Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

To je ňáký divný, já jel na Opencard vždycky zadarmo až do Radotína a paní taky...

zaměstnanecké jízdné (dohledatelné na internetu) :

1. Jízdenka MHD platí na všech linkách PID na území hl. m. Prahy (pásma ?P? a ?0?).

2. Jízdenka MHD neplatí ve vlacích Českých drah, a to ani ve vlacích zapojených do systému PID.

3. Jízdenka MHD neplatí na lanové dráze v ZOO Praha.

4. Držitel jízdenky MHD má právo vzít sebou do vozidla bezplatně zavazadlo, kočárek s dítětem, jízdní kolo (pouze v metru) a psa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ňáký divný, já jel na Opencard vždycky zadarmo až do Radotína a paní taky...

Neni to divny, zamestnanci a pribuzni zamestnacu mhd maj vyhody v busu, ne ve vlaku. Litacka je stejna, ale nahrany tam maj neco jinyho ( ja platim rocne 3650, oni cca 150)

Odkaz ke komentáři

Autobusáci mají jinou Opencard než civilové? Nebo to je z důvodu mně neznámého pásma B? Musím se podívat, co to vůbec znamená..

Pasmem to neni. Busem by jel na Zbraslav zadaco, vlakem plati :-))

Odkaz ke komentáři

ty wole, tady vám člověk podsune kus přírody a vy se bavíte vo jízdence ... příště se na vás s osvětou vyseru

Prirodu si strc za klobouk :-)), nas zajimaj podrobnosti te tve "Honzikovy cesty":-))

Odkaz ke komentáři

Neni to divny, zamestnanci a pribuzni zamestnacu mhd maj vyhody v busu, ne ve vlaku. Litacka je stejna, ale nahrany tam maj neco jinyho ( ja platim rocne 3650, oni cca 150)

Vyhody zamestnance MHD muze vyuzit manzelka/manzel, nebo deti, nikdo jinej.

Zamestnanci platej rocne 350Kc, duchodci kilo. Alespon v HK.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

přesně tak, já platím padesátikorunu a stěží jí projedu v rámci soukromých cest .... syn 1 to asi využije, ale jinak je to takovej benefit nebenefit

Odkaz ke komentáři

Zamestnanci platej rocne 350Kc, duchodci kilo. Alespon v HK.

Jo, blbe jsem to napsal - manzelka a studujici deti ( u nas jsou to i netere- pro tatu vnucky, protoze je mame v opatrovnictvi a studujou ) a platej 120 nebo 150, 350 urco ne- Praha.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tos neřek, takhle mi to tam vyčóruje nějakej pražák než se tam dostanu

A srnec pojede leda v guláši...

to bylo napsaný pod čarou malým písmem ... se stímsmiř ... srnec jede celej ... no ... u balatonu eště nebyl

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...