Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

tak sem se rozhod, že začnu kvalitní život :D a koupím si brejle páč na blízko prd vidím

včéra po ránu sem navštívil oční lékařku, která mě zkoumala a pak mi napsala nějaký lejstro ať s tím du do voptiky pro brejle

tak sem šel 

neska sem si je šel vyzvednout (fofr jako kráva) noa taky to stálo peněz jako kráva, ale říkal semsi, že teď uvidím až na měsíc tak co žejo ?

ty vole já přes to vidím jak z brejlema z kauflandu za 2kila .... bych se posral ....no aspoň vím kolik mám dioptrií pro příště

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem se rozhod, že začnu kvalitní život :D a koupím si brejle páč na blízko prd vidím

včéra po ránu sem navštívil oční lékařku, která mě zkoumala a pak mi napsala nějaký lejstro ať s tím du do voptiky pro brejle

tak sem šel 

neska sem si je šel vyzvednout (fofr jako kráva) noa taky to stálo peněz jako kráva, ale říkal semsi, že teď uvidím až na měsíc tak co žejo ?

ty vole já přes to vidím jak z brejlema z kauflandu za 2kila .... bych se posral ....no aspoň vím kolik mám dioptrií pro příště

my se jednou ve skole poprali a odnesla to spoluzacka do ktery sme drcli, platili sme ji novy brejle.... vona pak brecela ze prvne vidi snih s tema novejma brejlema, driv videla jen mlhu

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

tak sem šel 

Mám bohužel stejnou zkušenost. Navíc se s tím stejně nedá hrát, na to jsem příliš energický, a ještě ke všemu když si to dám na ksicht, za chvíli se mi chce zvracet. Je to peklo.

Odkaz ke komentáři

Co se stalo?

Evidentně se vypláchly nějaký usazeniny z palivového systému. Kašlal, chcípal a dělal, že má rýmičku a že budu kupovat nový vstřiky. Pak jsem mu koupil dražší mlaskačku u ÖMW a u Shellu půl na půl (ne kvůli cetanovému číslu, které má samozřejmě horší než v sousedním Německu, protože tady kradou všichni, ale kvůli aditivům, čemuž věřím) a trochu jsem ho prohnal po dálnici (dá- li se tomu tankodromu tak říkat) a umoudřil se a zase přede jako koťátko.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

YPO, devatenáctka na seznamu mě zajímá, stojí ty nový alba za poslech? Já skončil u A Hundred Days Off...

tak da se tam neco vyzobnout ale uz to trochu zacina bejt popik.... uz sou proste vyklidneny .... starici :)
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl. Tma. Sedim v osvetlenem aute a cekam na ostatni, ctu si. Nahle slysim nejaky nastvany hlas a pak najednou naraz do auta. Podivam se ven a tam cyklista, ktery mi vsi silou najel vedenym bicyklem do levyho predniho blatniku, coz doprovodil hlasitou nadavkou. Otevru dvere a ptam se, co se deje.

"Pico, tady vede chodnik, kurva, tu nemas co stat, prdele," ozve se odpoved a muz ukazuje doprava, kde na vozovku, presne na stredu meho vozu, vskutku navazuje neosvetleny chodnik.

I ptam se ho, jestli mi kvuli tomu musi omlatit auto, zda by mi to treba nemohl jen rict, neb to tam neznam.

"Ne, protoze ses curak," odtusil muz a v klidu se odmotal vratkym krokem opilce pryc.

A takhle my tu zijem.

Odkaz ke komentáři

Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl.

A takhle my tu zijem.

Nicolas Cage Město andělů. Až bude remake, hlas se o hlavní roli Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...