YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) já mám stromů dost ...... řekl bych více než je nutno (některé jsem ani nechtěl) ..... prostě to vyrostlo samo ...... některé zasadil děd, a těch je mi nejvíc líto, když je v rámci jejich stáří musím zlikvidovat ..... pravda je, že žádné stromy nesázím i když bych chtěl, ale nemám na to čas ..... je to zčásti pravda a zčásti alibismus škoda, že nemám žádnou silnici .... tam bych sázel až by se ze mně kouřilo *takže díky za nabídku Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Mňam, pivko dobré, plnokrevné, kde že jsme to skončili? :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Stromy náhodou můžou být pěkně nebezpečné, a to nejen ty u cesty. Navíc každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a stromy zakázala! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Sem si to tvoje video pustil blbec ted pred spanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Vždyť to celou dobu říkám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Hrůza, co? To jsem natočil v létě kolem dálnice na Ústí a Teplice...=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 https://www.policie.cz/clanek/stromoradi-kolem-silnic.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 https://www.policie.cz/clanek/stromoradi-kolem-silnic.aspxTak, a ted uvidis ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) afri dej si ještě tři kousky .... pak si dej facku a zejtra se vomluf .... to že nějakej por. Vacek napíše nějakej elabotát v rámci svýho splínu je stejný jako když Frantík napíše že Seiko jsou super, protože je chce za tejden prodat ..... nic neříkající emotivní blábol v rámci momentálního rozpoložení .... por. Vacek je expert skrzeva stromy ? ..... asi težko .... por. Vacka akorát sere, že musí jezdit k nehodám blbců kteří neumí jezdit po silnici * jo omluva ... ten poručík se jmenuje Vafek ..... ing ..... tři písmena s tečkou Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Tak já jsem zašel na jedno, pivo piju na chuť, na hektolitry piju víno :-) Zajímavé ty státy které to mají zakázané....a přitom k přírodě blíž než my, nebo aspoň pár Finů znám osobně a jsou tedy docela přísní co se přírody týká. Ale jinak YPO si myslím že je to zajímavě napsané, i přes to že benga taky nějak nemusím....ale samozřejmě jinak tvoje reakce, taková ta klasika většiny lidí kteří se nad daným problémem nezamyslí ani minutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Ty vole Ypo tak jak si tady vylejvam svoje křehký srdíčko a ty takhle ty hajzle! Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 ježiš ... teď sem nasral i Františka ..... du se registrovat na novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) ..ale samozřejmě jinak tvoje reakce, taková ta klasika většiny lidí kteří se nad daným problémem nezamyslí ani minutu.nečetl jsem žádnou reakci na Karlosovu poznámku co bys udělal s úseky které vedou pouze lesem ..... já jedu z chaty lesem 20km ..... les a skály hned u silnice .... co na to říká poručík vafle .... inženýr ? a co na to říká afri ? .... rešení ? ..... jo můžu jet i jinou cestou .... de to ...... mám jezdit jinudy afri ? Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 nečetl jsem žádnou reakci na Karlosovu poznámku co bys udělal s úseky které vedou pouze lesem ..... já jedu z chaty lesem 20km ..... les a skály hned u silnice .... co na to říká poručík vafle .... inženýr ? a co na to říká afri ? .... rešení ? ..... jo můžu jet i jinou cestou .... de to ...... mám jezdit jinudy afri ?Je ta silnice nebezpečná, je tam hodně mrtvých každým rokem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 každá silnice je nebezpečná .... je to jenom o tom jak se tam ti řidiči chovají ..... vzhledem k tomu co popisuješ je tvoje oblast plná nezodpovědných dementů .... moje rada zní .... odstěhuj se, abys nebyl deprimovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Proč neodpovíš normálně, a nenapíšeš není :-) Ty neregistruješ po celé republice změny k vyšší bezpečnosti na rizikových úsecích? U nás taky všude les, jen se neboj a hodně lesa, ale třeba jeden šestikilometrový velmi nebezpečný úsek, kde toho bylo každý rok taky hafo, celý rok uzavřený, rozšířená silnice, tři pruhy, svodidla a po celém úseku ploty a tři podchody pod silnicí pro zvěř. Za každý pokacený strom byli vysázeny tři nové. Od té doby nula havárií se ztrátou života, zdá se ti to opravdu jako nesmyslné zbytečné řešení? Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Přišla mi SZ od zceyee. Asi na ni nebudu reagovat. Radši si půjdu vyhonit péro. Ještě že neví, kde parkuju. Taky by mi mohla zítra prasknout guma. Mám zimní, letos nový. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Proč neodpovíš normálně, a nenapíšeš není :-) jasný .... ty seš ten dyslektik o kterejch sem tu tudle psal .... tak ještě jednou to zkusím ..... žádná silnice není bezpečná ..... nebo každá silnice je nebezpečná Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ta silnice je bezpečná, to nemůžu říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 a nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se