Filip.J Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je ňáký divný, já jel na Opencard vždycky zadarmo až do Radotína a paní taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je ňáký divný, já jel na Opencard vždycky zadarmo až do Radotína a paní taky...zaměstnanecké jízdné (dohledatelné na internetu) : 1. Jízdenka MHD platí na všech linkách PID na území hl. m. Prahy (pásma ?P? a ?0?).2. Jízdenka MHD neplatí ve vlacích Českých drah, a to ani ve vlacích zapojených do systému PID. 3. Jízdenka MHD neplatí na lanové dráze v ZOO Praha.4. Držitel jízdenky MHD má právo vzít sebou do vozidla bezplatně zavazadlo, kočárek s dítětem, jízdní kolo (pouze v metru) a psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 No zas mu to moc nechvalte, von pak zpychne a nebude se s náma bavit........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je ňáký divný, já jel na Opencard vždycky zadarmo až do Radotína a paní taky...Neni to divny, zamestnanci a pribuzni zamestnacu mhd maj vyhody v busu, ne ve vlaku. Litacka je stejna, ale nahrany tam maj neco jinyho ( ja platim rocne 3650, oni cca 150) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Autobusáci mají jinou Opencard než civilové? Nebo to je z důvodu mně neznámého pásma B? Musím se podívat, co to vůbec znamená..Pasmem to neni. Busem by jel na Zbraslav zadaco, vlakem plati :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 My s rodinou vlakem najezdime neb jsme chudí. Vlak je nákladná věc. A taky, kde bych ho parkoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ...kde bych ho parkoval?Kdekoliv! Ať si to zkusí někdo odtáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ty wole, tady vám člověk podsune kus přírody a vy se bavíte vo jízdence ... příště se na vás s osvětou vyseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Radši hledej zájezd na balaton pro Lamiczku . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Radši hledej zájezd na balaton pro Lamiczku . . .ať si ho najde sám .... prachy sou pod daňkem a srnec jede taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ty wole, tady vám člověk podsune kus přírody a vy se bavíte vo jízdence ... příště se na vás s osvětou vyseruPrirodu si strc za klobouk :-)), nas zajimaj podrobnosti te tve "Honzikovy cesty":-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Neni to divny, zamestnanci a pribuzni zamestnacu mhd maj vyhody v busu, ne ve vlaku. Litacka je stejna, ale nahrany tam maj neco jinyho ( ja platim rocne 3650, oni cca 150)Vyhody zamestnance MHD muze vyuzit manzelka/manzel, nebo deti, nikdo jinej.Zamestnanci platej rocne 350Kc, duchodci kilo. Alespon v HK. Upraveno 16. března 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Nefrfli, hezky jsi nás pobavil a o to tady jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ať si ho najde sám .... prachy sou pod daňkem a srnec jede taky Tos neřek, takhle mi to tam vyčóruje nějakej pražák než se tam dostanuA srnec pojede leda v guláši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Vyhody zamestnance MHD muze vyuzit manzelka/manzel, nebo deti, nikdo jinej. přesně tak, já platím padesátikorunu a stěží jí projedu v rámci soukromých cest .... syn 1 to asi využije, ale jinak je to takovej benefit nebenefit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Vyhody zamestnance MHD muze vyuzit manzelka/manzel, nebo deti, nikdo jinej.Zamestnanci platej rocne 350Kc, duchodci kilo. Alespon v HK.Jo, blbe jsem to napsal - manzelka a studujici deti ( u nas jsou to i netere- pro tatu vnucky, protoze je mame v opatrovnictvi a studujou ) a platej 120 nebo 150, 350 urco ne- Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tos neřek, takhle mi to tam vyčóruje nějakej pražák než se tam dostanuA srnec pojede leda v guláši...to bylo napsaný pod čarou malým písmem ... se stímsmiř ... srnec jede celej ... no ... u balatonu eště nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 A vemou mi ho do kupé? Jestli mu nebyly 3, mohl by jet zadara a já jako doprovod, ale nemá průkazku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 vemou ... ptal sem se neska ve zbraslavi počťačky .... a kdyby měl někdo kecy, tak ho strč do kočárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Lamiczka: se hlavně uklidni, já ho našel první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se