Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

O víkendu jsem probíral fotky a narazil na snímky syna z doby kdy hrál florbal. Několik jich bylo ze sportovní haly v Kopřivnici, kde hrávali jako starší žáci a pak i jako dorostenci. V souvislosti s tím jsem si vzpomněl na pokřik jednoho týmu, na který nejde zapomenout. Rozklíčovali jsme ho s ostaníma tatínkama až ve druhé třetině, protože jsme tomu pořád nechtěli uvěřit. Zněl takto: Do piče, do kundy,do poslední sekundy. Upozorňuji, že to byli kluci kolem 12 - 13 let.

Návštěvník YPO
Odesláno

neska sem si trochu narovnal karmu

přijedu v 7:30 na Želvu s vizí rychlýho vychcání a kafe

a vidím bábu tak 90kg která visí jak netopýr v zábradlí + amant vedle 

vylezu z busu a řikám si pod fousy "co to kurva zase je ? "

amant:" pomůžeš mi s ní?"

"vole nemám čas"

amant: "je vzpříčená"

"co tam leze?"

amant: "spěcháme na bus"

to mě dojmulo, tak sem jí popad za nohu a jal se jí páčit ven z trubek

bába říká: "mi je 70"

"tak proč skotačíš jak ve dvaceti ?" říkám

" sem kráva" říká

"tě vyndám" říkám

dílo se podařilo a odcházím s prostatou vstříc záchodu míjíc kolegu v jiném busu, který říká "tak to sem eště neviděl"

mu říkám "já to i zažil"

Odesláno

Twl ypousi, jeden den si vezmu dovolenou, koupim denni listek a budu s Tebou jezdit od rana do vecera.

Nejaky historky tady po me musej vnoucatum zustat!

Odesláno (upraveno)

O víkendu jsem probíral fotky a narazil na snímky syna z doby kdy hrál florbal. Několik jich bylo ze sportovní haly v Kopřivnici, kde hrávali jako starší žáci a pak i jako dorostenci. V souvislosti s tím jsem si vzpomněl na pokřik jednoho týmu, na který nejde zapomenout. Rozklíčovali jsme ho s ostaníma tatínkama až ve druhé třetině, protože jsme tomu pořád nechtěli uvěřit. Zněl takto: Do piče, do kundy,do poslední sekundy. Upozorňuji, že to byli kluci kolem 12 - 13 let.

Inu, Kopřivka, kraj razowity... <_<

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

neska sem si trochu narovnal karmu...

Doufám, že časem vydáš sbírku příběhů knižně... :)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

YPO- ses empatickej lidumil :-), na to ja uz nemam.

:D empatickej to já sem

v neděli sem našel vzádu takovej ten trojhránek (trojsendvič) co se prodává u pumpy jářku asi za kilo

tak si říkám co s tím? ...... přeci to nevyhodím

noa tak sem dojel na smíchovský nádraží s tím že to podsunu prvnímu kolemjdoucímu co si sebou nosí celej obývák v albert tašce

nečekal sem dlouho

mu říkám"seš bezdomovec ? "

"jo" 

"chceš tohle?" říkám

"jo"

"tak mi za to umeješ zrcátka"

"jo"

noa když vytáh ty umouněný ruce, tak mu říkám "serem na to, domluvíme se na tom, že až budu patřit k vám tak mě podržíš"

a von mi říká "jasný ... budeš mít postel u vokna" 

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Připomnělo mi to jednu důchodkyni vo holi, co se taky, takhle kolem poledního, zahákla do zábradlí u nás před hospodou... Ale to bylo vo něco horší, pač byla silně pod parou, měla stažený kalhoty a vykonávala velkou potřebu...  

Strašný, strašný...

Odesláno

Dali jsme si se ženou sherry, koukáme na Skyfall, a k tomu jsem ji přečetl ty dva mikrobalalářské příběhy a oba jsme se od srdce zasmáli. No prostě pohoda se valí světem. Dneska na té karmě makáš, jako bys zítra měl v plánu někoho poslat do řiti.

Odesláno

Pro mě je to z prostředí florbalu známej pokřik. V této kategorii - tedy starších žácích jsem to coby trenér Kladna slyšel například v podání Ústí nad Labem (jestli se nepletu a nevím jestli to byla tehdy Viktorie nebo Slavie). Celé znění bylo: "Máme rádi čéče, to co z píči teče. Do píči, do kundy, do poslední sekundy".

Návštěvník YPO
Odesláno

no .... co si na tu veselici asi vezmu za hodinky ? .... vzhledem k tomu, že všechny stojej tak se na to zřejmě vyprdnu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...