Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

původně sem to chtěl dát do vlákna rolex a mercedes, ale tady to bude lepší

už přes půl roku sem neměl kameru na okně ..... sice jsem jí nosil v tašce, ale byl jsem línej jí vyndavat a nakonec skončila v šupleti

je to asi čtyři dny co mi nějakej pitomec s liazkou urazil za jízdy zrcátko  a normálně jel dál ...... tak si říkám, že by bylo potřeba tu kameru zase asi vyndat

tak jsem jí včera poprvé aplikoval .......  a ?  ..........nic se nestalo 

dnes ráno si říkám mám jí vyndat nebo nemám ? ...... nakonec jsem jí vyndal

na první pohled se vlastně nic nestalo ...... na druhý pohled jelo vzadu šedesát lidí

tak sem byl rád, že jsem jí měl, protože samozřejmě nikdo nic neviděl :D .... a ten záznam mi před uředníkama pomoh

*vozte kameru !!!

https://www.youtube.com/watch?v=noX1roelN6E

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ....... jestli bude úředník pedant, tak jí vyšťourá na další křížovatce na kamerách a dá jí to sežrat  .....

Kterej urednik? Pri svych zkusenostech jsi obcas hrozne naivni ( tedy i ja, prave jsem se dovedel, ze kdyz ti da MP pokutu za stani na zeleni a tvuj prestupek posle k projednani na urad mestske casti, ty dostanes pokutu, tak staci jedno napsane sluvko a je to uzavrene bez postihu, protoze pak nastane takove toco, ze to nikdo nechce absolvovat ). Fakt je mi trochu soufl.

Odkaz ke komentáři

Kterej urednik? Pri svych zkusenostech jsi obcas hrozne naivni ( tedy i ja, prave jsem se dovedel, ze kdyz ti da MP pokutu za stani na zeleni a tvuj prestupek posle k projednani na urad mestske casti, ty dostanes pokutu, tak staci jedno napsane sluvko a je to uzavrene bez postihu, protoze pak nastane takove toco, ze to nikdo nechce absolvovat ). Fakt je mi trochu soufl.

to byla samozřejmě ironie ..... je mi jasný že s tím nikdo nic dělat nebude ....  sobecky důležitý je, že jsem z toho venku já :)

Odkaz ke komentáři

to byla samozřejmě ironie ..... je mi jasný že s tím nikdo nic dělat nebude ....  sobecky důležitý je, že jsem z toho venku já :)

Tak to jo, sorry :-). Me jinak "vysmalo" jak najela do krizovatky, pribrzdila jako by te videla a pak se rozjela. Nekdy si rikam, ze ty lidi nepremejslej, nebo premejslej kolenem.

Odkaz ke komentáři

no vono to k smíchu moc není ..... kdybych byl ten lempl a neměl to nahraný, tak bych měl správně šlápnout na plyn a sundat tu žlutou mambu ze silnice abych byl z obliga .... což je zase vošemetný páč nemáme pásy bezpečnostní takže bych se třeba napích na páčku od stěračů..... a když to takle ubrzdíš a zeptáš se někoho "paní viděla ste to ?" .... tak se dozvíš ....."viděla ...... ale to víte nechci mít popotahovačky"

takže řešení takovýhle situace je dosti individuální ..... 6 z pěti policistů ti tajně řekne  "měl sto do ní naprat"

Odkaz ke komentáři

YPO, tys to video fakt někam poslal? To jakože si šel žalovat na neposlušnou řidičku na úřad? Nebo sem asi nechápavej.

no jasne......... kdyby si cetl pozorne tak sem psal ze bylo vzadu asi sedesat lidi ........ takze se to neobeslo bez uhony ...... normalni dopravni nehoda s asistenci policie ...... nastesti nebyl nikdo zraneny ale byla tam nejaka materialni skoda ...... a i kdyby se nikomu nic nestalo tak bych to hlasil minimalne nam protoze se bezne stava ze si nekdo zpusobi nejaky zraneni a nevi na koho to hodit tak si vzpomene ze vcera jel nejakym prostredkem a presne tam se mu to stalo :D

Odkaz ke komentáři

no vono to k smíchu moc není ..... kdybych byl ten lempl a neměl to nahraný, tak bych měl správně šlápnout na plyn a sundat tu žlutou mambu ze silnice abych byl z obliga .... což je zase vošemetný páč nemáme pásy bezpečnostní takže bych se třeba napích na páčku od stěračů..... a když to takle ubrzdíš a zeptáš se někoho "paní viděla ste to ?" .... tak se dozvíš ....."viděla ...... ale to víte nechci mít popotahovačky"

takže řešení takovýhle situace je dosti individuální ..... 6 z pěti policistů ti tajně řekne  "měl sto do ní naprat"

Jo to chapu, proto ty uvozovky. Sranda to neni ani v osobaku, natoz kdyz vezes plno lidi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

...asi spechala do Penny nakoupit akcni zbozi do sve vecerky... driv jsem mel Vietnamce rad, dneska jich mam vetsinou plny zuby, jak se tady chovaji (a my jim to tolerujeme)...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...