leebauer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Hod to dal - to kdybych znal-nejsem 3x rozvedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 teď mi PPL přivezla tuhle věc .... matně si pamatuju, že sem objednával sešívačku, ale tady chybí ten spodní vergl .... na co to je todlenctonc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Tím si papíry přicvakneš do stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 to je sponkovačka, třeba na čalounění....... https://www.google.cz/search?q=sponkovac%C3%AD+pistole&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=6fpAWZKVFIqO8QeCqJvABQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Hod to dal - to kdybych znal-nejsem 3x rozvedenej.seš si jistej že za to může neznalost hlášky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Tím si papíry přicvakneš do stolu. to je sponkovačka, třeba na čalounění....... https://www.google.cz/search?q=sponkovac%C3%AD+pistole&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=6fpAWZKVFIqO8QeCqJvABQ ty vole to je píčovina .... co s tím budu dělat ? ..... nechcete to někdo za dva litry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Chtěls napsat za dvě kila, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 no .... já sem k tomu eště koupil asi pět kilo nábojů .... myslím, že bych po 18 hodině už neměl požívat ...... tak já něco vočalouňím no .... už aby byl pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Si tím přicvakni hodinky k ruce, ať ti je cestující nevezmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Případně bys mohl počalounit sedadla v busu, akorát nevím, zda ty sponky budou v té kovové konstrukci držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 seš si jistej že za to může neznalost hlášky? Na něco se to hodit musí.Hodinky za to přece nemůžou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 no .... já sem k tomu eště koupil asi pět kilo nábojů .... myslím, že bych po 18 hodině už neměl požívat ...... tak já něco vočalouňím no .... už aby byl pátekNebo z těch sponek vyrábět meše.Pudou na dračku.Asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 když nad tím tak přemejšlím, tak vono se to může někdy na něco hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 kucí to sem vám ani neřek tudle sem jezdil mojí a Hasňovu oblíbenou linku ..... to je taková linka která má čtyři zastávky, tři ulice .... takovej trojůhelník ...... dopoledne se to jezdí doprava a vodpoledne doleva no a je tam taky kruhovej objezd .... vlastně dva, ale to je jedno tak sem vám po jářku 358 kole a devíti hodinách v kajutě najel na ten kruhovej objezd a upad sem do letargie .... nevím jak dlouho sem v ní byl, ale tipuju to tak na dvě až tři okružní jízdy, než mňe probudil smích z podpalubí ..... tak sem konečně z toho objezdu vyjel a dokonce správným směrem lidi já sem se styděl až na konečnou ... celý dvě minuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Připoměls mi mého tchána. S obligátní hláškou: "Víte od čeho je kruháč?" na něj najede, dá si 2-3 kolečka a pak konečně sjede.Nejvíc se mi u toho líbí ksichty těch kolem, co viděli, že děláme komplet kolečko. Asi neví, od čeho je kruháč Případně - ještě musím přidat jednu jeho vifikundaci, kterou mě vždy pobaví. V nějaké zaprděné vesnici, třeba Horní Dolní, místní část Lazov, ukrutně zpomalí a to už víme, co se bude dít. Vyhlédne si oběť, nejlépe nějaký pár, co evidentně patří k sobě a když jede kolem nich, usměje se a paní slušně pozdraví žoviálním: "Ahoj sluníčko". Ještě hodinu potom se bavíme na tom, co na to asi říkal ten její chlap... Upraveno 14. června 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 No tvl...ja uz dlouho busem nejel,ale s Tebou bych se svezl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 no není to prdel no .... to se normálně zamyslíš a klidně mineš zastávku ... probudí tě až klapot zubních protéz a vrzání koleček u nákupních tašek stařenek, který kvaltujou na letákové nákupy ale jinak dobrý .... já tu práci mám rád ..... jakobych se pro to narodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Vrtá mi hlavou, co je to za linku? Když mně nějaká napadne, tak si nevzpomenu na kruháč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Vrtá mi hlavou, co je to za linku? Když mně nějaká napadne, tak si nevzpomenu na kruháč.tak máš aspoň do čtyř co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Za mych mladych let se mnou pan ridic take obkrouzil nekolikrat kruhac bud u koleji na Chodove nebo u dalnice smer Opatov. A dokonce se mi zda, ze tenkrat i spatne zahnul a misto na na konecnou na Chodov jel na konecnou Koleje Jizni mesto. Ale je mozne, ze to byla uz jina historka. Upraveno 14. června 2017 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se