s klukama takhle v cine nechavali delat nejake drobnosti na modelarinu a super. Kvalita jakou jsme si nadiktovali a cena zlomkova oproti ceskemu prodeji...
Georgeisin Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Jasný, domestikovaných hodinek je dost, ale rozměr věnců jiný. Honzo, ta zkrácená verze, nevím no, zase by v day okénku bylo více bílé. To okénko je svojí délkou ideální na 3 kapitálky a né natahovat do šířky dvě. I když by se ty dvoumístný daly nějak vycentrovat. No já na Čínu nemyslel, myslel jsem sípše nějaký ruční potisk, né hned nechávat vyrábět matrici, to by za to nestálo a asi by nás tolik nebylo. Uvidíme, jestli u někdo nebude mít kontakt, jinak zkusím obeslat nějaké firmy, přijde mi, že na nejpánskéhodinky by si s tím mohli poradit, já od nich nic nemám, ale umí leccos. Nebo Elton by nám to mohl udělat za raketu.
villain83 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 To jsou prece prischerne Certiny. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69716-prischerné-fotky/?p=1368392Ma pravdu ten chlapec:-)
valjoux Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 No je to trochu prekerka nejde to tisknout na několikrát. Je pouze jeden pokus.
Georgeisin Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Výborný nápad, takže uspokojit lze každého, skupinu PO i skupinu PON, když to bude na jednom věnci po vynechání angličtiny. Hezky udělané podomácku,a na co to tiskneš? Já čekám na odpověď z jednoho hodinářství, jestli by to uměli. Dám vědět.
valjoux Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Předpokládal jsem že to bude jednodušší. Bohužel za mlada obtisk po uschnutí držel. Dnes se musí přelakovat. A tady není prostor na přelakování. Ještě něco zalaboruju.
Georgeisin Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Notyvole, počeštěný Orienty, to je prďácký .
orol Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Paráda Jenom nevím, co to je mezi "út" a "st".Jo, a je tam málo piv
valjoux Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Když se to správně natočí tak tam je trocha sexu. Vzhůru nohama to je opravdu k nepoznání. Člověk si může udělat kalendář podle sebe.
Georgeisin Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 To je fakt, takovej připomínkovník, když máš ve středu fotbal, dáš tam míč, ve čtvrtek, když máš s manželkou sex, dáš si tam kosočverec apod...
valjoux Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Akorát bacha na sex, manželka-milenka 2x sex v kalendáři a doma se uskuteční pouze jeden. To by se musela udělat jiná značka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se