Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Tím si papíry přicvakneš do stolu.

ty vole to je píčovina .... co s tím budu dělat ? ..... nechcete to někdo za dva litry ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

no .... já sem k tomu eště koupil asi pět kilo nábojů .... myslím, že bych po 18 hodině už neměl požívat ...... tak já něco vočalouňím no .... už aby byl pátek

Odkaz ke komentáři

no .... já sem k tomu eště koupil asi pět kilo nábojů .... myslím, že bych po 18 hodině už neměl požívat ...... tak já něco vočalouňím no .... už aby byl pátek

Nebo z těch sponek vyrábět meše.Pudou na dračku.Asi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

kucí to sem vám ani neřek 

tudle sem jezdil mojí a Hasňovu oblíbenou linku ..... to je taková linka která má čtyři zastávky, tři ulice .... takovej trojůhelník ...... dopoledne se to jezdí doprava a vodpoledne doleva :D

no a je tam taky kruhovej objezd .... vlastně dva, ale to je jedno

tak sem vám po jářku 358 kole a devíti hodinách v kajutě najel na ten kruhovej objezd a upad sem do letargie .... nevím jak dlouho sem v ní byl, ale tipuju to tak na dvě až tři okružní jízdy, než mňe probudil smích z podpalubí ..... tak sem konečně z toho objezdu vyjel a dokonce správným směrem 

lidi já sem se styděl až na konečnou ... celý dvě minuty

Odkaz ke komentáři

Připoměls mi mého tchána. S obligátní hláškou: "Víte od čeho je kruháč?" na něj najede, dá si 2-3 kolečka a pak konečně sjede.

Nejvíc se mi u toho líbí ksichty těch kolem, co viděli, že děláme komplet kolečko. Asi neví, od čeho je kruháč :D

Případně - ještě musím přidat jednu jeho vifikundaci, kterou mě vždy pobaví. V nějaké zaprděné vesnici, třeba Horní Dolní, místní část Lazov, ukrutně zpomalí a to už víme, co se bude dít. Vyhlédne si oběť, nejlépe nějaký pár, co evidentně patří k sobě a když jede kolem nich, usměje se a paní slušně pozdraví žoviálním: "Ahoj sluníčko". Ještě hodinu potom se bavíme na tom, co na to asi říkal ten její chlap... :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

no není to prdel no .... to se normálně zamyslíš a klidně mineš zastávku ... probudí tě až klapot zubních protéz a vrzání koleček u nákupních tašek stařenek, který kvaltujou na letákové nákupy

ale jinak dobrý .... já tu práci mám rád ..... jakobych se pro to narodil

Odkaz ke komentáři

Za mych mladych let se mnou pan ridic take obkrouzil nekolikrat kruhac bud u koleji na Chodove nebo u dalnice smer Opatov. A dokonce se mi zda, ze tenkrat i spatne zahnul a misto na na konecnou na Chodov jel na konecnou Koleje Jizni mesto. Ale je mozne, ze to byla uz jina historka.

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...