Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To by mohl říct každej. Napsal jsi že asi a v té době já jsem se tvořil s vizualizací v obrázku. Pokud na tom trváš, tak peníze máš víš kde a srnu bereš sebou ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 každopádně sem vám neřek důležitou věc .... srna je svobodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To jí přeju....takže mám ženu nechat doma, nebo si plánuje u balatonu najít ženicha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 ty wole, tady vám člověk podsune kus přírody a vy se bavíte vo jízdence ... příště se na vás s osvětou vyseruJá vás varoval.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Já vás varoval....................On to nemysli vazne, je to dobrak a ma nas tu vsechny rad :-)). Zas vymysli nejakej vylet, aby nas vzdelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Co jsme přišli o hospodskýho, je tohle takový pěkný vlákno místo virtuální hospody. Že u toho nepijete? Mondeo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Co jsme přišli o hospodskýho, je tohle takový pěkný vlákno místo virtuální hospody. Že u toho nepijete? Mondeo?Nemuze, hlavu ma zaborenou v lednici :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Že von tam schovává toho srnca, to by mu bylo podobný. Jinak je pravda, že tu franta chybí, hospoda se od té doby pořádně nerozjela Nicméně YPOvi by to šlo dobře, ten by si pořádek zrychtoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To by mohl říct každej. Napsal jsi že asi a v té době já jsem se tvořil s vizualizací v obrázku. Pokud na tom trváš, tak peníze máš víš kde a srnu bereš sebou ty...Mě stačí štrnáct dnů, se nějak šábnem, sme lidi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jenže YPO má ty šichty, kde musí kroutit volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jenže YPO má ty šichty, kde musí kroutit volantem. Však na konečnejch má času dost, ne? Vychcat, zapálit a zkontrolovat štamgasty v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 zaměstnanecké jízdné (dohledatelné na internetu) : 1. Jízdenka MHD platí na všech linkách PID na území hl. m. Prahy (pásma ?P? a ?0?).2. Jízdenka MHD neplatí ve vlacích Českých drah, a to ani ve vlacích zapojených do systému PID. 3. Jízdenka MHD neplatí na lanové dráze v ZOO Praha.4. Držitel jízdenky MHD má právo vzít sebou do vozidla bezplatně zavazadlo, kočárek s dítětem, jízdní kolo (pouze v metru) a psa.Neni to divny, zamestnanci a pribuzni zamestnacu mhd maj vyhody v busu, ne ve vlaku. Litacka je stejna, ale nahrany tam maj neco jinyho ( ja platim rocne 3650, oni cca 150) Jo ták, no tak to je jasný, co bys chtěl za ty prachy, že jo... ty wole, tady vám člověk podsune kus přírody a vy se bavíte vo jízdence ... příště se na vás s osvětou vyseruTak daňka a srnce můžu potkat kdekoliv, ale Ypo se zaměsntnaneckou Opencard, to je jiná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 na seznamu sem se dozvedel ze mam krizi stredniho veku ... (podle priznaku) a ted nevim co mam delat ..... jestli poridit milenku, motorku, chlastat nebo jit spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Rostou ti kozy? Kamarád povídal, že je taky v týdle krizi a že má proto málo testosteronu nebo co a že mu rostou kozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 sex, drogy a rock`n`roll, takže ano, milenku, chlastat (mužeš i hulit) a motorku rozhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mladej kluk a prej krize stredniho veku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Teď jsem si vzpomněl, byl o tom ten film Americká krása, tam si teda myslím koupil nějakej bourák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Rostou ti kozy? Kamarád povídal, že je taky v týdle krizi a že má proto málo testosteronu nebo co a že mu rostou kozy...prave ze sem nejakej krasnejsi .... erekce vobden ......ale furt tomu neco chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 dyť to píšu, k tomu zjevu, jak jseš krásnější, ta motorka nebo bourák, no a na erekci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 akorát bacha na souseda lampasáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se