Návštěvník YPO Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 tak sem se rozhod, že začnu kvalitní život a koupím si brejle páč na blízko prd vidím včéra po ránu sem navštívil oční lékařku, která mě zkoumala a pak mi napsala nějaký lejstro ať s tím du do voptiky pro brejle tak sem šel neska sem si je šel vyzvednout (fofr jako kráva) noa taky to stálo peněz jako kráva, ale říkal semsi, že teď uvidím až na měsíc tak co žejo ? ty vole já přes to vidím jak z brejlema z kauflandu za 2kila .... bych se posral ....no aspoň vím kolik mám dioptrií pro příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 tak sem se rozhod, že začnu kvalitní život a koupím si brejle páč na blízko prd vidím včéra po ránu sem navštívil oční lékařku, která mě zkoumala a pak mi napsala nějaký lejstro ať s tím du do voptiky pro brejle tak sem šel neska sem si je šel vyzvednout (fofr jako kráva) noa taky to stálo peněz jako kráva, ale říkal semsi, že teď uvidím až na měsíc tak co žejo ? ty vole já přes to vidím jak z brejlema z kauflandu za 2kila .... bych se posral ....no aspoň vím kolik mám dioptrií pro příštěmy se jednou ve skole poprali a odnesla to spoluzacka do ktery sme drcli, platili sme ji novy brejle.... vona pak brecela ze prvne vidi snih s tema novejma brejlema, driv videla jen mlhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Fakt neviem v ktorom vlákne sa to riešilo tak dám to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 (upraveno) Na všech čerpacích stanicích EuroOil si mohou zákazníci zakoupit naftu Optimal Diesel bez biosložky, více: https://www.ceproas.cz/optimal-dieselTo jsem nedávno udělal a byla to opravdu, ale opravdu veliká chyba. Upraveno 30. října 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 tak sem se rozhod, že začnu kvalitní život a koupím si brejle páč na blízko prd vidím včéra po ránu sem navštívil oční lékařku, která mě zkoumala a pak mi napsala nějaký lejstro ať s tím du do voptiky pro brejle tak sem šel neska sem si je šel vyzvednout (fofr jako kráva) noa taky to stálo peněz jako kráva, ale říkal semsi, že teď uvidím až na měsíc tak co žejo ? ty vole já přes to vidím jak z brejlema z kauflandu za 2kila .... bych se posral ....no aspoň vím kolik mám dioptrií pro příštěMám bohužel stejnou zkušenost. Navíc se s tím stejně nedá hrát, na to jsem příliš energický, a ještě ke všemu když si to dám na ksicht, za chvíli se mi chce zvracet. Je to peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 To jsem nedávno udělal a byla to opravdu, ale opravdu veliká chyba.Co se stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Co se stalo?Evidentně se vypláchly nějaký usazeniny z palivového systému. Kašlal, chcípal a dělal, že má rýmičku a že budu kupovat nový vstřiky. Pak jsem mu koupil dražší mlaskačku u ÖMW a u Shellu půl na půl (ne kvůli cetanovému číslu, které má samozřejmě horší než v sousedním Německu, protože tady kradou všichni, ale kvůli aditivům, čemuž věřím) a trochu jsem ho prohnal po dálnici (dá- li se tomu tankodromu tak říkat) a umoudřil se a zase přede jako koťátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 tak sem zas po roce prolez u chocholouška a lékaře .... popelářský vůz se tedy odkládá na rok 2018 ze samý radosti sem podruhý vod tý doby co je mám natáh seika ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 YPO, devatenáctka na seznamu mě zajímá, stojí ty nový alba za poslech? Já skončil u A Hundred Days Off... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 YPO, devatenáctka na seznamu mě zajímá, stojí ty nový alba za poslech? Já skončil u A Hundred Days Off...tak da se tam neco vyzobnout ale uz to trochu zacina bejt popik.... uz sou proste vyklidneny .... starici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 tak da se tam neco vyzobnout ale uz to trochu zacina bejt popik.... uz sou proste vyklidneny .... starici no a my taky, dyť já už je poslouchám 20 let... to je masakr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl. Tma. Sedim v osvetlenem aute a cekam na ostatni, ctu si. Nahle slysim nejaky nastvany hlas a pak najednou naraz do auta. Podivam se ven a tam cyklista, ktery mi vsi silou najel vedenym bicyklem do levyho predniho blatniku, coz doprovodil hlasitou nadavkou. Otevru dvere a ptam se, co se deje. "Pico, tady vede chodnik, kurva, tu nemas co stat, prdele," ozve se odpoved a muz ukazuje doprava, kde na vozovku, presne na stredu meho vozu, vskutku navazuje neosvetleny chodnik. I ptam se ho, jestli mi kvuli tomu musi omlatit auto, zda by mi to treba nemohl jen rict, neb to tam neznam. "Ne, protoze ses curak," odtusil muz a v klidu se odmotal vratkym krokem opilce pryc. A takhle my tu zijem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Dnesni zazitek z Nymburka:....... A takhle my tu zijem.Ty, Kofolo, nepremejslels nekdy, jestli nemas toxoplasmozu...? Ty lidi sou pak prej neuveritelne klidny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Dnesni zazitek z Nymburka: zaparkoval jsem pred hospodou na sidlisti, kde jsem nikdy predtim nebyl.A takhle my tu zijem.Nicolas Cage Město andělů. Až bude remake, hlas se o hlavní roli Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 KFL, tak to jsi nejen hermafrodit (pica a curak dohromady, to je fakt úkaz) ale taky kliďas, že to chlápek přežil. Jak dopadl blatník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 V pohodě. Na autě nic není, cyklopneu to pobrala dostatečně. Díval jsem se hned po nárazu. Proto jsem to ani neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tak zaplaťpánbůh. Tak kromě tormentace cévního systému na dalších pět let se vlastně nic nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Chacha- představil jsem si v takové situaci Jaroona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Proč zrovna mě? Já jsem klidný člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Já vím ale stejně to před sebou úplně vidím, v barvách já za to nemůžu, já se tomu zuby nehty bráním, ale je to silnější než já- stejně kuckám smíchy... Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se