YPO Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 no a ? ..... levou nohu na nic nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Já podobně jezdil snad dva nebo tři měsíce, když sem měl na pravý noze ruplou achilovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 tvl Zmiziku, to me zajima. Trpim na bolavy achilovky a furt mi tim vyhrozujou, ale stejne nakonec jdu s klukama na fotbal. Boli to hodne? Pak to jen doroste a zase muzes fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Kdyz ti rupne, tak to sijou ( nastesti me to nepotkalo, ale kamos na fotbalku to po mem zakroku zazil a nic moc to neni ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 5etter: že ale provokuješ s tou álejí!Navíc je tam u silnice nebezpečně blízko i křížek; tohle riziko se zapomnělo analyzovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 5etter: že ale provokuješ s tou álejí!Navíc je tam u silnice nebezpečně blízko i křížek; tohle riziko se zapomnělo analyzovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Pamatuji na dobre nařízení našeho krále Přemysla Otakara II, který z důvodu bezpečnosti silničního provozu,kazal odstranit veškeré stromy a keře do cca 30 metrů ( coby kamenem dohodil) od silnice.Timto výnosem se ve stredoveku podařilo zachránit mnohoživotu. Toto bylo zrušeno až Marií TereziiDůvod byl jasný: pochodujici vojsko se obcerstvi ovocem a půjdou ve stínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jejky, nějak se mi to nějak zmulticitovalo3x .Prosím o smazani. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Kuncaku, ty mas nejake info o silnicich v Praze. Nejaka sance, ze se by se opravovala krizovatka Na Strzi/V Podzamci. To je krizovatka u najezdu na Jizni spojku, kdyz se jede shora z Pankrace. Tam jsou v krivoatce takovy vlny, ze uz mi vzdycky tecou slzy za to moje auto, jak ho tarpim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Kuncaku, ty mas nejake info o silnicich v Praze. Nejaka sance, ze se by se opravovala krizovatka Na Strzi/V Podzamci. To je krizovatka u najezdu na Jizni spojku, kdyz se jede shora z Pankrace. Tam jsou v krivoatce takovy vlny, ze uz mi vzdycky tecou slzy za to moje auto, jak ho tarpim.Zkusím zjistit info a dám vědět. Ale myslím, že moc šancí není ( teď rozhodně ne ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ahoj Baldic-u, tak dotazem na správce jsem zjistil, že se žádná takováto oprava zatím výhledově nechystá a prý to není ani v seznamu havárií. Nicméně jsem to tedy ihned jako závadu a problém nahlásil a bylo mi přislíbeno, že se tam jejich technik zajede kouknout a zhodnotí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jeste by mohl nekdo zalejt tu past na Slonika, ktera je zhruba nekde tady https://goo.gl/maps/Ts4FJwrM1wz ... nejdriv to byl jen takovej peknej hrb. Ted uz je tam regulerni dira a v ty rychlosti co tam vsichni jezdej tam do ni driv nebo pozdeji nekdo zahuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ahoj Baldic-u, tak dotazem na správce jsem zjistil, že se žádná takováto oprava zatím výhledově nechystá a prý to není ani v seznamu havárií. Nicméně jsem to tedy ihned jako závadu a problém nahlásil a bylo mi přislíbeno, že se tam jejich technik zajede kouknout a zhodnotí to.jen to tam nech, tam se kaštanům pěkně klepou hlavičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jeste by mohl nekdo zalejt tu past na Slonika, ktera je zhruba nekde tady https://goo.gl/maps/Ts4FJwrM1wz ... nejdriv to byl jen takovej peknej hrb. Ted uz je tam regulerni dira a v ty rychlosti co tam vsichni jezdej tam do ni driv nebo pozdeji nekdo zahuci.Joo, tak tohle je už i na mou prosbu/empatickou domluvu moc vysoko ( navíc v tomhle počasí a s použitou technologií, by to bylo spíš horší ). Ale aspoň značku by tam mohl někdo frknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jasny. Mne bylo lito tech lidi co do toho vlitnou, ale mozna to je jenom tema Vanocema, protoze jinak by mi to bylo vlastne v zasade uplne ukradeny. Ty by sis Kuncaku na ty nase stiznosti mel udelat nejakou placenou sluzbu. 50 korun za stiznost nebo tak neco. Mozna by sis tim ... no na ty Pateky asi jen tak ne ... ale minimalne na toho humra k obedu s pani ceskou Patekovou vydelal tak za 2 dny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Jasny. Mne bylo lito tech lidi co do toho vlitnou, ale mozna to je jenom tema Vanocema, protoze jinak by mi to bylo vlastne v zasade uplne ukradeny. Ty by sis Kuncaku na ty nase stiznosti mel udelat nejakou placenou sluzbu. 50 korun za stiznost nebo tak neco. Mozna by sis tim ... no na ty Pateky asi jen tak ne ... ale minimalne na toho humra k obedu s pani ceskou Patekovou vydelal tak za 2 dny ;-):-) a to ještě nevíš, na co odpovídám v práci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Zacni psat denik statniho urednika! Hele jak na tom vydelava "moderni fotr". A za napad mam u tebe 10% ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ahoj Baldic-u,Tohle pomlčkování jsem nikdy nepochopil.Jak by se psalo tobe, kuncak7-o? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Tohle pomlčkování jsem nikdy nepochopil.Jak by se psalo tobe, kuncak7-o?Kuncák7-u . Nebo po mém- kuncák-u.Tak bych si napsal sám sobě.Mě to nějak přijde logičtější, než mu psát - Baldic-.....Asi to není úplně ono, ale snad mě většina lidí chápe. Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se