Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kolegové, víte, kde by se dal obstarat na tuto day/date ETU, ve stylu prim kal. 97. Pokud by nějaký hodinář uměl natisknout či objednat, uvítám radu.

Díky, Jirka

PON

ÚTE

STŘ

ČTV

PÁT

SOB

NED

Odesláno (upraveno)

Taky by se mi to líbilo.

Ale ono se to kdysi i normálně vyrábělo, a s trochou štěstí se to dá sehnat.

I tady kdosi kdysi ukazoval fotky, že to má.

Našel jsem jen nekvalitní obrázky. Na prvním je SOBota a na druhém UTO (že by útorok??). Oboje značka Nivada.

post-291-0-70326600-1470912377_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Mrknete na nabidku "cinskych vyrobcu". Kdyz sem resil vyrobu vlozky do lunety, tak minimim bylo sice 100 ks, ale cena tam byla smesna... Stacilo jen zadat rozmery a vzhled. Pred casem sme si s klukama takhle v cine nechavali delat nejake drobnosti na modelarinu a super. Kvalita jakou jsme si nadiktovali a cena zlomkova oproti ceskemu prodeji...

Odesláno

Jasný, domestikovaných hodinek je dost, ale rozměr věnců jiný. Honzo, ta zkrácená verze, nevím no, zase by v day okénku bylo více bílé. To okénko je svojí délkou ideální na 3 kapitálky a né natahovat do šířky dvě. I když by se ty dvoumístný daly nějak vycentrovat.

No já na Čínu nemyslel, myslel jsem sípše nějaký ruční potisk, né hned nechávat vyrábět matrici, to by za to nestálo a asi by nás tolik nebylo. Uvidíme, jestli u někdo nebude mít kontakt, jinak zkusím obeslat nějaké firmy, přijde mi, že na nejpánskéhodinky by si s tím mohli poradit, já od nich nic nemám, ale umí leccos. Nebo Elton by nám to mohl udělat za raketu.

Odesláno

Výborný nápad, takže uspokojit lze každého, skupinu PO i skupinu PON, když to bude na jednom věnci po vynechání angličtiny. Hezky udělané podomácku,a na co to tiskneš? Já čekám na odpověď z jednoho hodinářství, jestli by to uměli. Dám vědět.

Odesláno

Předpokládal jsem že to bude jednodušší. Bohužel za mlada obtisk po uschnutí držel. Dnes se musí přelakovat.

A tady není prostor na přelakování. Ještě něco zalaboruju.

post-23268-0-16369000-1471335063_thumb.jpg

post-23268-0-98806200-1471335076_thumb.jpg

post-23268-0-89897900-1471335490_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...